0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Performans için bmw bakacaksın , mercedesi bencede rezil etme Amg pakettir ama performans iyileştirmeleri vardır. Yani motor aynı bile olsa hızlı ve spordur.
Biz Passat derken olay amg merso ve BMW ye kaymış:)))) ya arkadaşlar bişey soracaktım bazı sitelerde Passat on yeni elektronik göstergesinin trendine Donanım ile standart olduğu bazılarında ise Highlands'da donanımda geleceğini yazıyor.... Sizin okuduklarımızda tam bi bilgi var mı? Giriş versiyon ile standart mı acep
Hiçbirinde standart değil. Navigasyon ile birlikte paket. Fiyati 7000 TL civarında idi sanırım.
Çok ucuzmuş hemen gidip alalım dsgde şart 7bin+13bin=20bin ya bizleri resmen sömüyorlar böyle fiyatları gördükçe bu wv iyice kurulmaya başladım. Ayrıca highline standart donanımda bir halt yok inceledim opsiyonlarla araç aslında full+full tabirini kazanabilir bana kalırsa.
Eğer bu gösterge panelini RNS510 ile beraber satıyorlarsa fiyat iyi. Öyle değilse sizle aynı düşüncedeyim.
Rnsler kaldirildi cogu modelde yeni golfte farkli bir ekrana geçtiler
Evet Composition Media ve Colour'dı adları sanırım.
Yeni poloda bile kaldirmislar rns leri ben rns leri daha cok begeniyodum rns ve rcd duzeltme yapiyim
Yenikasayı beklerken dün şeytan dürtükledi 1,6 dizel güncel kasa passat aldım Yenisi çıksın 2. ele düşsün ondan da alacam inşallah
Hayirli olsun guzel arac
Hayırlı olsun.
Allah razı olsun. Tabi aracımız satılıktır bilginize Eyvallah Enes...
Hayirli satislar ozaman ilan numarasini atarsaniz bir bakmak isterim ozelden yollayin isterseniz
Kardeşim hayırlı olsun .
Hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullanın.