0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
195 60 15 ölçülerinde kumho kh 27 ecowing ve falken ze914 arasında kaldım .kumho daha yumuşak ve değerleri çok iyi. B-B değerler ve 67 desibel sessizliğiyle en iyisi serisi.Kumhoda yanak koruma var balon ve şişmeyi önlemek için. Falken yakıt C frenleme B 70 desibel. Çok iyi yorumlar okudum. Üst gruplar mihelinin değerleriyle aynı. Kumhoya 150 lira fiyat aldım 140a indirsem hemen sipariş geçecem olmazsa falken 145 tl.
Seçkin bey, konuyu incelerken sizin lastiğin durumunu da gördüm. Valla geçmiş olsun, hakikatten piyasada şu an en çok önerilen bi üründe böyle bi şeyi yaşamak, oldukça sinir bozucu diye tahmin ediyorum.Açıkçası bu tip sorunları gördükten sonra, düşündüğüm lastiklerin arasına Falkeni de soktum.
Kumho KU31 kullanıyorum süper bana göre. Yumuşak lastik almayın eğer o şekilde yollarda kullanıyorsanız. Geçenlerde lastik aldığım yere gittiğimde bana 10000 km de gelde lastiklerin yerlerini değiştirelim demişlerdi. Adamlar baktılar bunları hiç ellemeyelim boşuna dediler. O derece sağlam maşallah. Ama sanki artık KU31 yok dediler gibi hatırlıyorum
Merhaba2013 model Auris aracımı ikinci el olarak aldım. Fabrika çıkış lastiği 205/55/R16 ebatlarında Continental Sport Contact 1 ve çok ses yaptığını düşünüyorum. Aracı sakin kullanırım ve bu nedenle konfor odaklı bir lastik ile değiştirmeyi düşünüyorum. Yıllık kullanımım en fazla 8000 km olur. Bu tip kullanıma göre sessiz, konforlu ve uzun ömürlü lastik tavsiyeleriniz nelerdir.
http://www.kumhousa.com/tire/category/car/BD353BFF-F16B-47E5-926F-A6DAED9DD99Fbunu aldım memnunum