0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pirelli p7 205 55 16 91 V (205 55 R16 (MO) 91V ) almayı düşünüyorum bir hatalık lastik ne diyorsunuz kullanan varmı arkadaşlar
Acil bilen varsa çok sevinirim 2011 toyota kara jant 2008 toyotaya olurmu nasıl anlaşılırE5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yukaridaki Pirelliler Mercedes uyumlu olabilir, arastirmak lazim.Japon ve bazi Fransiz araclar 5x114,3 bijon araligi kullaniyor. Muhtemelen uyumludur ama ET degerini de kesinlikle karsilastirin.
Et değeri nedir acaba E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende lastik değişimi için 4 tane almak istedim. Kendim söküp takayım diyorum. Bu lastikçiler iyice abarttılar. Hem sıra bekliyoruz hem alal acele yapıyolar birde 50 tl veriyorum. musa bey sıradan yerlere gidip rezil olmayın belki 10 lira fazla verirsiniz ama düzgün servis işi yapan lastikçilere gidin derim yada çok samimi olduğunuz güvendiğiniz bir esnaf arkadaşınız var ise ona gidin piyasa çakal dolu resmen.E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar 4 adet lastiğe ihtiyacım var,konuyu yeteri kadar inceledim. Aracı limitlerinde çok fazla kullanmayı sevmem. benim için önemli olan lastiklerimin frenlemede beklentimi karşılaması. Özellikle şu an henüz 20-25 bin km dir kullandığım mevcut Dunlop LM703 model lastiklerimin beton gibi olmasından dolayı özellikle abs devreye girdiğinde aracım durmak bilmiyor. Bu sebepten dolayı ciddi bir iki sıkıntı atlattım.CPC5 veya EGP model lastiklerden birini tercih etmemin doğru olacağı kanaatindeyim, bunların yanında Falken ZE914 modeli hakkında da gayet olumlu yorumlar gördüm.Aracımın orjinal lastik ebadı (195/60/15) itibari ile Cpc5 ve egp ile Falken arasında lastik başına ortalama 50 TL civarında bir fiyat farkı bulunmakta.Bu konuda sizinde görüşlerinizi almak isterim.
Egp maduru olarak almayın derim. 1 lastiğimi balon yüzünden değiştirdim şimdi 1 lastik daha balon yaptı onuda değiştireceğim