0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uhhh ratroda bahhh vurucan kırbacı vurucan kırbacııı
Şimdi size Tekin bey teknik içerikli 3x = 5 ise a kaçtır türünden bir cevap versinde görün gününüzü
resimdekilerden hangisi ratrod
Aynen yanlış kişiye çatmış
Merhaba arkadaşlar ,belki biraz ayıp olacak ama bir şey itiraf etmek istiyorum ben bu tipsizi nasıl almışım Araç günden güne gözüme tipsiz gelmeye başladı,zaten hantal oradanda gıcığım Lütfen şımarıklık olarak algılamayın,millet ekmek bulamıyor yemeye sen neden bahsediyorsun demeyin,Allahın ağırına gitmez inşallah,şimdi hanımın arabasını kullanıyorum ,satmak istedim malum siteden,3 hafta kaldı ilan,ne arayan var ne soran çektim kapalı garaja yatıyor 4000 kmde Bu yıl geçsin diyorum yaza doğru satmanın planlarını yapıyorum,hatunda kızıyor haliyle benim arabamı ver diyor,haklı olarak .Şimdi diyeceksinizki arabayı sana zorlamı sattılar,hiç görmedinmi bakmadınmı alırken aynen baktım gördüm ama sonradan uyuz oldum şimdi buradan aracı kötülemek istemiyorum yanlış anlaşılmasın,ha memnunmusun diyeceksiniz?hantallığı dışında evet,zaten topu topu 4000 km kullandım şimdi yatıyor tipsiz :)Bu iş zevk meselesi bana kötü gelen bir başkasına güzel gelebilir,lütfen bu aracı kullanan arkadaşlar alınmasın.Bu araç ilk çıktığında bayiye bakmaya gitmiştim arkadaşımla,ikimizde beğenmemiştik hele o ön konsol rezalet demiştik sonradanda gözümüz alışmadı, yeni ya ,bize öyle geliyor demiştik sonradan da sen git o aracı al Yazdıklarıma karşı cevaplarınızı merak ediyorum,tekrar bu aracı kullanan arkadaşlardan özür diliyorum Sizlerinde görüşlerinizi almak istiyorum.Saygılar.
Bence bu aracı(Corolla ve auris 1.33) tercih edenlerin büyük bir çoğunlu fiyatına aldanıp alıyor.
İşin maddi güç olayı ile de alakası var, maddi imkanı fazla olan zaten bu aracı almaz, aldanma kişiye göre görecelidir, genelleme yapamayız Zeki Bey.
düzelttiğim yazıya bakarsanız birde 'büyük çoğunluğu' kelimesine bakarsanız genelleme yapmadığımı görürsünüz.Ben maddiyatla alakası olduğunu düşünmüyorum 50 bin az para değil alanların çoğu bilinçsiz alıyor