0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lifte kaldırdılar altına girdiğimde 2 tane lastiğin iç yanaktan balon yaptığını gördüm
lastiğiniz sanırım kumho KU31 215/55R17 94W 94W yük endeksi baya yüksek aslında, yanakların dayanımı da o oranda iyi olması lazım. aman hocam dikkat edin 2 lastikte birden demişsiniz Allah korusun balon tehlikeli.performaslı ya da ağır yükte kullanıyorsanız yanakları kuvvetlendirilmiş (reinforced) lastikleri tercih edebilirsiniz. Genelde XL ibaresi vardır ama petlasta RF (ilk gören RunFlat zannediyor ama ReinForced ) filan yazıyor. Bunlar yanakları kuvvetli lastikler. 94W XL gibi.hız ve yük endeksi daha büyükler de olur: 98W veya 98V de olabilir.
balon yapmış lastiğin şakası olmaz,aynı markaya karar verirseniz balon yapmışların yerine 2 adet alırsınız sonra bütçeniz düzelirse 2 adet daha alınır,farklı marka olunca normal halde 4 lastiğin aynı olması gerekir,baskı balata yolda bırakır ama lastik gümlerse korkunç sonuçlar olabilir,ben yıllar önce yugoslavya belgrad otoyolunda yüksek süratte iken arka tekeri gümlettim,zor kurtardım,eğer bütçe hiç müsait değilse balonlu olanları arkaya aldırın ve 80 i geçmeyin derim.
Omuzdan aşınma ya uygunsuz lastik basıncından (düşük basınç) ya da virajlara sert girmekten kaynaklanır.Ses ve dayanım önemli ise eco, energy serisi lastiklere de bakın.Balon yapması önemli bir tehlikedir yukarıda belirtildiği gibi, patlamadan ziyade yarılmaya neden olabilir. Düşük basınçlı lastik nispeten kolay balon yapar, diğer şartlar aynı iken. Yine yukarıda belirtildiği gibi yanağı güçlendirilmiş lastikler de vardır, diğer yandan lastik marka, modele göre yanak yapıları da farklı oluyor. Bu konuda önceki sayfalarda karşılaştırmalar mevcut.
genelde basınç konusunda titizimdir sürekli bakarım ama belkide yanlış uygulamam vardır 34-35PSİ uyguluyorum 215-55-r17
Model ne?Araç önden çekişli ise ve arkadaki mevcut lastikler çok kötü durumda değil ise yenileri arkaya takmak düşünebilir.
Premium contact Hakan abi ama tam bilmiyorum 2 mi 5 mi onunda ceşitleri varmış sanırım.Araç 2013 astra H 1.6 önden çekişli.Peki neden arkaya takmalı yenileri merak ettim
Eskiden yeni lastik önden çekişli araçta öne tercih edilirdi ama sonra tam tersi oldu Orçun. Çünkü önden çekişli araçta kafadan kayma nispeten kolay bertaraf edilir, hem gaz pedalı, hem direksiyon ile ön aksa müdahale edilebilir, arkanın böyle bir şansı yok.
Bir ara corollayı kaydırmıştım viraj çıkışında arabanın arkası önüne döndüydü.Çok fena oldu elfreni çekili gibi kontrol gitti.Lastiklerden kaynaklı.
Aynen öyle, geçmiş olsun bu arada.
Ventus prime 3 çıktığından elindekini bitirmek için ventus prime 2 tavsiye etmiş olabilir. Ama işinize geliyosa neden olmasın