0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
falken lerde balans tutmaması ve yarılma şikayetleri var müşteri hizmetleri de hiç ilgilenmiyor muş. bunun yanında düşündüğüm diğer ürün dunlopta aynı fabrikada üretiliyor. aslında çok ciddi falken düşünüyordum ama lassa veya hankook daha ağır basıyor artık.
balans tutmama nasil oluyor anlamadim? Lastik kendi icindr sıvı gibi degil ki? Fazlalik bi yer varsa balansci karsi tarafina kursun koyar ,duzelir. diye dusunuyorum..
Bu arada 1000 km yaptım şu 3-4 günde yeni primacy 4 ile.yorumlarımı yazim,yüksek hızda primacy 3 den daha kötü 120 ve sonrasında.tabi normal çünkü şehir içi ağırlıklı konfor lastiği.Bunun şundan da etkisini düşünüyorum A-A etiketli lastik dolayısı ile direnç farklılığı var primacy 3 ise yanlış hatırlamıyorsam B-A yada C-A idi.o yüzden daha başarılı idi bence.Ama genel anlamda konforlu ve sessiz,amacına göre kullanmak isteyen arkadaşlar için tavsiye ederim.
lasitkleriniz hayırlı olsun. yüksek hızda kötü olan tarafı nedir?
215 55 17 94w hankook ventus prime 3 te karar kıldım arkadaşlar kullanan yada çevresinde kullanıp fikir beyan etmek isteyen olursa çok memnun olurum. iyi geceler.
15 gün önce aldım hankook ventus prime 3 ü. orta sertlikte bir lastik ıslak performansı idare eder ama kuru gayet memnun edici. tabı bu görüşlerimde 6 yıllık lastikten geçmemde çok önemli.orta sekment f/p ürünü. kendini kanıtlamış bir marka ama evo serisi daha iyi diye duymuştum. ben ne ucuz nede pahalı olmasın orta bir fiyatı olsun azda kaliteli olsun diye aldım. dunlop falken petlastan müsteri memnuniyeti açısından olumsuz çok yorum olması ve balans sıkıntıları yaşadığını söyleye çok insan olması açısından uzaklaşmıştım.abim accord aracında milestone kullanıyor çok ısrar etti ama içime sinmemişti almadım bende. ama o çok memnun.lastik alma sürecinde çok sıkıldım testlerden başım şişmişti. o iyi bu kötü değerler desibeller havada uçuyordu. kısacası limitleri çok zorlamıyorsanız bu lastikler üzmüyor. birine karar verin alın gitsin. ama çin malı lastiklerden kesinlikle uzak durun.