0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar,2012 Auris aracımın 35 bin kmden sonra Brigestone Turanza lastiklerini değiştirmek istiyorum. 205/55/16Aracımızı genelde, çok büyük bir bölümü kısa mesafede kullanıyoruz. Günlük en fazla toplam 20 km gibi. Yani genelde lastik hatta motor ısınmadan biz yolumuzu bitiriyoruz. Malumunuz bu çok sert lastiklerden sonra biraz konforun artması için sonra hangi lastiği seçmeliyim?Araştırmalarıma göre bunlarda birini düşünüyorum ;Continental Premium Concact 5Goodyear Efficientgrip PerformanceKumho Ecowing ES01 KH27 205/60R16 92Hve son olarak 4 mevsim diye çıkan Michelin CrossClimateBaşka bir marka model tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim...Maalesef çok vaktim yok detaylı araştıramadım biran önce değiştirip bu işi bitirmek istiyorum.Teşekkürler
Belki sert hamur = uzun ömür demek olduğu için fabrikada turanza takılıyordur, belki de pazarlamada bridgestone iyi olduğundandır.Ama önceki 35 sayfada okuduklarımdan anladığım, turanzanın rahatsız edici bir lastik olduğudur. Bunca insan aynı şeyden şikayet ediyorsa buna önyargı diyemeyiz.