0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şunu anladım ki, Good Year Eagle Sport alınmazmış. 2018 yılında satın aldım hala kullanıyorum ilk iki yıl güzeldi 3. yılında başladı sıkıntısı yokuşlarda veya düz yolda yerlerde çiğ olduğunda viraja hızlı girdiğimde kayma yapıyordu. Bundan sonra ki lastiğim Goodyear Efficientgrip Performance 2continental premiumcontact 6 düşünüyorum.
Güvenlik konusunda belli başlı lastiklerin sorun oluşturacağını zannetmem. Sessizlik ve konfor için araştırmalarıma göre en ideal lastiklerden birisi Primacy 4 gibi duruyor, hali hazırda Primacy 3 kullanıyorum ve bu konularda onlar da oldukça iyiler.
Hakan ağabey selamlar, bugün Dunlop Lm750 205/55r16 yazlık lastik aldım. Ege bölgesinde yaşıyorum mevcut lastiklerim Primacy 3 idi. Etiket değerleri olarak Dunlopta aynı değerlerdeydi, ben falken almak istiyordum ama yoktu dunlop aldım. Sorum şu; primacy 3 ile aynı etiket değerlerine sahip olan dunlop lm750 aynı lastiklerdir diyebilir miyiz?Etiketleri aynı olan bu lastikleri birbirinden ayıran nedir? Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba,İzmirde yaşıyorum, 1.33 2016 model corollama lastik almayı düşünüyorum. Üzeri de orginal fabrikasyon turanzalar var.Fiyt performans olarak ne önerirsiniz?Şimdiden teşekkürler.
Falken'i çok tavsiye ediyorlar, fiyat olarakta 775 tl diyor bayiler. Montaj dahil. 205-55-16Fakat internetten araştırdığımda bayinin 775 dediği lastiği 640 tl civarlarına bulabiliyorum. Bayiler neden böyle pahalı bilen,tecrübesi olan varmıdır?.