0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
havaların ısınması ile birlikte artık yazlık lastiklere geçmeyi düşünüyorum.Kış lastiklerim goodyear ultragrip 9 idi ve ciddi anlamda çok memnun kaldım.Bugun taktırdığım yazlık lastikler 2 si farklı ve 2 si farklı olması sebebiyle ve diş kalınlığı azalması sebebyle aracın yol tutuş ve fren mesafesinde farklılık hissediyorum. yol tutuş zayıf ve fren mesafesi uzadı araç durmayacakmış gibi geliyor bana. Sizce goodyear (goodyear efficientgrip performance 205/55/16 91v mi almalıyım yoksa continental yada başka bir marka mı? bu arada şunu belirteyim sürekli uzun yol yapan birisiyim aracımı alalı 5 ay oldu 15000-20000 km yol yapmışım
Yaşar üstadım iyi akşamlar almamışsın yazıuorum 185 65 R 14 almanı tavsiye ediyorum.ben 4 kışlık 4 yazlık orjinal ebatı 175 65 R14 olarak aldım. Ama hem arabayı yükseltmek için hemde yol tutuşu için 185 almadım diye pişman oldum. Bu arada michelin uygun bulursan al yoksa continental yada goodyear lassanın petlastan farkı yok gibi. Bir önceki lastiğim lassaydı micheline geçince çağ atladı yumuşak lastik çok etkiliyor özellikle yol sesi yok
Valla hocam hankoook aldim.Vw ve opel in ekipman lastigi ama.Cok.kotu bir lastik.Suan icin goodyear effient grip.performance ve conti.prem.contact gan baskasi yalan
Arkadaşlar aracımın üzerinde ki,4 adet Dunlop sp01 ve stepnede ki sıfır olan dunlopa da lastikci toplam 200tl teklif etti stepnenun yerine lastik verecek, bunları bu şekilde verip, yeni lastik alsam mı acaba, lastikler şu an 45000 km.de
stepneyi düşünen tek kişi sizsiniz galiba stepnenin yerine sıfır lastik vermesi iyi olur ama bence dunloptan başka markaya bakmanız sanki daha iyi olur
@Aydın Ülger (31869) kumhonun hangi modeli çünkü ben de lastik almanın arifesindeyim ya kumho ya petlas alıcam 215 55 17 için
220 tl primacy 3 sıfır fiyatı zaten.700 aldiginiz lastiğe 50 lirada söküp takma balans alırlar.aradaki 100-150 tl için değer mi bilinmez.