0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o zaman premium plus olurdu
aslında premiumun hakkı o , hadi xenon isteğe bağlı parasıyla olsaydı bari, ama led stop koy arkaya, farkı belli olsun. marka belirtmeyeyim Highline donanımda diğer markalarda böyle bariz farklar var
Golf mu o araç
reklam yapmadım ben comfortline highline farklarından biri jetta passat golf hepsinde var bu durum
Golf te ledli stop opsiyon degil mi bazi comfortlardada var
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mart 20, 2015, 20:16:26Advance otomatik corolla sahibiyim. 2000 km oldu aracımı alalı.Bana göre artıları:-Dış görünüşü, heybetli duruşu, krom detaylar-iç mekan çok ferah-cvt şanzıman harikaya yakın. vites geçişlerini hissetmek çok zor. hatta imkansız-toyota olmasının verdiği güven duygusuEksileri:-arka davlumbaz olmaması(her taşın arabanın içine giriyormuş gibi ses yapması)-otomatik şanzımanın ani hızlanmalarda fazla bağırması-frenden gelen kronik olduğunu düşündüğüm ses problemi-kapılardan biri açık olduğunda hangi kapının açık olduğunun görünmemesi:) bence en büyük ve komik eksiklik bu. inanamadım ilk başta:)[/quoPremium aracımda hangi kapı açıksa o görünüyor hocam .Premium donanimda var mi cidden:) inanamiyorum valla bu nasıl standart olmaz tüm paketlerde
Advance otomatik corolla sahibiyim. 2000 km oldu aracımı alalı.Bana göre artıları:-Dış görünüşü, heybetli duruşu, krom detaylar-iç mekan çok ferah-cvt şanzıman harikaya yakın. vites geçişlerini hissetmek çok zor. hatta imkansız-toyota olmasının verdiği güven duygusuEksileri:-arka davlumbaz olmaması(her taşın arabanın içine giriyormuş gibi ses yapması)-otomatik şanzımanın ani hızlanmalarda fazla bağırması-frenden gelen kronik olduğunu düşündüğüm ses problemi-kapılardan biri açık olduğunda hangi kapının açık olduğunun görünmemesi:) bence en büyük ve komik eksiklik bu. inanamadım ilk başta:)[/quoPremium aracımda hangi kapı açıksa o görünüyor hocam .
Ben tasarımını beğeniyorum yeni kasanın ilk çıktığı 2013 den beri. Agresif bir ön görünümü var. Zaten sloganı KEEN LOOK. Ön konsol beni geçmişe götürüyor ve nostalji yaşatıyor. Gece mesela gösterge ve konsol aydınlatması mavi. Mavi de en sevdiğim renk. Bana göre en büyük artısı sevdiğim bir araba olması, geniş, ferah olması.Eksikleri ise cam butonlarının üzerinde sürücü tarafı hariç cam figürü bulunmaması ve dolayısı ile gece karanlıkta kapkara olması. Torpido gözünde aydınlatma olmaması. Orta konsolda havalandırma ızgaraları radyo / cd ile hizalı olabilirdi ama ne bileyim sıra dışı geliyor bana ve sıra dışı şeyleri seviyorum ben. Dikiz aynaları biraz daha net görüşe sahip olabilirdi. Gerçi alıştım bir hafta da. Arka davlumbazın yalıtımı daha iyi oalbilirdi. Yağmur sesleri olduğu gibi içerde. Belki daha yeni olduğu için ses alıyor, içi çamurla vs. doldukça ses kesilir belki. Bazen neden bilmem ön konsoldan çıt çıt sesleri geliyor onu çözemedim. Aklıma gelen eksileri bunlar. Ama mutluyum ben, yıllardır sevdiğim bir arabayı ve son bir yıldır beğendiğim kasayı ve Haziran ayından beri gidip bayii ye inceleyip başımı öne eğerek çıktığım arabayı aldım. Gerçi 1.33 ama olsun, yetiyor bana. 1 haftalık görüşlerim bunlar. Alışıyoruz birbirimize. Aha içli dışlı olmadık. Şöyle bir Bodrum / Marmaris yapınca yazın kanka oluruz artık.
Toyota Corolla'mı alalı 3 ay oldu 4.000 km yaptım.Bence artıları yakıt tüketiminin düşüklüğü ve iç mekanın ferahlığı.Başka hiçbir şey hoşuma gitmiyor,gidemiyor.Camların otomatik olmaması,parasını versemde sunroof veya xenon eklettirememem vs. ... Bir de aracı taksi yapmışlar o kadar para verdik linea gibi her yerde görüyorum,üzülüyorum
Bardağın dolu tarafından bakarsak sağlam olduğu için taksi olarak tercih ediliyor belki de.