0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba,turanza kullanıyoruz 5 yıldan sonra acayip sertleşti 2012 dizel auris icin 205/55/16 boyutlarında ben de lastik bakıyorum,listeye neden michelin eklemediniz? ben de soru ekleyeyim: konfor+sessizlik icin bana hangi lastiği tavsiye edersiniz? michelin primacy 4 mantıklı bir seçimmidr Michelin primacy 4 diğerlerine göre çok yumuşak bir lastik malum İstanbul be Türkiye yolları onun için kısa zamda lastik pert olur ekstra maliyet çıkar
İyi hafta sonları TOYOTA CHR Hybrid aracımın lastik ebatı18 jant 225 50R18 95V (Michelin primacy 3) değişimi yaklaşıyor şuan 45.000 de. Malum Tr fiyatları uçuk bu arada Rusya’da daha ucuz 4 tekerlekte 1000-1200₺ fark var. Sadece bunun için gidip değiştirilir Yük endeksini farklı alabilir miyim 95 yerine 99V, 97W vb. Ne gibi fark olur arkadaşlar. Buna ek olarak yakıt ve emniyet açısından yüksek puan almış kullanıcı arkadaşların verebileceği marka model tavsiyeniz var mıdır?
Dostlar selamlar, 205 55 R16 lastiklerim var. Pirelli P7. Sağolsun önceki sahibi Pirelli'nin en ucuz serisini kullanmış. Bir yerden para bekilyorum. Olursa değiştireceğim. Araştırmalarım sonucu düşündüklerim. -Good Year Efficent Grip Performance-Continental Contipremium Contact-Pirelli Cinturato P7 (Normal P7 değil Cinturato serisi) -Bridgestone Turanza T001 (Fabrikasyon kaya gibi olan lastikler değil, onlar ER300 lütfen onla karıştırmayalım)-Hankook Ventus Prime 3 (VW grubu fabrikasyon lastiği, etiket değerleri çok iyi diğerleri gibi ve fiyat olarak tanesi 100TL daha uygun diğerlerine göre)Fiyat/performans olarak aklıma en çok yatan Hankook Ventus Prime 3, ancak bir bütçe kısıtım da olmamasına rağmen fiyat olarak bir tık uygun olmasından yanayım. Kullanıcı yorumları güzel ancak bizim forumda kimsede Hankook görmedim, duymadım. O yüzden görüşlerinizi özellikle Hankook hakkında merak ediyorum. Sevgiler saygılar.
Selam Sefa,Good Year EGP, 4 senelik lastiği takılı araç kullandım ve frenleme performansı çok kötüydü.Continental cpc5 kullandım frenlemesi yol tutuşu çok iyiydi. Aynı şekilde Michelin Primacy 4'ün de öyle. Daha sessiz conti den ama.Bridgestone un en yumuşak lastiklerinden ecopia bile çok fena yol sesi yapıyor. Bence hiçbir serisini düşünme derim.
Alacaksan paraya kıy michelin al gerisinide hiç araştırma en iyi lastiklerde başı çeker parasını sonuna kadar hak eder ve son anına kadar hakkını vererek hizmet eder,mutlu bey'in bahsettiği gibi Goodyear egp benim araçta var 2. Seneden sonra sertleşti ve fren mesafesi malesef çok kötü hale geldi aynı zamanda çatlamalar cabası şuanda bende değiştireceğim.
Ümit abi Michelin Primacy 4 diyorsun yani değil mi ?