Gönderen Konu: İtiraf.....  (Okunma sayısı 11352 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Ynt: İtiraf.....
« Yanıtla #20 : Kasım 19, 2014, 21:11:04 »
Yahu akşam akşam hiç güleceğim yoktu :D
Oluyor ya böyle şeyler arAda, bizim eski araba da bazı bazı bana çirkin gelirdi, ama sizinki gibi bir durum da olmadı hiç :)
Ha tabi çirkin herzaman kötü demek değildir...
Mesela şimdi şöyle en çirkininden bir ratrod'um olaydı tadından yenmezdi...
Ratrod-->
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 19, 2014, 21:11:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 19, 2014, 21:14:29 »
Uhhh ratroda bahhh vurucan kırbacı vurucan kırbacııı  :-[

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 19, 2014, 21:17:08 »

resimdekilerden hangisi ratrod  :)
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 19, 2014, 21:19:00 »
Şimdi size Tekin bey teknik içerikli 3x = 5 ise a kaçtır türünden bir cevap versinde görün gününüzü :rofl: :rofl: :rofl:

Aynen yanlış kişiye çatmış :rofl:
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Kasım 19, 2014, 21:23:34 »
resimdekilerden hangisi ratrod  :)

Benim yorumumdan yola çıkarak soruyorsanız hiç farketmez :rofl: :rofl:

Ayrıca hangisi ratrod hangisi hotrod belli değil mi :islik:

Aynen yanlış kişiye çatmış :rofl:

Hiç sorma abi aradığımız ekşını bulduk galiba, ben kendime mısır alıcam ister misin :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 19, 2014, 21:29:33 »
:D  :D
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: '13
  • 305 kere teşekkür etti
  • 177 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 19, 2014, 21:37:39 »
Yorumlarınıza bakarak araci almadan önce test sürüşü yapmadığınızı varsayıyorum. 1.33 motorun sürüş dinamikleri bellidir. Ona göre almalıydınız Auris' i. Sonradan beklenti içine girmezdiniz bu sayede. Ben 1.6 multidrive s ve manuel sanzımanları gayet tatminkar bulmuştum. Keşke sizde 1.6 alsaydınız. Size tavsiyem aracınıza daha fazla devir çevirtin. O zaman daha seri kalkışlar yaparsınız. Tekin beyde bunu anlatmaya çalışmış zannedersem.

Merhaba arkadaşlar  ,belki biraz ayıp olacak ama bir şey itiraf etmek istiyorum :-[ ben bu tipsizi nasıl almışım :D Araç günden güne gözüme tipsiz gelmeye başladı,zaten hantal oradanda gıcığım ;) Lütfen şımarıklık olarak algılamayın,millet ekmek bulamıyor yemeye sen neden bahsediyorsun demeyin,Allahın ağırına gitmez inşallah,şimdi hanımın arabasını kullanıyorum ,satmak istedim malum siteden,3 hafta kaldı ilan,ne arayan var ne soran çektim kapalı garaja yatıyor 4000 kmde  Bu yıl geçsin diyorum yaza doğru satmanın planlarını yapıyorum,hatunda kızıyor haliyle :-[ benim arabamı ver diyor,haklı olarak .Şimdi diyeceksinizki arabayı sana zorlamı sattılar,hiç görmedinmi bakmadınmı alırken aynen baktım gördüm :) ama sonradan uyuz oldum :) şimdi buradan aracı kötülemek istemiyorum yanlış anlaşılmasın,ha memnunmusun diyeceksiniz?hantallığı dışında evet,zaten topu topu 4000 km kullandım şimdi yatıyor tipsiz  :)Bu iş zevk meselesi bana kötü gelen bir başkasına güzel gelebilir,lütfen bu aracı kullanan arkadaşlar alınmasın.Bu araç ilk çıktığında bayiye bakmaya gitmiştim arkadaşımla,ikimizde beğenmemiştik :D hele o ön konsol rezalet demiştik :P sonradanda gözümüz alışmadı, yeni ya ,bize öyle geliyor demiştik  :) sonradan da sen git o aracı al :P Yazdıklarıma karşı cevaplarınızı merak ediyorum,tekrar bu aracı kullanan arkadaşlardan özür diliyorum :D Sizlerinde görüşlerinizi almak istiyorum.Saygılar.
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Kasım 19, 2014, 21:41:21 »
Valla ben yorumlara bakarak bir gülücük deryası görüyorum :lol: Böyle bi adam toyotaya sövse bile birşey demek :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 335000
  • Model Yılı: '06
  • 64 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Kasım 19, 2014, 23:14:42 »
Bende ekleyeyim bir husus.

Benim avensiste anormal güçlü bir motor var. Bastıkça deliriyor. Ama Toyota mendisi arabaya öyle hesapsız bir transmisyon koymuşki 1. vites, sanki normal arabaların 3. vitesi gibi. Motoru doldurup 2 ye atarsan 1. vitesde 55-60 yapıyor. İyi de bu kadar seri 1. vitesle canım ülkemin dağlık  karadeniz rampalarında nasıl kalkacaz. Önümüze takılıyor bir traktör, yol uygun değil geçemezsin. bizim 1. vites traktörün son hızından da seri. Rampada traktörü, 1. vitesi ağır olan araçları takip edemiyorum. Ne olurdu sanki aktarma oranlarını az daha mantıklı ayarlasalar. Araba düzde de kalkış olarak anormal kalkıyor. Normal kalksam önümdekilere çarparım. Araba normal kalkışta deli gibi atlıyor. Yavaş kalkmak için yarım debriyaj yapıyorum balata aşınıyor.  Bu olmamış böyle.
2006 2.0 Dizel D-4D Avensis Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Kasım 20, 2014, 00:25:56 »
Hantallık motorun yeni olmasından. Şöyle güzel bi uzunyol yapın otoban hız sınırlarını alt üst edin bakalım hantallık kalıyo mu ortada. Hele 10 bin bakımından sonra belli oranda artıyor.20 bin bakımdan sonra ise motor hacmine göre tam bir canavar. İlk başlarda benimki de sizin bahsettiğiniz gibi hantaldı ama şimdi pati çekerek kalkıyoruz 8-)
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Kasım 20, 2014, 00:43:01 »
1.33 motor seçeneği fiyat olarak uygun olduğundan alınmışa benziyor.. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Kasım 20, 2014, 09:27:49 »
Merhaba arkadaşlar  ,belki biraz ayıp olacak ama bir şey itiraf etmek istiyorum :-[ ben bu tipsizi nasıl almışım :D Araç günden güne gözüme tipsiz gelmeye başladı,zaten hantal oradanda gıcığım ;) Lütfen şımarıklık olarak algılamayın,millet ekmek bulamıyor yemeye sen neden bahsediyorsun demeyin,Allahın ağırına gitmez inşallah,şimdi hanımın arabasını kullanıyorum ,satmak istedim malum siteden,3 hafta kaldı ilan,ne arayan var ne soran çektim kapalı garaja yatıyor 4000 kmde  Bu yıl geçsin diyorum yaza doğru satmanın planlarını yapıyorum,hatunda kızıyor haliyle :-[ benim arabamı ver diyor,haklı olarak .Şimdi diyeceksinizki arabayı sana zorlamı sattılar,hiç görmedinmi bakmadınmı alırken aynen baktım gördüm :) ama sonradan uyuz oldum :) şimdi buradan aracı kötülemek istemiyorum yanlış anlaşılmasın,ha memnunmusun diyeceksiniz?hantallığı dışında evet,zaten topu topu 4000 km kullandım şimdi yatıyor tipsiz  :)Bu iş zevk meselesi bana kötü gelen bir başkasına güzel gelebilir,lütfen bu aracı kullanan arkadaşlar alınmasın.Bu araç ilk çıktığında bayiye bakmaya gitmiştim arkadaşımla,ikimizde beğenmemiştik :D hele o ön konsol rezalet demiştik :P sonradanda gözümüz alışmadı, yeni ya ,bize öyle geliyor demiştik  :) sonradan da sen git o aracı al :P Yazdıklarıma karşı cevaplarınızı merak ediyorum,tekrar bu aracı kullanan arkadaşlardan özür diliyorum :D Sizlerinde görüşlerinizi almak istiyorum.Saygılar.

@Yucel Gezgin (31335) Aracın tipi konusunda klasik bir laf olacak ama zevkler ve renkler tartışılmaz diyeceğim. Performansa gelince, bu araç zaten ekonomi odaklı bir motora sahip fazla performans beklentisi olanı zaten tatmin etmez. 1.33 motor eğer tutulmasa idi kasa değişimlerinde bu motordan vazgeçilirdi, demek ki bir alıcı kitlesi var. Şunu söylemeden de geçemeyeceğim; bu motor doğru viteste ve devirde kullanıldığı zaman o kadar da kötü performansı olmadığını kullananlar görecektir. Birde işin ekonomik yönü var, bu aracı alanlar/almak isteyenler şöyle bir ikileme düşebilir,  az donanım-düşük performans olsun TOYOTA'mı olsun, yoksa başka markaların daha donanımlı araçları mı olsun.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Kasım 20, 2014, 09:43:47 »
Sat kurtul diyende kalmadiki  :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Kasım 20, 2014, 10:03:17 »
Bence bu aracı(Corolla ve auris 1.33) tercih edenlerin büyük bir çoğunlu fiyatına aldanıp alıyor  amacına uygun bilinçli tercihlerle değil.
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #34 : Kasım 20, 2014, 10:06:33 »
Bence bu aracı(Corolla ve auris 1.33) tercih edenlerin büyük bir çoğunlu fiyatına aldanıp alıyor.

İşin maddi güç olayı ile de alakası var, maddi imkanı fazla olan zaten bu aracı almaz, aldanma kişiye göre görecelidir, genelleme yapamayız Zeki Bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Kasım 20, 2014, 10:09:18 »
İşin maddi güç olayı ile de alakası var, maddi imkanı fazla olan zaten bu aracı almaz, aldanma kişiye göre görecelidir, genelleme yapamayız Zeki Bey.

düzelttiğim yazıya bakarsanız birde 'büyük çoğunluğu' kelimesine bakarsanız genelleme yapmadığımı görürsünüz.Ben maddiyatla alakası olduğunu düşünmüyorum 50 bin az para değil alanların çoğu bilinçsiz alıyor
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #36 : Kasım 20, 2014, 10:21:42 »
düzelttiğim yazıya bakarsanız birde 'büyük çoğunluğu' kelimesine bakarsanız genelleme yapmadığımı görürsünüz.Ben maddiyatla alakası olduğunu düşünmüyorum 50 bin az para değil alanların çoğu bilinçsiz alıyor

Maddiyattan kastım araç için ayrılacak bütçe. Araç için 70-80 bin lira bütçe ayıran biri 50 bin TL'lik aracı almaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Kasım 20, 2014, 10:35:40 »

araçların tasarımının kötü olduğunu bende söylüyordum arkadaş ortamlarında. özellikle iç tasarımı berbat. yenilikçi değil. auris içide dışıda kötü. yeni corollanın dışı iyi ama onun da içi kötü. estetik konusunda vw grubunun çok iyi olduğunu düşünüyorum. tabi diğer lüks markaları katmıyorum.

size tavsiyem malum site ile uğraşmayın yıl sonu kampanyalar güzel oluyor. durumunuza göre alın yeni bir araç. belki birkaç bin lira zarar edersiniz ama severek kullanacağınız bir aracınız olur.
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Kasım 20, 2014, 10:38:16 »
Öncelikler size şunu söyleyim Herkes her aracı sevecek diye bir şey yok marka bağımlılığı ayrı bir durum .Kimisine çok iyi gelen başkasına rezalet gelebilir. Benim şahsi fikrim yeni kasa sedan benim hoşuma gitmedi şahsen benim e12 Corolla ondan kat ve kat daha güzel ve estetik geliyor. Ha bu hb kasa için geçerli değil hb olanı gayet güzel duruyor ama iç konsol biraz kötü görünüyor onda hemfikirim .Mesela yeni kasa Astra hb o noktada çok hoş bir görüntü sergiliyor hem kasa hem iç dizayn olarak ama eğer  aracı sevmediyseniz satın başka araç bakın sevmeye sevmeye binemezsiniz .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2549 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Kasım 20, 2014, 10:58:35 »
Otomobiller kişiye özel üretilmediğinden isteklerimizi ve beğenimizi %100 karşılayan bir otomobil alma şansımız yok.

Böyle bir otomobil olsaydı bile, 5 yıl sonra ya yeni modeli yada diğer marka/modellerin yeni modelleri kendi aracımızdan artık hoşlanmamamız için gerekli sebebi oluşturacaktır.

Herhangi bir marka/modeli bukadar eleştirmek normal görünmüyor, bu donanım x biçim = bu fiyat ( @ Ahmet Can DİL bahsettiği formül)
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)