0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tipini beğenmiyorsanız beğenebileceğiniz hale getirin
Yücel abi sana temiz ve uygun fiyatlı bir efsane bulalım olmayacak böyle Yol tutuşu ve atiklik konusunda katılıyorum.Hafif olması ve aerodinamik olarak verimli olmasından kaynaklı bunların çoğu
Bir kuruş daha masraf etmem
50 yıl önceki araçlar şimdikilere kaç çeker
Kaç çeker çeksin yeni araç iyidir
Corolla 1.33 aracımı 1 haftadır kullanıyorum.Elbette her otomobil gibi bunun da artı ve eksileri var.bi defa dış kasa tasarımına bayılıyorum ve otomobilimden gözümü alamıyorum.dizayn çok başarılı.ön konsolun dümdüz olması beni de rahatsız etti.dijital saat çok basit durmuş.konforuna diyecek yok.direksiyon vites geçiş yumuşaklığı yol tutuşu, virajlardaki performansı gayet başarılı.ama gerçek anlamda hantal.bu kadar beklemiyordum.rampada bayılıyor.yürümeyecek diye ödüm kopuyor strese giriyorum.şöylede bir durum var. Ben bunu almadan önce linea yı test ettim. Kazık gibi konforsuz bir araçtı.karşilaştirdiğim zaman çok artısı olan prestijli bir otomobil.
Ya sonuna kadar agziniza saglikkkk...1.33 arac rampada bayilir normal yolda bile hantal kalir..burda sizin haricinizde nekadar 1.33 kullanicisi varsa hepsi nedendir bilmem aracini ove ove bitiremedi..artik insan kendi aracinin kotu ozelliklerini soyleyemezmi ya da soylerse biseymi olur onu da anlamadim..ben 1.6 multidirive s aracimdan bile suan icin memnun degilken..rampada performansi ii degil derken..1.33 kullanip aracinin cok ii performans sergiledigini ifade edenler neyi amaclarlar cok merak ediyorum
Memnuyet kısmında şu kıyası unutmayın. Beklenti/aracın verebileceğiBenim arabam 1,6 yakuşları 140 la çıkayım derseniz araba sizi tabiki memnun etmez. Benim arabam 1,33 2012 auris bursa balıkesir arasında baya iyi yokuşlar var bilirmisiniz bilmem. 100 km civarında bir hızla çıkıyorum. Önüme bir araba gelir ya da tır kamyon vs yüzünden yavaşlamam gerekirse gerisi gerçekten eziyet oluyor. Araba zaten kendisi 1,5 ton bagaj ve bizle beraber 2 tona ramak kalıyor. Bu sebeple yokuşta fren yaptıktan sonrası eziyet oluyor maalesef 1,6 olanın da çok bi olayı olmuyor bu tarz bir durumda. Ancak 2,0 falan olması lazım
Hadi anladım sizin arabanız şehvetli büyük ağır vs rampada bağırıyor kalkmıyor ama benim 1.33 multidriver s yaris te rampada aynı şekilde oluyor. Çekiş için sport mod veya düze geçersem hareketlendiğini hissediyorum. Tabi bu seferde nerde kaldı yakıt tasarrufu dimi.
urak abi A200 AMG ye girmeseydin keşke Nasıl bişey? Beğendiğim bi araba ama çok da bir olayı yok deniyor hakkında.
Yani aslında Mercedes bana göre C, E ve S serisidir, W116 ve W126 hatta W140 kasadır. Ama bu yeni kasa A'lar çok da fena durmamış. Ama ne bileyim ön kaputta yıldızı görememek eksiklik. Hoş, artık C ve E'de de yıldız yok kaputta ama araba yani etli butlu Mercedes. Ama tabi bir E kalitesi yok bence A'da. Ancak F1 koltukları, F1 tarzı vitesi zevkliydi. Garipçe köyüne gittim geçen hafta kuzenimle. Giderken o kullandı, dönerken ben ve spor modda kullandım. F1 vites kulakçıklarıyla kullandım ve hızlanması vs. gayet iyiydi. Ama ekonomi moda gelince kalkışlar da benim 1.33 daha atak geldi valla.