0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bristone turanza'dan nefret eder oldum çok sert maalesef lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum ve şuan lastiklerde kampanya var 4 mevsim lastik alacağım ama kararsız kaldım yol tutuş fren mesafesi yakıt tasarrufu yumuşaklık vb nedenlerden dolayı goodyearContinentalMichelin Markalı lastikler arasında kaldım ve bana göre çok çeşit var şaşırdım kaldım
Geçen internetten 195 50 16 Falken lastik aldım. Lastikleri dün araca taktirdim. Kisliklari çıkarınca yol sesi çok arttı gigi geldi. Psikolojik de olabilir. LStiklerde sert gibim 2015 ortaları üretimi. 4 lastiği 640 TL ye aldım. 60tl kargo 45 TL sökme takma 745 tlye maal oldu. Söküp taktirdigim yerde kampanya varmış lastiklere 125 TL dedi şok oldum. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen haftalar da Goodyeaar efg lastiklerim için fren ve kavrama da sorunlar var diye bahsetmiştim . Hava sıcaklıklarının artmasından mıdır nedir anlama dım . Kavrama ve fren şu an çok iyi . Demek ki o dönem için Ankara da yaz lastiği zamanı daha gelmemişti . 2 yılı için performansı hayli iyi alacak arkadaşlara tavsiye ederim . Bir sonraki sefer michelin mevsimi deneyeceğim sök tak işinden kurtulmak için
@Ogün Cetinkaya (29657) kardeşimin yardım ve tavsiyesi üzerine 1 ay önce Kumho bayisinden 140 tl kumho 195/60/15 Kh27 ecowing sipariş geçtik. Çarşambaydı Cumartesiydi derken 10gün geçti. Aradım "Bu nasıl iştir 10güne lastik mi gelmez" dedimSatıcı, "Hocam ben bir arayım dönerim" dedi Tabi dönmedi her zamanki gibi 2 saat sonra aradım. "Hocam not almamışlar ebat kalmamış. 20 mayısta İthalat yapacaklar dedi.(1 mayısta) Adamın mal umrunda değilki. Yalvaracam lastik getirsin diye. Bekleyemem , deyip kapattım. 20 mayıs 30 mayısa kadar gider.kolayoto.comdan indirime girmiş 140 tl tanesi.siparişi geçtim lastikler 2016 tarihli. Ücretsiz kargo şeklinde geldi. 560 tl 4 lastik tuttu. 50 tlde taktırma ücreti verdim lastik otel içinde. 610 liraya geldi.Kışlıklar Falkendi yazlıklar kumho kh27 araç rahatladı. Yumuşak lastik çok fırsat bulamadım test etmeye. Ancak Falkenler kışlık olmasına rağmen çok sesli değilmiş. Kumho malum 67 desibel etiket var.Şu an iyi gibi gözüküyor.