0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah'tan kötülemek istemiyorsunuz . Birde isteseniz neler yazacaktınız çok merak ediyorum .
Yücel Bey hayırlısı olsun. Tip kavramı göreceli bir kavram. İkinci el piyasası nisan mayıs aylarında daha da hareketlenir, o zamanlar değerlendirebilirsiniz. Bu arada motor 1,33cc mi?Mesaj Birleştirildi: Kasım 19, 2014, 18:39:16Aytaç Hocam bu durumdan bize hiç bahsetmemişti.
Klitesi ve sağlamlığı hakkında bir kötüleme yapmadım dikkat ederseniz sadece hantal ve tipsiz diyorum saygılar.Mesaj Birleştirildi: Kasım 19, 2014, 18:53:32Aynen 1.33 mustafa bey teşekkürler.
Hantal dediğinize göre otomatik. Etrafta görünce benim dikkatimi çekiyor. Sahip olunca kötü görünür mü acaba bilemedim. Size teklif. Benim aracı vereyim kullanın. Araba yatmasın ben onun hakkını veririm
@ Yucel Gezgin bey, aracınızın kalitesi, donanımı, rengi, sınıfı ve şekli için sizin adınıza yorum yapamam ama hantallık konusuna katılmıyorum.Motorunuz 1.33 olabilir ama motor küçük olunca araç hantal olur diye bir şey olamaz. Küçük motorlarda ara vites oranları, bir üst hacim motor vites oranlarına göre daha farklı olur.0 - 100km/h hızlanma verisi 1.33 = 12.6sn, 1.6 = 10snDiğer bir değişle, yolda normal süratlenme şartlarında diğer araçtan saniyenin ondalık birimlerinde geç hızlanacaksınızdır ki bunuda bir küçük vites seçimi ile telafi edebilirsiniz.Avantajınız ise, şehir içi kullanımlarında daha az yakıt tüketiminizdir.Gerektiğinde, bir alt vitesle, yüksek devir çevirerek hızlanmayı denerseniz, VVT-i motorunuzun ne kadar çevik olabildiğine şaşırabilirsiniz.
Ben de itiraf edeyim ki yeni kasanın içi de dışı da tipsiz. Hele o ön göğüs bana IVECO minibüslerinin düz göğsü gibi Corolla'nın arka stopları Renault Latitude'ün arka stoplarına benziyor. Led'li lamba sistemi süper ama Toyota Türkiye'de TIIIIIRRRRTTTT Millet mercekli fara geçti. Toyota merceksizde diretiyor. Yeni corolla'larda davlumbaz yok! Sabancı olsa böyle mi olurdu? ALJ Türkiye'de bence Doğuş Otomotiv gibi yapamıyor ya da yapmıyor...
Tekin bey küçük motorlu aracın daha ekonomik olduğu fikrine katılmıyorum çünkü küçük motorlu araç kasayı hareket ettirebilmek için daha fazla güç ve yakıt sarfediyor
Şimdi size Tekin bey teknik içerikli 3x = 5 ise a kaçtır türünden bir cevap versinde görün gününüzü