Gönderen Konu: İtiraf.....  (Okunma sayısı 11343 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
Ynt: İtiraf.....
« Yanıtla #80 : Ocak 10, 2015, 20:12:33 »
Bahsettiğim bursa balıkesir yokuşlarında ben bi sürü 1,6 araba geçtim.Avensisler focuslar auris corolla  Bahsedilen devir olayıyla alakalı.  da girsem yokuş bitmeyecek ben 4 te giriyorum 4 te çıkıyorum. 90-100 km bandında. Önüme bir engel gelip de yavaşlamazsam eğer arabada olan yabancı birisi arabanın 1,33 olduğunu anlayamaz bile ;)
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Ocak 10, 2015, 20:12:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Ocak 10, 2015, 20:19:22 »
Yasincim sana sukadar soyliyim durumu anla..o focus senin 1,33 corollanla kedi gibi oynar :) peki hadi dedigin gibi olsun sen usta soforsun 4 le girip 4 le cikiyosun hihi...saygi::

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Ocak 10, 2015, 20:29:59 »
Yasincim sana sukadar soyliyim durumu anla..o focus senin 1,33 corollanla kedi gibi oynar :) peki hadi dedigin gibi olsun sen usta soforsun 4 le girip 4 le cikiyosun hihi...saygi::
Focusla yarıştığımı söylemiyorum devir vites ayarlaması yapamayıp da yokuşta gerçek performansını sergiletemeyen şoförlerinden bahsediyorum bu bir, ikincisi arabam corolla değil makyajlı kasa auris bir önceki mesajda söylemiştim. Üçüncüsü yolun düşerse bir gün gel de ben sizi orda biraz gezdireyim. Şoförlüğümü burda size kanıtlayacak da değilim.
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #83 : Ocak 10, 2015, 20:34:06 »
Focusla yarıştığımı söylemiyorum devir vites ayarlaması yapamayıp da yokuşta gerçek performansını sergiletemeyen şoförlerinden bahsediyorum bu bir, ikincisi arabam corolla değil makyajlı kasa auris bir önceki mesajda söylemiştim. Üçüncüsü yolun düşerse bir gün gel de ben sizi orda biraz gezdireyim. Şoförlüğümü burda size kanıtlayacak da değilim.
Hihi tmm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Ocak 11, 2015, 03:03:24 »
Dış Tasarım eskisine göre daha çekici. Önceki tasarım Auris leri hiç beğenmedim toparlak bir duruşu var. Keza içi de bana göre çok zevksizdi. Eski Corolla larda beni hiç çekmedi. Yeni ic ve dış Tasarımli Corolla yi görünce ciddi anlamda çok beğendim.  Özellikle içi eskisine göre çok çok iyi. Daha sportif ve keskin duruyor.  Dikkat edilirse gt86 ya benzetmisler. İlginç olan burada cogusu beğenmedi bu modelleri = ) evet Auris in arkası biraz daha iyi tasarlanabilirdi ancak içi ve dışı bana göre eskisinden çok çok iyi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Ocak 13, 2015, 20:41:25 »
Ekonomi de nereye kadar abi :D Altında merso var sağ şeritten 80-90 mı gidicen? Her markaya test sürüşü yapıyorum da balıkesirde merso bayisi merkeze yakın değil. Gidip bi test edemedim bu arabayı

vallahi bi süre sonra ekonomi ağır basıyor.. Ben sürekli sağ şeritten gidiyorum  :D
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Ocak 13, 2015, 21:12:21 »
Ya sonuna kadar agziniza saglikkkk...1.33 arac rampada bayilir normal yolda bile hantal kalir..burda sizin haricinizde nekadar 1.33 kullanicisi varsa hepsi nedendir bilmem aracini ove ove bitiremedi..artik insan kendi aracinin kotu ozelliklerini soyleyemezmi ya da soylerse biseymi olur onu da anlamadim..ben 1.6 multidirive s aracimdan bile suan icin memnun degilken..rampada performansi ii degil derken..1.33 kullanip aracinin cok ii performans sergiledigini ifade edenler neyi amaclarlar cok merak ediyorum
Hı hıı tamam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Ocak 13, 2015, 21:37:42 »
Itiraf  konu basligi ama icerik farkli bende itirafta buluniyim  direksiyona geçen kendini ken block saniyor :lol:
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #88 : Ocak 13, 2015, 21:46:12 »
Aynen oyle de..sen yine de block deme :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Ocak 13, 2015, 22:46:16 »

focus ne ki hocam arkadaş bir önceki sayfada merso'dan bile atak demiş 1,33 için :)
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #90 : Ocak 13, 2015, 23:40:24 »
focus ne ki hocam arkadaş bir önceki sayfada merso'dan bile atak demiş 1,33 için :)

Eee tabi ki Kediye yavrusu Kaplan görünürmüş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #91 : Ocak 13, 2015, 23:43:06 »
Değişik bir versiyonu da Kargaya yavrusu şahin gibi görünürmüş te derler  :) genelde çoğu kişide olan bir psikolojidir aslında.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #92 : Ocak 13, 2015, 23:48:49 »
Cidden yaa..niye kimse cekmiyo arabam..hata ettim almakla..yetmiyo gitmiyo..cekmiyo arac demez bu sitede 2 kisiden baska..3 4 tane 1.33 alip rampada canindan bezdiriyo bagiriyo diye satti..ama yokk arkadas bu araba mercoyla kapisiyo..fordlari tokatliyo..hihi tmm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #93 : Ocak 13, 2015, 23:54:19 »
Cidden yaa..niye kimse cekmiyo arabam..hata ettim almakla..yetmiyo gitmiyo..cekmiyo arac demez bu sitede 2 kisiden baska..3 4 tane 1.33 alip rampada canindan bezdiriyo bagiriyo diye satti..ama yokk arkadas bu araba mercoyla kapisiyo..fordlari tokatliyo..hihi tmm

Aracından şikayetçi olan arkadaşlarımızda mevcut Emrah Bey, forumu incelerseniz epey vardır. 1.6 Avensis çekmiyor konusu bakın kaç sayfa?
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #94 : Ocak 13, 2015, 23:56:45 »
Yok yok onu demiyorum var illaki..bnm yazdigim 1.33 du..neyse beni ilgilendirmiyo bu arac artik..sahipleri gule gule kullansin..cekiyodur gidiyodur bizi pek ilgilendirmiyo..simdi boyle konusuluyo diye kizarlar filan onu da biliyorum oyuzden yorum yok artik bu konuyla alakali :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #95 : Ocak 14, 2015, 00:00:09 »
Yok yok onu demiyorum var illaki..bnm yazdigim 1.33 du..neyse beni ilgilendirmiyo bu arac artik..sahipleri gule gule kullansin..

Sattınız mı Emrah hocam aracınızı?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #96 : Ocak 14, 2015, 00:01:44 »
Yok abi bnmki 1.6..tavsiyelerinizi dinledin kendime 3 5 ay verdim..tecrubenizden faydalanicam..ins ii olur gerisi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #97 : Ocak 14, 2015, 00:03:02 »
Ford araba mi yaaa pehh mercedes mi bizim orda esek niyetine biniyolar  :rofl:
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #98 : Ocak 14, 2015, 00:03:19 »
Yok abi bnmki 1.6..tavsiyelerinizi dinledin kendime 3 5 ay verdim..tecrubenizden faydalanicam..ins ii olur gerisi

Hayırlısı olsun Emrah, kazasız belasız kullan. Canını sıkarsa satarsın yahu, araba bu sonuçta. Patron olan sensin, o değil  :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Ocak 14, 2015, 00:23:23 »
Bir kaç kez farklı konularda bahsedilmişti hakikaten niye 1.33 cc vergi avantajı yok yakıt avantajı yok dezavantajı çok B sınıfı bir araçta kullanılması gereken Yariste de kullanılan bu motorun C sınıfı ve sınıf liderliğine soyunan Corolla ve Auris gibi bir araçta ne işi var. Yorumum kendi fikrimdir C sınıfı bir araçta en düşük 1.6 hacim D sınıf bir araçta en düşük 2.0 hacim bir motor olmalıdır hatta turbo olursa daha da iyi olur alırken 1.33 cc ucuz falan demeyin aynı şekilde satarken de ucuzdur ve tercih sebebi değildir. Hiç 1.6 cc Accord üretildi mi? Honda neden Civic motorunu Accord'a koymuyor daha ucuza satılır millet Accord'a biner veya Mazda6  bana göre D sınıfı bir aracın konforu ve güvenliği kadar gücü de çok önemlidir yoksa istediği kadar konforlu olsun düşük hacimli bir motora sahip D sınıfı bir modelin benim için hiçbir önemi albenisi yoktur.