0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu Turanza'lar başımıza bela oldu gitti. Vectra'nın da yazlık lastikleri Turanza ER300 çıktı iyi mi. [emoji4]
O lastikleri ALLAH başa vermiye [emoji3]
Cumartesi günü kışlık Pırelli'leri söktük, yazlık Michelin Primacy 3'leri taktık. Lastikleri 18000 km kullandım, dişleri bu kadar çabuk eriyen bir lastik daha görmedim. Bir daha michelin alırsam 2 olsun,kesin söylüyorum..
Arkadaşlar hafta sonu havanın güneşli olmasından dolayı köye annemleri ziyarete gittim .45 km çevre yolunda gittim araçta çok bariz bir yol tutuş oldu sıcak asfaltta resmen arabadan ses gelmiyor .Virajlarda şöyle söyleyim 70-le döndüğüm virajı 90 la döndün ve lastikler resmen yapışıyor yolu bırakmıyor arabanın içinde ben bile yan yattım arabada tık yok .Gelirken hız sınırlarının üstüne çıktım otobanda yol tutuş gerçekten üst hızlarda da çok iyi lafın özü Yazlık lastik alacam ne alayım düşüncesinde olanlar arkadaşlar hiç arayışı girmeyin GOODYEAR EFGRİP PERFORMANS tek geçerim .
Çok hızlı yorumlar geliyor, şöyle bir iki yıl geçsin şöyle bi 10.000 15.000 geçsin. Her lastik ilk takıldığında iyidir