0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
E250 amg bi onceki kasa kullandigimdan dolayi e250 amg siz almam alicak olsam hatta e250 amg siz biseye benzemiyor diyebilirim
AMG almandaki amaç ne ?
Yaş 19 kanı kaynıyo hız yapacakda ondan
Araba full doluydu yurt disindan gelmisti bi defa igrenc direksiyonuyla igrenc jantlari yok tamponlar farkli arkada difizor var icerden bagaj acilip kapatabiliyordu hafizali koltuk ve direksiyonlar vardi daha cok ozeligi vardi bunlari hatirliyorum turkiyede satilan araclardan 5 10 daha fazla artisi vardi komsuda normali var bi ona bakiyorum bide bizim araba aklima geliyor bmw m mercedes amg siz olmaz tabi renkler ve zevkler farklidirAnahtarsiz calistirma vardi turkiyedekilerde anahtar takiliyo yeri var galiba bizde yoktu
Peki ilk soruyu geçtim, ikinci sorumu soruyorum.E serisi almandaki amaç ne ?
Amg nin hız ile ilgisi yok mu yoksa görünüşünü mü değerlendirdin ?
AMG paket adi altında satılan araçlar görünümden ibaret. Performans olarak standart bir araçtan farkları yok. Sadece sert süspansiyonları vb unsurlar sayesinde biraz daha iyi yol tutusa sahipler.
Amg iyidir iyi
eski hatiralar
Güzelmiş. [emoji4] Benzinliydi değil mi?
Ben almadim babamlara düştü ozaman bi sekilde c seriside kullandik c180 1.8 amg sifir kullanmak icin siparis vermedik yani sanş zaten 1 sene durdu gitti araçlar e serisine ozaman bindim hosuma gitmisti hani genclik seyi falan diye tabir ediyosaniz sizin icin demiyorum oyle bisey yok ha tabi alip surmek kullanmak zevkini cikarmak isterdim ama ozamanlar yasim kucuktu firsat olmadi
E250 amg bi onceki kasa kullandigimdan dolayi e250 amg siz almam alicak olsam hatta e250 amg siz biseye benzemiyor diyebilirimVallaha bu üstteki cümleyi sen kurdun, ben değil . Benim burda eleştirdiğim AMG değil, mercedesin E serisini alıp , AMG paket almak saçmalık, nedenmi ? . E serisi , adı gibi E segmentinin babafingosu , hatta kamaşullahıdır. Bu denli, geniş iç hacime sahip,kaliteli ve konforlu bir aracı satın alıpta , bunda amg paket diye tabir edilip, süspansiyonuna amörtisör yerine tahta kullanılmış bir arabayı tercih etmek, 19-20jant 35-40yanak lastiklerle arabanın tüm konforunu öldürmek ciddi mantıksız geliyor bana. Eskiden de şu tarihtede, mercedes çok fazla seçenek sunuyor, spor araçlarıyla, bunlar var iken, E serisinden bu denli şeyleri çıkarmaya zorlamak , seriyede, markayada, kullananada yazıktır.