0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4 motion olur en fazla, vw arkadan itiş yapacak olsa, 2 sene önceden afişe ederdi böyle bir durumu, şu an öyle bişey söz konusu değil .
Yeni passat arkadan itermis galiba hayirli olsun passatla yanlayan apacilerimiz
VW, Passat gibi maliyetli bir modeli arkadan itiş yapıp ekstradan maliyet çıkartmayacaktir diye düşünüyorum.
Emin degilim dedim zaten yanlis olabilir okudugumu soyledim bi forumda
Link varsa bende bakabilir miyim?
Sabah derste baktim hatirlamiyorum valla
Ben 2.0 motorunun fiyatini yazmicam satisi basladi.devlet kendisine almaya basladi bugün. Fiyatini yazsam yalanci olcam cunku ama epey yuksek.
devlete almaya başladık yani. iyi iyi. güzel araçlara bindiriyoruz abileri.
Aynen tertemiz para vermisler saolsunlar.enesde demis oldu zaten.o fiyata yakin fiyati ole diyim.bilgi uydurmaca degil hani olebiseyde denmesin kesin bilgi yani.kimseye laf atmak icin demedim yanlis anlasilmasin sadece net bilgi oldugunu solemek iiçin.
2.0 TDI'lar 150'den başlıyor. Opsiyonlarla beraber 200'ü bulabilir.
200 ü bu arabaya verenin beyninden şüphe ederim . 230 a dolu dolu 5.20 , e180 gibi araçlar var iken .
Ogün sen ne çekingen yazıyosun ? senin düşüncene kim ne diyebilir ? üstüne basarak söyle be kardeşim ?
Devlet mi alıyor muş tabi senden benden kestiklerini nereye harcıyacaklar aç çakal sürüsü hepsi başka birşey değil. E kimlik uygulamasında maliyet 5 tl vatandaştan alınacak tutar 18 tl hesabını yapmışlardı 989 milyon tl'nin nereye gideceği belli değil konu ile alakalı değil ama herkes bilmeli.
+1. Yeni Passat ilk intiba olarak benim hoşuma gitti. Ama 150'yi 160'i duyunca oha dedim.Doğuş kar marjını yüksek tutuyor olabilir fakat bu iş artık otomobil üreticilerinin elinden çıktı bence.
Fiyati 150 olabilir veya 200 230 e serisi var su var bu var okadar eklrrim sunu alirim demeye kalkarsak bunun ucu yok
Doğru. Bu mantıkla Rolls-Royce'a kadar gideri var. Son zamanlarda otomobil fiyatları çok fazla arttı maalesef.Çok değil 2013 yazında 170 bin TL'ye çok dolu bir Mercedes E180 alınabiliyordu. Şimdi aynı fiyatlara E180'den daha boş bir C180 anca alıyor. Durum bu ne yazıkki.
e180 elite 186 bin lerde, bir altı daha var ama bulmak zor onu, 178 bin olması lazım onunda, 206 bin lira amg paketi ama, e180 alıpta amg paket alanın , aklı yok. C serisi yenilendiği için bence şu an biraz pahalı, kasa biraz daha yaşlanınca biraz daha mantıklı yerlere gelecektir.