0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yol tutuş artmaz azalır, araç yanal esnemeleri artar virajda. Taban genişleyince yanak oranı düşürülmeli ve lastik çevre uzunluğu aynı ya da orijinale yakın kalmalı.Gerçeği çıkarına göre değiştirenden uzak durmak iyi olmuş.
Arkadaşlar merhaba bende lastiğimi değiştireceğim daha önce fabrika çıkışı Bridgestone ER 300 ler vardı Aurisim de memnun değildim çok sert lastiklerdi .45bin Km sonra yine Bridgestone T001 taktık bundan memnun kaldım beni hiç üzmedi aslında ama Ben Hankook ventus prime 3 ve Yokohama lastiklerini merak ediyorum bu iki lastiği kullanan oldumu aranızda acaba? Birde benim lastik ölçüleri 205 55 R16 bunları 225 55 R16 yapsak şuan kullanmış olduğum jantlara olurmu ? yol tutuş açısından dolayı değiştireyim diyorum yakıt sarfiyatı 0,5 artacak ama onu biliyorum. Bir arkadaşım Muayeneden geçmez orijinal ölçü dışında jant lastik takarsan demişti böyle bir şey varmı?
Yokohoma 50.000 km kullandım advan modelini;Konfor yok ama yüksek hızda kararlılık,stabilite,direksiyon tepkisi, güven hissi süper.ıslak zemin lastiği değil,hafif kar yağsa gitmez.
Hankook Ventus prime 3 nasıl acaba?
Yollar yamadan geçilmiyor. Parça yamayı bırakın bir de şerit halinde kanalizasyon yamaları var. 30 km hızla zor gidiliyor. Bizim köy yollarindaki asfaltta 80 ile rahat gidilirken bu çok sinir bozucu. Turanzaları 70 liraya verip 420 liraya michelin aldım 7.5 mm diş derinliği olan. Iyi ki almışım artık turanza ile mahallede çok günaha girebilirdim.
Er300 mü bahsettiğiniz T001 acaba merak ettim benim şuan araçta t001 var fena değil bu ama er 300 berbat bir lastik
Er300 idi bendekiler 30-35.000 km yapmış 3 yılı doldurmuş lastikti artık. T001e kurban olsun Er300. Daha önce kullandığım için T001 de aramıştım ama denk gelmedi. Yine daha önce kullandığım Primacy 3 bulunca aldım ben de hemen. 350 liraya 4 lastiği yenilemiş sayıyorum kendimi.
Merhabalar,2014 yılının sonunda sıfır olarak aldığım Toyota Avensis aracımın üzerinde michelin primacy 3 lastikleri vardı. aracım şu an 42 bin kmde. michelin lastikler kaymaya başlamıştı. Kışları da Nokian wr4 kışlık lastikleri kullanmıştım. michelin lastikler kullanılmadığı kış günlerinde kapalı alanda, poşet içinde ve yan yana dizilerek muhafaza edildi. Yani rutubetsiz yerde, kara, kışa, soğuğa maruz kalmadan saklandı. Buna rağmen lastik yaklaşık 3 yıldan az bir sürede ve 30 bin km'de bitti. Şimdiye kadar çok michelin kullandım ama ilk kez bu kadar çabuk biten michelin lastik gördüm. Ben de uzun araştırmalar neticesinde Dunlop fm800 lastikten aldım. ölçüleri 215 55 17 olduğu için michelin, continental, goodyear yaklaşık 500 tl'nin üzerinde olunca tanesi 280 tlden 4 adet dunlop aldım. Aldığım Dunlopların etiketine göre fren performansı A, yakıt tasarrufu C, ses ise 69 desibel... gel gör ki lastiği alalı 2 gün oldu ama hiç beğenmedim. Dunlop lastikler çok sert geldi bana... yoldaki beyaz çizgilerde geçince bile bütün ses içeri giriyor. arabayı zıplatıyor sanki. Kışlık nokain lastiklerin konforu dunlopun yaz lastiğinden çok çok daha iyiydi. O kadar kötü ki bu lastikler nasıl değiştireceğimi bilemiyorum. keşke almasaydım. bence yumaşık lastik almak lazım her zaman. arabanın bütün konforu gidiyor. şimdi arabanın konforundan geçtim tek derdim acaba bu kadar darbeyi absürbe edemeyen lastik yüzünden arabanın alt takımları ve ön düzeni bozulur mu diye endişe etmeye başladım.bunlardan kurtulmanın yolu nedir sizce? acaba lastikçiler kaça alır bunları? valla parayı basıp continental alacağım. Kabul ediyorum; michelin ymuşaktır, yol tutuşu iyidir, fren performansı mükemmeldir ama piyasadaki orta düzey lastiklere göre 2 kat pahalı olan bir lastik 30 bin km dayanmıyorsa daha da almam. Yazlık olarak continental ya da nokaina geçerim.
Ben tanesi 400 liradan lassa impetus revo 2+ aldım. lastiklerden çok memnunum. sessizlik konusunda da beni tatmin etti. continental cpc5 de aynı fiyataydı hemen hemen ama cpc6 çıktığı için ve üretimi duracağı için tercih etmedim.markalı lastikler 215/55R17 ölçüde 500-600 bandında. bu ölçüde en ucuz lastikler AKO lastikleri (petlas, starmax, falken, dunlop) ben de orta bütçeli lassayı tercih ederek doğru tercih yaptığımı düşünüyorum. konusu burada: http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=62858.msg1044602#msg1044602
hocam daha öncede bu konuya yazmıştım bu lastiği önermiştiniz çok kararsızım dediğiniz gibi markalı lastikler ziyadesiyle pahalı sanırım sizin lastikten uygun olanını bulup alacağım
Ben de ziyadesiyle araştırdım emin olun.AKO üretimi lastikler ucuz, şikayet eden de var mennun olan da var. AKO lastikleri Petlas ve starmaxx haricinde AKO-sumitomo ortaklığı ile burda üretilen falken ve dunlop var. Seat ateca 215/55R17 falken ze914a ile geliyor. ithal falken ile yerli falken aynı kalitede mi emin değilim. Avrupadaki falken teste girip C B 70 db etiketini alırken yerli üretim bu teste tabi tutuluyor mu kafamdaki sorular. üretim ve hammadde farkından illaki bir fark olacaktır diye düşünüyorum.bu sorunun oluşmasına sebep ise bir goodyear bayisinde yerli üretim bir goodyear lastiğe biz kendimiz etiket yapıştırıyoruz demeleri. yani teste tabi tutmadan muadili bir lastiğin etiketini koyuyoruz demişlerdi. o yüzden her etikete inanmayın derim. dunlop meselesine gelince dunlop lastiği avrupada goodyear üretirken Türkiye'de AKO-sumitomo üretiyor, peki bu lastikler aynı mı ve gerçekten TÜV testlerine giriyor mu? bunu da bilmiyorum. ingilterede falken 75 avro http://www.oponeo.co.uk/tyre-details/falken-ze-914-215-55-r17-94-w-mfs iken lassa 55 avro http://www.oponeo.co.uk/tyre-details/lassa-impetus-revo-2--215-55-r17-94-wbunun sebebini de anlamadım.amacım falkeni ve dunlopu kötülemek değil tabii ki, forumdaki falken kullanıcılarının çok olumsuz görüşleri yok o da tercih edilebilir. Lassanın avrupada satıldığını ve testlere girdiğini biliyoruz.https://www.youtube.com/watch?v=qH23FLqCmiU TÜV test örneği.ingilteredeki bir sitenin yorumu: http://www.traxxtyres.co.uk/news/index.phpÜst seviye lastikler kadar iyi olmayabilir ama lassa hakkını veriyor.17 jantlı bir arabaya sahip olup 200-250 liralık bir lastik aramak imkanları zorlamak olur. normali bu yani.bakım maliyetleri açısından lastik ölçüsü de bir parametre. onca krediye girip 90-100binlik arabalar alıp aaa lastiği çok pahalı diyeni de gördüm. (örnek hyundai tucson: 19 jant var ve tanesi 1000 lira http://kolayoto.com/yaz-245-45-r19-lastikleri)215/55R17 ölçülerde normal fiyat 300 lira olmalıydı ama piyasa böyle olunca yapacak bir şey yok.karar verirken bütçe-mantık gibi süzgeçlerden geçirip ona göre kararınızı verirsiniz.