0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesela 1.33 LIFE donanım da deri direksiyon ve vites topuzu olmalıydı. Çünkü 1.2 TSI TRENDLINE Jetta'da var. Bir önce ki Renault arabama 2013 yılında hakiki deri kaplatmıştım ve sökülmüştü direksiyon 5 saat sürmüştü. Buna da düşünüyorum ilerleyen zamanda ama bir forum da direksiyon EPS arızası gördüm daha 15 günlük yeni arabada. Galiba yaptırmayacağım. Ne olur ne olmaz, Symbol'de bir soket vardı o da Airbag soketiydi. Bunda belki bir kaç soket olabilir. Bu yüzden çıkardım deri direksiyon olayını kafamdan. Gidip advance donanım deri direksiyon simidi alsam 1000 liradan aşağı tutmaz herhalde ki zaten sağ tarafta ki düğmeler bende DISP hariç boşa çıkacak.
@Burak Atılgan (32862) Deri elle dikim direksiyon kılıfı al Burak Bey. İyi bir şekilde dikmeyi becerirsen çok güzel duruyor. Forumda uygulamalar mevcut.
İşte onu ben hayatta kendim yapamam.
bencede kendiniz yaparsanız arabaya binince işte ben yaptım der daha da seversiniz
Valla elim o tip ince işlere pek yatın değildir. Verin bakalım gazı. Denemekten bir kaybım olmaz.
ufak bi gelecek yorumumda gelsin : uygulamayı yapmadan videoları izleyeceksiniz. eliniz ne kadar yatkın olmasada bir kaç video çeşidi izleyip biraz püf noktalara dikkat edeceksiniz sonra ??Yeni Konu : 1.33 Direksiyon Deri Kaplama Açan:Burak Atılgan ya en olmadı ilk sefer hatalarla dolu olur hatalı fark edince daha ince işçilikle daha iyi şeyler çıkar ortaya
2014 Advance : Kapı açık uyarısı var ancak hangisi olduğunu göstermiyor.
Önce ki sayfalarda ki yorumlarımda da söylemiştim. Yine söyleyeyim. KORNA..! Bu cüsse de bir arabaya cılız bir korna. Yeminle korna çalmaya utanıyorum. Geçen lastik sensörü için servise gittiğimde korna sordum ve hayırdır bozuk mu kornan dediler dedim yok sesi cılız deyip anlattım. Gelecek olan korna da ondan boşa değiştirme dediler. Yani dışarıdan şöyle fiyakalı bir korna bulursam taktırırım.
sadece ben mi Toyotanın kullandığı kornayı beğeniyorum?? çok güzel ritim tutulabilecek bir tonu var. bando ekibindeki gibi bazen boş yollarda müzik yaparak gidiyorum dat dat dat dat kötü oluyor bence, dit iyidir. aracı bir nevi Road Runner gibi hissediyorum arabayı