0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyi akşamlar arkadaşlar 2011 avensis için lastik önerilerinize açığım : ) konuda biraz gezindim avensis kullanıcısı olup 215 tabanlı lastik kullananları görünce kafam iyice karıştı zira bizim araçta 255 -55-r17 ebatlarında lastik var
orjinal lastik ölçüleri 215/55R17 dir Ramazan bey, kullanıcı kılavuzunda bulabilirsiniz.[attach=1]lastik ölçülerinizden emin misiniz? 255 çok geniş bir taban avensis içinbenim son yazdıklarıma bakabilirsiniz öneriler ve seçenekler için
hepsi burada com da biraz evvel gezinirken petlas pt 5 15 205 55 r 16 lastik 160 tl/adet gördüm,bir bakın,çok sık araç değiştiriyorum diyorsunuz,birde michelinin yan sanayi ürünü bir marka var ama adını hatırlayamadım,uygun idi,bir komşumuz almıştı..
Merhabalar,Bugün ContiPremiumContact 5 205/65/15 H satın aldım. V alacaktım fakat yeni tarihli yoktu. Üretim tarihi 3. hafta 2017Her yeni lastikte olduğu kadar fark oldu fakat çok aşırı bir değişim hissetmedim. İlk 1000 km'yi sakince kullandıktan sonra belli olacaktır nasıl olduğu.
Arkadaşlar merhaba bende lastiğimi değiştireceğim daha önce fabrika çıkışı Bridgestone ER 300 ler vardı Aurisim de memnun değildim çok sert lastiklerdi .45bin Km sonra yine Bridgestone T001 taktık bundan memnun kaldım beni hiç üzmedi aslında ama Ben Hankook ventus prime 3 ve Yokohama lastiklerini merak ediyorum bu iki lastiği kullanan oldumu aranızda acaba? Birde benim lastik ölçüleri 205 55 R16 bunları 225 55 R16 yapsak şuan kullanmış olduğum jantlara olurmu ? yol tutuş açısından dolayı değiştireyim diyorum yakıt sarfiyatı 0,5 artacak ama onu biliyorum. Bir arkadaşım Muayeneden geçmez orijinal ölçü dışında jant lastik takarsan demişti böyle bir şey varmı?
Arkadaşlar merhaba herkese iyi forumlar. Lastik konusunda ben de bi iki haftadır arayıştayım. 2011 auris 205 55 16. Bugün bi lastikçiye gittim conti 2 ye 250 tl fiyat biçti. Adama conti 5 kaç para dedim, ne yapacak ben sana conti 2 öneriyorum tarzı konuştu. Halbuki rasgele girdiğim dükkan :-) Goodyear efgp ise 230 tl dedi. Ben bunları Goodyear nette 200 tl conti 5 i de 232 TL'ye nette gördüm. İkisi arasında kaldım. Ayrıca lastikçi 2016 ortasının lastikleri var farketmez hikaye tarzı konuşunca direk kaçtım ordan :-) nettekiler de 2017 yazıyor. Goodyear efgp vs conti5 yorumlarınız için teşekkürler :-)