0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende 1 yıldan fazladır Falken Ze914 marka lastikleri kullanıyorum.Şimdiye kadar olumsuz hiçbirşey yaşamadım.Özellikle ıslak zemindeki performansı kuru zeminden daha iyi olduğunu düşünüyorum.Bana göre de tam bir f/p ürünüdür.
peki bu süre zarfında lastiklerde sertleşme vs oldumu mustafa bey
Michelin Primacy 3'lerim 4. sene oldu. Kışlık ayrı tabii ki, sürekli bunları kullanmıyorum..Biraz eridi diyebilirim..Akşam eve giderken Good year bayiisinden fiyat aldım, bilgi için paylaşıyorum arkadaşlar..Adet fiyatlarıdır205/55/16 EbatGood Year Eagle Sport - 230 TLGeneral - 210 TLFalken - 190 TLDunlop - 210 TLİnternet ortamında veya biraz gezersen daha makul fiyatlar var..Kararımı vermedim, bayram sonu değiştirmeyi düşünüyorum..
Benim bir sorum olacak:Egp için balon yapma şikayetleri ne durumda? Bir de 2005 mondeo gibi 1,5 tona yakın ağırlıkta olan bir araba için bir lastiğin balon yapma ihtimali daha fazla mı olur? Mondeonun da 205/55/16 lastik ölçüsü, hangi lastiği önerirsiniz?
Arkadaşlar lastik alma arefesindeyiz. 1450 kg mondeo için hangi lastiği tavsiye edersiniz?
Hemen hemen aynı ağırlıkta olan aracım için falken aldım. Şuan için erken biliyorum ama doğru bir tercih yapmışım. Lastik ölçülerim 205 55 16