0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yasincim sana sukadar soyliyim durumu anla..o focus senin 1,33 corollanla kedi gibi oynar peki hadi dedigin gibi olsun sen usta soforsun 4 le girip 4 le cikiyosun hihi...saygi::
Focusla yarıştığımı söylemiyorum devir vites ayarlaması yapamayıp da yokuşta gerçek performansını sergiletemeyen şoförlerinden bahsediyorum bu bir, ikincisi arabam corolla değil makyajlı kasa auris bir önceki mesajda söylemiştim. Üçüncüsü yolun düşerse bir gün gel de ben sizi orda biraz gezdireyim. Şoförlüğümü burda size kanıtlayacak da değilim.
Ekonomi de nereye kadar abi Altında merso var sağ şeritten 80-90 mı gidicen? Her markaya test sürüşü yapıyorum da balıkesirde merso bayisi merkeze yakın değil. Gidip bi test edemedim bu arabayı
Ya sonuna kadar agziniza saglikkkk...1.33 arac rampada bayilir normal yolda bile hantal kalir..burda sizin haricinizde nekadar 1.33 kullanicisi varsa hepsi nedendir bilmem aracini ove ove bitiremedi..artik insan kendi aracinin kotu ozelliklerini soyleyemezmi ya da soylerse biseymi olur onu da anlamadim..ben 1.6 multidirive s aracimdan bile suan icin memnun degilken..rampada performansi ii degil derken..1.33 kullanip aracinin cok ii performans sergiledigini ifade edenler neyi amaclarlar cok merak ediyorum
focus ne ki hocam arkadaş bir önceki sayfada merso'dan bile atak demiş 1,33 için
Cidden yaa..niye kimse cekmiyo arabam..hata ettim almakla..yetmiyo gitmiyo..cekmiyo arac demez bu sitede 2 kisiden baska..3 4 tane 1.33 alip rampada canindan bezdiriyo bagiriyo diye satti..ama yokk arkadas bu araba mercoyla kapisiyo..fordlari tokatliyo..hihi tmm
Yok yok onu demiyorum var illaki..bnm yazdigim 1.33 du..neyse beni ilgilendirmiyo bu arac artik..sahipleri gule gule kullansin..
Yok abi bnmki 1.6..tavsiyelerinizi dinledin kendime 3 5 ay verdim..tecrubenizden faydalanicam..ins ii olur gerisi