0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anlaşıldığına göre araç yılda 30.000 km yapıyor, siz kışı geçirip yaz lastiği alıncaya kadar km en az 80.000 km yi bulacak, risk payı oldukça yüksek olur, kışın kayma halen bu aşırı sıcaklarda yarılma,gümleme yapabilir,parça atabilir,fındıklama yapabilir,bu nedenle bütçenize uygun koşullarda hangi marka olursa olsun yeni bir lastiğe geçmenizi öneriyorum,zaten şimdi 2400-2500 tl gibi olan lastikler gelecek yıl 3000 tl üzerine çıkacaktır,şimdi almakla kazancınız her yönden olacak.
Tokay ağabey, aracı yeni aldım 63500 km'de, benim yıllık km limitim 10 bin. Yıl olarak 2.5 yıllık km olarak 64 bin km'lik biraz km olarak ömrünü tamamlamış gibi, son bakımda lastik rotasyonu yapılmış, yine dunlop alacağım gibi duruyor.
Merhabalar, aracımın lastiklerini dunlop lm 705 ile değiştirdim. fiyat 10 bin tl.
Yorumları bekliyoruz inşallah..
3 yıldır continental kullanıyorum, çok memnunum. Orijinal lastik michelindi, çok çabuk dişleri bitti. Ayrıca continental kadar sessiz değildi. Continental Eco contract 6 takılı. Bu arada toyotata en iyi giden continental. Sessizlik açısından.
Continental PremiumContact7 2024 yapım sipariş verdim fiyat 12000₺. Aslında sessizlik açısından UltraContact alacaktım ancak stoklar tükenmiş, fiyat da 14000₺ idi.Deneyimleri yazarım. İyi forumlar.
Kesinlikle memnun kalırsınız geçen hafta 2020 corollaya taktık mükemmel sonuç çıktı.