0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar, 2018 yılında satın aldığım Good Year Eagle Sport lastiklerimden ilk zamanlar çok menmundum fakat son zamanlarda hava sıcaklığı 4 derece yerler hafif kırağı düşmüş gibi ıslak zemin fakat yüksek bir şekilde değil yüksek süratlere çıktığımda veya viraja 60 70 km/h ile girdiğimde arkadan kayma yapıyor ve esp devreye giriyor daha önceki kış bu mevcut değildi fakat bu sene yaşıyorum. Lastikleri 28.500 KM'dir kullanıyorum açıkçası artık güven vermemeye başladı. Konfor olarak gayet güzel fakat fiyatı uygun diye tercih etmiştim açıkçası yakın zaman içerisinde değiştirmeyi düşünüyorum. Good Year Effricient Grip Performance 2 veya Continental Premium Contact 6 düşünüyorum acaba EGP2'de de aynı sorunu yaşar mıyım ?
Biraz sabret hava sıcaklıkları yükseliyor o zaman yine eski konforuna döner,bide zaten lastiğin ömrü 3 yıldır eee bu zaman zarfında sana iyi hizmet ettiyse sıkıntı yok demektir,sen lastikleri değil arabayı değiştir artık arka bağımsız süspansiyon olan araç al rahat et Lastikten değil o arkalar torsiyon ya ondan Bak benim emektar karda bile bir milim kaymaz MAŞALLAH.
Yeni arka lastiklerim geldi Sira ön lastiklerde
yarış lastiği midir ?
Semi-Slick diye gecen yol lastigi.
Selam Murat m3 yada 911 mi kullanıyorsun? nasıl lastikden memnun kaldın mı
Arkadaşlar e120 için 195 60 15 ebatında lastik arıyorum Nokian wetproof ile Goodyear efficientgrip performance arasında gidip geliyorum Denizli de yaşıyorum o yüzden kışın da araçta takılı kalıcaklar hangisini seçmeliyim sizce yada başka öneriniz var mı ?