0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi 2-3 gün önce geldi dediklerine inanma. Tarihlerini sor. Yoksa yeni geldi bunlar yeni tırdan indi falan diye sallıyorlar. Tırla gelen lastik yeni tarih olur eski olmaz. Başıma geldi oradan biliyorum. Eski olunca almamıştım
575 tl. Lastikler kullanılmamıştı 2014 üretimi Bridgestone Turanza. Arabayı alırken kışlıklarla teslim almıştım bu kasımda.Daha yeni, etiket değerleri daha iyi ve en önemlisi daha sessiz, konforlu bir lastik almak için sattım.Çok fazla bir zararım olmayacak diye düşünüyorum iyimi yaptım zaman gösterecek.
Bu arada bayide Goodyear 91W vardı bunun farkı ne ?
Bugün Goodyear EGP 205/55/16 91V lastikleri alıp taktırdım. 175x4=700tl. 2015 4.hafta üretimi.Utandırmaz inşallah
Tayfun Bey sizden yorum bekliyorum, bende yarın taktırmayı düşünüyorum, fakat benim gittiğim lastikcide w modeli var sanırım daha iyi değil mi?
Daha yeni taktırdım ama ilk izlenimlerim, lastik hamuru yumuşak olduğu için sanırım, kasislerden geçişlerde araç daha konforlu oldu. Şehir içinde kullandığım için uzun yolda sessizlik konusunda birşey diyemeyeceğim ama sessiz olacağını düşünüyorum. Kalkışlarda araç daha kolay hızlaniyor gibi.Lastikleri aldığım yerde 91H ve 91W vardi. Ben 91V taktırdım. 91W yanlış bilmiyorsam 270 km/saat hız limiti sağlıyor. Bunun içinde biraz daha sağlam/sert bir hamuru oluyor sanırım. Her ne kadar 91W etiket değeri aynı olsada bana 91V kadar konfor ve sessizlik veremeyeceğini düşündüğüm için almadim. Zaten 91V araçlarımız için fazlasıyla yeterli.
2013 model yaris aldim.tekerlekler eski yeni lastik alacagim.ancak yorumlara bakiyorum kimse michell yorumu yapmamış. Brn michell dusunyorum 185 60 r 15 oorjinali.ancak pahalı, gecen yıl kampanya felan oluyordu lastiklerde bu sene nerden alalım, tavsiye bekliyorum. ..
Cok satan bir lastik.zaten fiyatida ucuz degil.ancak yumusak oldugu icin cok tercih ediliyor. Nerden alacahimada karar vveremedim.en ucuz 180 tl ye bulabildim tanesini