OPONEO kullanıcılarına göre 205/55 R16 ebadında en iyi yaz lastikleri:
l
astik model Skor
Dunlop SP Sport Bluresponse 4.4
Goodyear Efficientgrip Performance 4.4
Continental ContiPremiumContact 5 4.4
Uniroyal Rainsport 3 4.2
Dunlop SP Sport Bluresponse (average score 4.4)Dunlop SP Sport Bluresponse, hem kuru hem de ıslak yüzeylerde güvenli ve konforlu sürüş sağlayan asimetrik taban yüzü desenini içeren üstün bir lastiktir. Ek bir avantaj olarak, bu lastikler daha düşük yakıt tüketimi oranları sunmalarını sağlayarak düşük yuvarlanma direnci sağlar. ADAC, ACE / GTU, Otomobil, Motor ve Spor gibi önde gelen motorlu araç dergileri ve organizasyonlarının yaptığı çeşitli testleri de içeren çeşitli testlerle kanıtlanmış olan piyasadaki en iyi yaz lastiklerinden biridir. Auto Bild Auto ve Zeitung.
Bu lastik aynı zamanda müşterilerimizden eşit derecede yüksek puan almaktadır. Şu anda, ortalamanın ortalaması 4.4'tür ve derecelendirmeyle ilgili olarak A + ya yakın olarak kabul edilebilir. Bireysel kullanıcı görüşlerine gelince Damian, "bu lastiklerde arabanın raylar üzerinde olduğu gibi sürdüğünü, bunu yaparken tutuş kaybetmemek için bir dönüş daha hızlı kışkırttığınızı" yazıyor.
Jackmondeo, bu modelin olasılıklarının kesin bir özetini sunuyor: "Lastik beklentileri karşılıyor, düz, dönüş sürerken ve fren yaparken rahat ama kararlı ve öngörülebilir. Emniyet hissi verir. "
Dunlop SP Sport Bluresponse ile ilgili olarak, kullanıcılarımızın güvenlik, konfor, yakıt tüketimi ve aşınma direnci hakkındaki endişelerini de geçti. Christopher'a göre: "Yüksek kilometrelerde yakıt tüketiminde hafif bir düşüş var. Dayanıklılık açısından böyle bir mesafeden sonra söylemek zor ama aşırı ya da düzensiz aşınma belirtileri yok. "Başka bir şoför Peter D," Seçimimi, tarafından belirlenen çok iyi parametrelere dayanılarak yaptım. Üreticisi, özellikle yuvarlanma direnci ve gürültü açısından. Bütün bunlar pratikte doğrulandı. Bununla birlikte, bu lastikle ilgili en iyi şey, darbeleri nasıl emdiği. "Bu görüşlerden, Dunlop SP Sport Bluresponse'un tavsiye için çok değerli bir lastik olduğu açıktır.
Goodyear Efficientgrip Performance (average score 4.4)Goodyear Efficientgrip Performance, asimetrik sırt desenine sahip üstün bir lastiktir. Islak yüzeylerde iyi bir şekilde başa çıkabilen, kısa fren mesafelerine sahip güçlü bir kavrama sağlayan bir modeldir. Üretici, bunun sonucunda düşük yakıt sarfiyatı ile düşük yuvarlanma direnciyle birleştirmeyi başardı. Bu lastik, ADAC, ACE / GTU, Auto Bild, Auto Zeitung, Auto ve Motor und Sport gibi çeşitli testlerde çok beğenildi.
Peki müşterilerimiz bu model hakkında ne söylemeliler? Lucas şöyle diyor: "Bence en büyük avantajı ıslak bir yüzeyde sürüyor. Bir su birikintisi veya daha büyük bir su birikimi bu lastiğe engel teşkil etmez. Aracı ıslak bir yüzeye mükemmel bir şekilde tutar, ayrıca dönüşler ve fren yaparken de. Islak yollar söz konusu olduğunda muhteşem bir lastik. Araba sürerken konfor seviyem kesinlikle gelişti "dedi.
Peter A, aynı yorumları şöyle dile getiriyor: "Sürüş konforunun çok yüksek olduğunu itiraf etmeliyim, zira başta lastikler çok sessiz (hem kentte hem de otoyolda giderken). Başka bir avantaj da güvenliktir - viraj alırken, ıslak bir yüzey de dahil mükemmel performans gösterirler. Frenleme konusunda yine eleştiri yapmam - lastikler daha yüksek hızda özelliklerini korur ".
Mike göre diğer bir önemli seçenek de : "Düşük yakıt tüketimi ve şimdiye kadar hiç sorun olmamıştır Benim görüşüme göre bu, birinci sınıf lastikte rakipsiz bir lastiktir "Kısacası, Goodyear Efficientgrip Performance lastikleri şüphesiz satın alınmaya değer bir model. Ortalama 4.4 puanları bunu doğruluyor.
Continental ContiPremiumContact 5 (average score 4.4)Continental ContiPremiumContact 5, asimetrik sırt özellikli üstün bir lastiktir. Üreticiye göre, bu model, yolda karşılaşılan her durumda aracın kontrolünü sağlar. Hem ıslak hem de kuru yüzeylerde emniyetin yanı sıra, bu lastik düşük yuvarlanma direnci sunar. Her alanda başarılı olmak için geliştirilmiş bir üründür. Sonuç olarak ADAC, ACE / GTU, Auto, Motor und Sport, Auto Bild ve Auto Zeitung gibi testlerle kullanıcılarımızın görüşleri alındı.
Bu yorumlardan çok sayıda olumlu rapor okuyabiliriz. Rick şöyle yazıyor: "Bu lastikler mükemmel bir şekilde çalışıyor, duruyorlar ve dönüşler üzerinde iyi tutuyorlar, bu da oldukça dinamik bir moda almak istiyor. Darbeleri emme konusunda gerçekten çok iyiler. "Liam de benzer duyguları ifade ediyor:" Çok sıkı ve zorlayıcı köşelerde bile, lastikler yola sanki yüzeye yapışmış gibi kaldı. Nemli, ıslak hatta sele yollarda da aynı "dedi.
Daha önce de belirtildiği gibi, Continental ContiPremiumContact 5, aynı zamanda rahat ve ekonomik bir seçenek olduğu için sadece güvenlikle ilgili olmayan bir lastiktir. Tom'un da belirttiği gibi: Araba artan bir tüketim göstermiyor, herhangi bir hasar belirtisi yok ve yeni gibi görünüyor "Andrew, benzer şekilde," Çok mil sürdüklerini göz önüne alırsak, görünen herhangi bir belirti yok. Aşınma ve esasen uzun mesafe yolları kullanıyorum. "
Continental ContiPremiumContact 5, herkese tavsiye edilebilecek bir lastiktir. Diğer kullanıcı özetlerinde, "sahip olduğum en iyi lastikler", "açık bir vicdanla tavsiye ediyorum", "ihtişamlı performans gösteriyorlar", "tatmin edici bir fiyata yüksek kalite" ve daha pek çok şeyi ifade edebiliyoruz. Continental, güvenilir Alman teknolojisini temsil eder ve müşterilerimizden ortalama 4.4 puan almaktadır.
Uniroyal Rainsport 3 (average score 4.2)Uniroyal Rainsport 3 mükemmel orta sınıf yaz lastiği. Yönelimli bir asimetrik taban yüzüne sahiptir. Rainsport 3, adlarına "Yağmur" öneki ile diğer Uniroyal lastiklerinde olduğu gibi, ıslak yüzeylerde mükemmel performansı ile ünlüdür. Aynı zamanda büyük elleçleme, kendine güvenen manevra ve suyun etkili bir şekilde çıkarılmasını sağlarlar. Bu lastiklerin üzerinde sürüş, hava aniden bozulsa veya güçlü, dinamik bir sürüş stiliniz olsa bile bir güvenlik hissi uyandırır.
Bir kullanıcı Ron, Uniroyal Rainsport 3'ün sunduğu imkânları mükemmel bir şekilde açıkladı: "Bu lastikleri seçerken esas olarak yolda karşılaşabileceğim kritik durumları düşünüyordum ve bunlar kesinlikle acil frenleme ya da yön değiştirme ihtiyacı içeriyordu. Aniden ıslak olarak. Hayal kırıklığına uğramadım, benim için şimdiye kadar yağmurda sürdüğüm en iyi lastik bu. Kuru bir yüzey üzerinde mükemmel performans gösterir; Hafif bir ses çıkarıyor, ancak beni bir defadan fazla nasıl kurtardığını hatırladığımda bunu affediyorum. "
Diğer sürücüler de benzer bir damarda yorum yaptı. Tom, "Yüksek hızlarda sorun yok. Yağmur yağdığı zaman yavaşlamam gerekmiyor. Bart ıslak bir yüzeye mükemmel bir şekilde kavuşuyorlar "diye ekliyor Chris'in iddia ettiği gibi" Bartın yavaşlamasını istemeyen herkese yağmur yağması istemeyen herkese tavsiye etmesini "sağlayabileceğini belirtiyor:" Uzun yıllar boyunca ben sadece Uniroyal yağmurlukları seçtim."
Uniroyal'ın Continental grubuna ait bir markası olduğunu da hatırlamak gerekir. Bu nedenle, Rainsport 3 modeli, güvenilir, Alman teknolojisi ve uygun fiyatın ideal kombinasyonunu sunar. Micheal incelemesinde yazdığı gibi, bu lastikler "özellikle yağmur yağtığı iklimimizde" iyi performans gösteriyor. Kullanıcılarımız tarafından paylaşılan olumlu görüşler bu lastiğe ortalama 4.2 puan verdi. Uniroyal Rainsport 3'ün sizi hayal kırıklığına uğratmayacağı açık.
Kaynak:
http://www.oponeo.co.uk/tyre-article/user-tests-of-205-55-r16-summer-tyres-for-2016