0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dikkatimi çekti form da Yarisler hep ikinci planda sanırsam. Varsa yoksa corolla avensis. Üvey evlat gibi hissetti kendimi. Napayim yani param buna yetti bende istemezmiydim kocaman bir corollam olsun hatta daha daha kocaman bir avensisim olsun. Şaka şaka ben ufacık kırmızı pressesimle çok mutluyum.
focus ne ki hocam arkadaş bir önceki sayfada merso'dan bile atak demiş 1,33 için
Yok yahu Öyle deme en sorunsuzları onlar herhalde de ondan konusu yok Yaris ve Auris bende çok görmüyorum... Biz Avensiscilerin konusuda genelde çin siteleri, araca bişiler ekleme vb şeklinde ha bide çekmeme konuları vardı ama artık onlarda yavaş yavaş sonlandı
Böyle düşünme Mehmet kardeşim. Her model için hatta başka markalar için sorunlar,yorumlar tartışmalar mevcut forumda. Daha ucuz,pahalı düşük versiyon vs herhangi bir ayrım yapmayız.
Abilerim ayrım yapılıyor demiyeyim de corolla ve avensisi olanlar sanki daha fazla ve daha aktif ondan sanırsam vede bu araçlar daha fazla kişiselleştirile bilme imkanına sahip. Hergün muhakkak bir bir coralla avensis haberi çıkıyor. Yarisi çözemeden daha şimdiden coralla ve avensis kullanıcıları gibi hissetmeye başladım kendimi.Dışarda gayri ihtiyari bir muhabbette corallam veya avensisim var desem sorulan sorulara yüzde elli cevap verir yalanımı belli etmem
Evet onu ben dedim. Atak dedim ama nasıl dedim? Kullandığım araba 1.6 motorlu 156 HP'lik A200 idi. Önce ekonomi yani ECO modunda kullandım. İlk kalkış bana hantal geldi. Belki de otomatik olduğu için öyle geldi ve o an "neredeyse benim 1.33 daha iyi" deyip A200 hantal kalıyor dedim. Ama S yani SPOR moda geçince araba durmuyor yerinde. 1.33 motorun ne olduğunu biliyorum. 21 yıldır da askerlik dahil araba kullanıyorum. Kalkıp da 1.33'den 2.0 / 180 HP performans veya 1.4 / 150 HP turbo performansı beklemiyorum.
Eee tabi ki Kediye yavrusu Kaplan görünürmüş.
Tamam tamam, çok konuşuyoruz forumda Ama bak o konuda haklısın, hatta forumu biz Avensisciler ayakta tutuyoruz, şaka değil
Cidden yaa..niye kimse cekmiyo arabam..hata ettim almakla..yetmiyo gitmiyo..cekmiyo arac demez bu sitede 2 kisiden baska..3 4 tane 1.33 alip rampada canindan bezdiriyo bagiriyo diye satti..ama yokk arkadas bu araba mercoyla kapisiyo..fordlari tokatliyo..hihi tmm
Abi sanırsam siz avensisciler sadece forumda varsınız trafikte hiç gözüme ilişmiyorsunuz.
Arabanın limitlerini iyi bilmek lazım.Mesela benim babam kullanırken farklı ben kullanırken farklı moda geçiyor araba.