0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bridgestone siparisi vermistim fakat 4 tane farkli yorum geldi. Bu kadar kötü mü bu marka? Yani iade mi etmeliyim sizce ?
180tl den aşağıya da bulacağınızı zannetmem, bende tanesini 185tl den almıştım.
Sipariş verdiğim Bridgestonelar geldi fakat tanıdık biri 1 ay sonra taktır lastik çatlar gibi birşeyler söyledi. Doğruluğu nedir Karabükte yaşıyorum ortalama 5 ile 10 derece bu aralar.
Lassa 185/65 R15 88H Greenwaysbu lastik hakkinda bilgisi olan varmi?.ayni olculerde michell pahali ve lassa daha uygun.lassa alsam ne kay ederim, kullanan varmi?
Arkadaşlar bugün iş çıkışı yazlık lastik taktırmak için lastikçime gittim .Alacagım lastik 195-60-15 ebatında kumho ecowing kh27 modeli idi tanesi 130 tl den alacaktım fakat lastikçime gidince lastiklere baktım ve içim çok ıısnmadı orada mıchelın goodyear ve kumho yu yan yana getirdik bariz kalite farkı gözle dahi görünür şekilde belli birde üzerinde made in chıne yazınca direk iptal ettim .Zaten lastikçimde abi aslında kötü lastik değil ama sen biraz takıntılı birisin başkasını başına gelmeyen senin başına gelir sen goodyear al dedi neyse 195-65-15 e anlaştık kışlıklar söküldü tanesi 150 den alacaktım depoya gittiler ama var sandıkları lastikler kalmamış abi mıchelın takalım 160 dan dedi dedim yok komşuya felan gittik onlarında elinde kalmamış 195-60-15 e de 190 tl çekmişti .Bende kışlıklar söküldü poşetlendi bile dedim ne yapacaz dedim abi valla ne deyim yarın takacaz kışlıkları geri takalım dedi baktım elemanların yüzü düştü sök tak uğraşıp duracaklar hem de fiyat yüzünden orjinal ebat almayacaktım lastikçiye dedim bak arkadaş buna ikram edecen iki iş olmayacak dedim 180 tl den tak şunu dedim biraz mrın kırın etti ama goodyear efgrip performans 195-60-15 lastiklerime kovuştum 2015-09 hafta yeni taze hamur bir lastik 1 aylık falan ilk izlenimlerim araba kasislerden felan geçerken aşırı yumuşadı akıcılık çok iyi kışlıklarımın yanağı 65 di ondanmıdır bilmihyorum yazlıklarla aracın toparlaması daha iyi oldu frenleme felan çok başarılı 2-3 viraja girdim lastiği tutunmasının iyi olduğu çok belli alacak olanlara tavsiye ederim