0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O fiyata çok uygun aydın bey.üretim tarihi yeni ve ebatta doğru ise kaçırmayın.16 jant kesin ise.hemen alınAncak energy saver 245 tl.primacy normalde daha pahalı bir lastik.190 liraya çok uygun.Ama suda olabilir.Fabrikasyon hataların defolarin olma ihtimali.yüksek.
Primacy 3 kullanmadım hiç, hakkında tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verecektir. Energy saver, bu ebatta tavsiye edebileceğim bir lastik. Ekonomiklik açısından energy serisi, daha spor sürüş için primacy olabilir, sınıfları düşünüldüğünde.
arkadaşlar michelin energy saver 205/55r/16 üretim tarihi 2014 yılı 40.hafta (eylül 2014 son haftası) 185 tl fiyat verdiler 6 ay önce üretilen ve depoda beleyen lastik alınır mı? ne dersiniz?
şuan piyasada 2015 üretimleride mevcur başka yerlere bakmanızı tavsiye ederimama alacaksanız bence primacy alın
etiket degerleri cok iyi uzun vade performansi nasil acaba
Hayırlı olsun Arkadaşım Goodyear bayisi Bugün itibariyle stoklarda
Goodyear'ın hangi lastiği Kaan? Yakıt A, fren A bir lastik ararken güzel oldu denk gelmem
İki gün önce Auris'im için Kliksa.com'dan 4 adet 205/55/16 Good Year Efficient Grip Performans lastiği siparişi vermiştim, tanesi 169 tl'den. Bugün teslimi yapıldı hemen gidip taktırdım. İşin güzeli lastik daha bir aylık. 2015'in ikinci ayında üretilmiş. Turanzalardan kurtulmuş oldum böylece. Arabada hissedilir değişiklikler oluyor, bunu fark edebiliyorsunuz. Uzun süre dayanıp dayanmadığını da zaman gösterecek.