0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ku31 candır tanesini 170-180 tl gibi bir fiyata almıştım 3 yıl önce
Arkadaşlar merhabaAracın üzerinde gelen michelin primacy hp lastikten memnun olan varmı yoksa benmi çok ses hissediyorum?Bu lastik nedense çok sesli ve sert geliyor bana ilk günden beri,görüşlerinzi paylaşırsanız sevinirim.Yumuşak lastik deniliyor genelde ancak havasına çok,çok dikkat etmeme rağmen genede baya bir sert gibi geliyor banaTeşekkürler.
Hemen good yaer efence grip ile degistirin pisman olmazsiniz suan en favori lastik TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Murat abi olay Gancık eşşek mevzusuna dönecek ama KH31in test değerleri puanları KH27den düşük. Özellikle kuru zeminde frenleme 5.5 puan almış. Lastiklerin ıslak zeminde yol tutuş ve frenlemesi çok iyi sonuçta. Islak zemine de bu kadar ihtiyaç var mı abi ?Muson iklim bölgesi Doğu karadenizde yaşamıyorsun abi
araç aldiğimda üzerinde vardı.yanaklari pul pul dökülmüş.
Egp almayın. 3 aylık lastiğim balon yaptığı için değiştirdim. 1 tanesi daha balon yaptı yine değiştireceğim. Yanağı sert lastik tercih edin
Seçkin garantiden mi değilti lastik.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Balon garantiye girmiyormuş. Parayla değiştirdim lastiği malesef
Abi yine yaptın yapacağını Ku31in değerleri çok iyi.
Geçmiş olsun. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi lastikle değiştirdiniz? Michelin almadınız inşallah
Ben de Goodyear EGP yi düşünüyorum. Fakat yanaklarının yumuşak olduğu ve zamanla sertleşip özelliğini yitirdiği yönünde yorumlar okudum. Bu lastikten başka Bridgestone EP150, T001 ve Pirelli Cinturato P7 markalarını da düşünüyorum. Bu lastikler hakkında konfor, sessizlik ve kullanım ömrü bakımından fikirleriniz nelerdir? Kullanım tecrübesi olanlar da yorumlarını yazarlarsa memnun olurum.
Öncelikle alacağınız lastiğin üretim tarihi hız ve yük endeksine dikkat etmenizi tavsiye ederim.Fiyat-Performans arayışındaysanız, şahsi görüşüm,1- Falken ZE9142- Kumho KU31SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seçkin bey merhaba:Önce geçmiş olsun diyerek bir konuda bilgilenmek istiyorum.Üç aylık lastik nasıl balon yapar,bence kesinlikle imalat hatasıdır ve garantiden değişmelidir.Ben 2 yıllık pirelli lastiğine rapor tutturarak 2 adet lastiğimi garantiden değiştirdim.Tabanı bozuktu aracım topallıyordu.Mesaj Birleştirildi: Nisan 25, 2016, 00:20:35Erhan bey merhaba:2013 nisanda aldığım pirelli çinturato P7 lastiğimden çok memnunum,140.000km.taktım aracım şu anda 178.000km.de lastiklerimle kesin 30.000km.daha yaparım.Bu lastiklerimle her yol koşullarında da aracımı kullandım.(Asfalt,stabilize,toprak yol)