0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
... Doblo diyenler var fakat yaşattığı güven, konfor, kalite, yakıt tüketimi ve motor gücü mükemmele yakın tipini beğenmeyenler almasın trafikte nadir olarak görmek benim hoşuma gidiyor.
Kuş serisi aracı olan kardeşlerimden özür diliyorum ancak, yıllarca şahin, doğan ve kartalı ülkemiz insanına reva gören zihniyet şuanda da dobloyu aile aracı olarak lanse etmekte. Size kesinlikle katılıyorum, bir ticari araç ile bir aile aracını karıştırmamak gerekir. Bana göre aralarında A ile B arasındaki benzerlik kadar birbirlerine benzerler.
Öncelikler size şunu söyleyim Herkes her aracı sevecek diye bir şey yok marka bağımlılığı ayrı bir durum .Kimisine çok iyi gelen başkasına rezalet gelebilir. Benim şahsi fikrim yeni kasa sedan benim hoşuma gitmedi şahsen benim e12 Corolla ondan kat ve kat daha güzel ve estetik geliyor. Ha bu hb kasa için geçerli değil hb olanı gayet güzel duruyor ama iç konsol biraz kötü görünüyor onda hemfikirim .Mesela yeni kasa Astra hb o noktada çok hoş bir görüntü sergiliyor hem kasa hem iç dizayn olarak ama eğer aracı sevmediyseniz satın başka araç bakın sevmeye sevmeye binemezsiniz .
1.33 motor seçeneği fiyat olarak uygun olduğundan alınmışa benziyor..
Yorumlarınıza bakarak araci almadan önce test sürüşü yapmadığınızı varsayıyorum. 1.33 motorun sürüş dinamikleri bellidir. Ona göre almalıydınız Auris' i. Sonradan beklenti içine girmezdiniz bu sayede. Ben 1.6 multidrive s ve manuel sanzımanları gayet tatminkar bulmuştum. Keşke sizde 1.6 alsaydınız. Size tavsiyem aracınıza daha fazla devir çevirtin. O zaman daha seri kalkışlar yaparsınız. Tekin beyde bunu anlatmaya çalışmış zannedersem.
Tip olarak vw nin mühendislerini tebrik etmek lazım.son derece şık alımlı araçlar yapıyorlar passat ve jetta kullanmış biri olarak şunları söylemek istiyorum,son derece janjanlı,yakışıklı,2.eli muhteşem(gece ilanı verdim sabah sattım) ama gelgelelim sağlamlık ve sorunsuzluk bunlar koca bir sıfır.
Tipini beğenmiyorsanız beğenebileceğiniz hale getirin
Şuan bir çok otomobile binebilirim. Ancak efsane gerçekten çok farklı. O efendi ve vakur duruşu, atikliği ve kullanım rahatlığı açısından günümüz araçlarından daha güzel. Efsane kasayı günümüz koşullarına ve normlarına göre yorumlayarak "özel üretim" bile olsa boyutlarını biraz daha büyültüp satışa çıkartsalar. Özellikle çocukluğu bu araçlarda geçmiş ya da belli bir kesim için rekor düzeyde satış yapılacağına inanıyorum.
Birde, " Efsane geri döndü" sloganı ile lansman yaparlarsa satış rekoru kırabilir.
Kesinlikle, kesinlikle. Ama belirttiğim gibi maliyet her marka için önemli ancak Toyota için özellikle ülkemizde aşırı derecede önemli. Efsaneyi şuan üretseler hangi şasi üzerine imar edecekler? Tabi bunlar hayal ama hayali bile hoş.
Güzel olmuş, ama sis farlarını unutmuşlar.
Güzellik tamamen göreceli bir kavram. Ancak güncel Auris'i akranları ile ve günümüz modern araçların çizgisinde üretilen diğer araçlarla kıyasladığımda şahsen bir çoğundan daha ileride bir araç, en azından ben böyle düşünüyorum.Tabi aracı beğenmemenin genel performans ile de alakası vardır. Şimdi Yücel Beyin aracı Auris'in o keskin bakışlarının motoruna da yansıması olsa harika olur. Örneğin, 1,6cc Turbo 182 bg. İşte o zaman aracın karakteri de oturacağı için Yücel Beyin tam tersi bu kasayı daha fazla seveceğine inanıyorum. İşte o zaman 90 model ısuzu gemini gibi görünen saat Auris'in bir tarzı olarak gözükecektir.