0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
-yokus kalkis desteginin surucu tarafindan devreye sokulmasi
Direksiyon simidi alt kısımlarından bazen gelen tırt tırt sesleri olmasa tadından yenmeyecek bu araba
Km'si artıkça dahada artacak malesef o sesler
Yokuş kalkış desteği sürücü tarafından devreye girer.Otomatik değildir.
İşimiz var desenize
Bence dediğiniz gibi olması bazen daha iyi. Otomatik olanlar eğimsiz zeminde bile devreye girip huzursuzluk yaratıyor bence. En iyisi eğim sensörlü olanları.
Malaseff dişli asfaltta hep çekiyoruz bu sesleri zaten yeteri kadar yol sesi var araçta.
start-stop olayı ışıklardaki devre dışı bırakılabiliyor mu diğer araçlarda merak ediyorum?şahsen istemeyeceğim bir özellik,hem aküleri çok pahalı birde ne kadar çok elektronik o kadar çok sorun kendi isteğim dışında aracımın stop etmesini istemem
Zaten corolloda star-stop teknolojisi yok bildiğim kadarıyla.
Elegantlarda mevcut Yunus Barış Bey, niye böyle bir şey istiyorsunuz ki? Yakıt tüketimini düşüren yegane şey. Ben de keşke benim aracımda da olsa diyorum. Durduğunuzda belirli bir süre sonra durup da debriyaja basmanızla hiç kontağı çevirmeden tekrardan çalışan bir motor teknolojisi... Çok faydalı bence, yakıt tüketimini %10 oranında azaltıyor.İllaki devre dışı bırakılabiliyordur. Mitsubishi ASX'lerde devre dışı bırakılabiliyor.
Advance otomatik corolla sahibiyim. 2000 km oldu aracımı alalı.Bana göre artıları:-Dış görünüşü, heybetli duruşu, krom detaylar-iç mekan çok ferah-cvt şanzıman harikaya yakın. vites geçişlerini hissetmek çok zor. hatta imkansız-toyota olmasının verdiği güven duygusuEksileri:-arka davlumbaz olmaması(her taşın arabanın içine giriyormuş gibi ses yapması)-otomatik şanzımanın ani hızlanmalarda fazla bağırması-frenden gelen kronik olduğunu düşündüğüm ses problemi-kapılardan biri açık olduğunda hangi kapının açık olduğunun görünmemesi:) bence en büyük ve komik eksiklik bu. inanamadım ilk başta:)[/quoPremium aracımda hangi kapı açıksa o görünüyor hocam .
Park sensorunun sadece premium pakette olmasida cok sacma