0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar babam yaz lastiği sezonunu erken açtı illa dediğini yapar nisan sonunu bekle dedik ama gene gitti aldı.Neyse ben yazlık lastik olarak goodyear efgrip almasını istemiştim hatta lastikçimle konuşup 2015 tarihli istemiştim. Neyse bizimki dün gitmiş Mıchelın energy saver + lastik almış Almanya üretimli 2015 tarihli lastik .Bu lastik hakkında bilgisi olan var mı .Bu arada babamın araç 2007 ford torneo connect delux modeli .Ben biraz internette araştırdım fakat etiket değeri ve testleri konusunda pek bir şey bulamadım birkaç şikayet gördüm yanak zayıf çabuk balon ve frende kızaklama kaydırma gibi bilgisi olan kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler mi
Bende bugün aracıma ait bridgestone turanza yaz lastiklerini sattım. Goodyear efficientgrip performance veya michelin primacy3 alacagim.
Michelin continental kullanıyorum balon yapmıyor. Duymadım ama Yapan da istisnadır. balon yapmada kumho ve hankook da şikayetini çok duydu forumlarda fiyat performans olarak goodyear çok iyi etiket değerleri de öyle. Michelin ve continental o kadar parayı vermeye gerek yok alı goodyearı rahat edin.
Lastikleri ne kadara sattınız acaba, bende satacağım Dunlopları fikir olması açısından soruyorum.
Bugün ankarada bir iki tane goodyear bayisini aradım. 205/55/16 efficientgrip performans için. 2 yer 180 tl dedi, 2,3 gün önce geldi lastikler dediler. Internette kliksada, hepsiburadada 175/180 tl şu an. Internetten alip ekstra takma ücreti vermek yerine bir iki yeri arayıp fiyat alın bence.Pazartesi gidip alıp taktiracağım sanırım goodyear.
575 tl. Lastikler kullanılmamıştı 2014 üretimi Bridgestone Turanza. Arabayı alırken kışlıklarla teslim almıştım bu kasımda.Daha yeni, etiket değerleri daha iyi ve en önemlisi daha sessiz, konforlu bir lastik almak için sattım.Çok fazla bir zararım olmayacak diye düşünüyorum iyimi yaptım zaman gösterecek.