0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam fikirim yok ki 1-2 lassa bayisine gittim özellikle belirtiğiniz modeli incelemek için ellerinde bulunmadıklarını söylediler benim mantığıma sizin lastiğiniz yatıyor ama işte dediğiniz gibi elinde kalanı vermek için demiş olabilir
ventus prime 2 için ne fiyat aldınız?
rosava lastiklerinin,goodyear lisansı ile çekoslavakyada üretilen sava lastiklerinin bir yan ürünü olduğunu ve giriş grubu bir lastik olduğunu okudum,2017 üretimi ve fiyatları uygun ise düşünülebilir belki,ancak verso 1505 kg,çoluk çocuk yüksek süratte kullanıyorsanız,daha üst düzey premium lastik almakta fayda var..
Arkadaşlar iyi akșamlar.Yarin acil lastik almam lazim.Continantal premium contac5,goodyer efficientgrip performance ve nokian line arasinda karsız kaldim.Lastik ölçüm205.55.16.Bu lastikleri kullanan arkadașlardan tavsiye bekliyorum.Şimdiden tesekkürler.
Aldığım Corolla'da Er300 var.Arabanın konforunu bozmaktan başka bir şeye yaramıyor.Sert lastik.Asfaltta hafif tümseklerde bile aracı sarsıyor.Bu iki lastikden biri diyorsan kesinlikle Continental.Goodyear Eficientgrip Performance da tavsiye ederim.Kendi deneyimlerime göre bugüne kadar kulladıklarımın içinde en iyisi.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 17, 2017, 10:51:39Adac firmasının 2017 lastik ebatınızda test sonuçlarıhttp://www.tyrereviews.co.uk/Article/2017-ADAC-195-65-R15-Summer-Tyre-Test.htm