0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Falken Ziex Ze310 cular nerede? Durumlar nasıl bilgi verir misiniz?
ben aldim. 195 60 15 ebadinda. Daha yeni kullanmaya basladim ama araba sessizlesti yumusadi. Frende guven veriyor ve yere iyi tutunuyor.
Sağ olasın 2055516 alacağım inşallah.
ZE914cü var olur mu Ben de forum tavsiyesi ile 205/55*16 almıştım, yaklaşık 20-30bin km kullandım..( sonra aracı sattım) Bence çok iyi bir lastikti.. Fiyatı da çok uygundu ancak 1 ay önce bir arkadaşım için netten arattım, tanesi 600 TL olmuş..
merhaba 2013 auris aracıma lastik almak istiyorum burada yazılanları okudum ama kafam dahada karıştı şuan üzerinde pirelli cinturato p7 var aslında memnunum ama daha iyisi varmı diye bakınıyorum sizce bu seviyelerde hangi lastiği almalıyım.Lassa Driveways 205/55R16 91V mi yoksa Pirelli Cinturato P7 205/55 R16 91 V mi
Bende 2013 Corolla aracımın lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum 7 yıldır üzerinde turanza ER 300 var çok sertleşti konfor gitti araştırmalarım sonucu Continental premium contac 6 Bridgestone ecopia ep150Falken ziex ze310Petlas pty 515 kararsızım öneriler nelerdir
merhaba,turanza kullanıyoruz 5 yıldan sonra acayip sertleşti 2012 dizel auris icin 205/55/16 boyutlarında ben de lastik bakıyorum,listeye neden michelin eklemediniz? ben de soru ekleyeyim: konfor+sessizlik icin bana hangi lastiği tavsiye edersiniz? michelin primacy 4 mantıklı bir seçimmidr Michelin primacy 4 diğerlerine göre çok yumuşak bir lastik malum İstanbul be Türkiye yolları onun için kısa zamda lastik pert olur ekstra maliyet çıkar