Gönderen Konu: Yeni Passat fiyatı Nete Düştü bayide hala yok:))))  (Okunma sayısı 21998 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Passat fiyatı Nete Düştü bayide hala yok:))))
« Yanıtla #200 : Ekim 25, 2014, 23:43:35 »
Hayırlı olsun, bence çok güzel bir tercih olmuş, uzun soluklu kullanacak olur iseniz, garanti süreci bitiminden sonra yazılım tavsiye ederim, Keyifli, kazasız , belasız sürüşler dilerim.
Çok teşekkür ederim ama maalesef kısa soluklu olacak :)

Buda satışa hazır olan aracım :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-boyasiz-darbesiz-tertemiz-full-y-servis-bakimli-184609361/detay/
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #200 : Ekim 25, 2014, 23:43:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #201 : Kasım 02, 2014, 20:51:28 »
Bugün tv24 te 8.etap ta yeni Passat Tanıtımı vardı...Gösterge grubu dijital olacakmış tüm versiyonlarda.standartmış fark isteyecekler diyen arkadaş vardı öle olmayacakmış
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #202 : Kasım 02, 2014, 21:49:37 »

Bugün tv24 te 8.etap ta yeni Passat Tanıtımı vardı...Gösterge grubu dijital olacakmış tüm versiyonlarda.standartmış fark isteyecekler diyen arkadaş vardı öle olmayacakmış

Ben sadece Highline'da Navigation Pro ile beraber 7000 TL karşılığında opsiyon olacaktı diye biliyorum. Bilgilendirme için teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 60000
  • 92 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #203 : Kasım 02, 2014, 23:00:15 »
Katiliyorum size , bazilari kabullenemiyor  hala avensisin daha iyi oldugunu kabul ediyor yahu 60 bin tl verip avensis alcagima 80 verip passat alirim avensisin dolsuyla passatin dolusu bir mi hic yani diyolar ki passat pahali gereksiz e avensiste ne var sen 60 bin tl veriyonda var mi passataki ozelikler , yapsinlar guzel bir avensis alalim onada iyi diyelim  ama avensisin  butun herseyi degismesi lazim benim gozumde motor secenekleri dahil 1.6 yetmiyo 2.0 bu millete cok geliyor dizel yok  donanim yok komple yenilenmesi lazim japonlara kolay gelsin

:tamam: güzel tespit, özellikle dizel motor yapmayı beceremiyor d-4d tam anlamıyla rezillik. Dizel motor satın almayı çok acil karar vermesi lazım, örnek renonun 1,5 dci, hyundainin kullandığı 1,5 crdi vesaire (daha çok var).
<3 Sen Benim Her Gece Efkarım.... <3
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #204 : Kasım 03, 2014, 02:09:06 »
:tamam: güzel tespit, özellikle dizel motor yapmayı beceremiyor d-4d tam anlamıyla rezillik. Dizel motor satın almayı çok acil karar vermesi lazım, örnek renonun 1,5 dci, hyundainin kullandığı 1,5 crdi vesaire (daha çok var).
dizel motor alması lazım iyi hoş diyorsunuz da verdiğiniz örnekler çok kötü örnekler 1,5 dciler yoğun uzun yol kullanımında cok kısa kmlerde motor yaptırıyolar turbo yakıyolar(Eniştem reno özel reno servisi kesin bilgi yani) 1,5 crdilede de çok kişi 100 bin km civarında turbo değişimine gitti. Ayrıca biraz habersizsiniz sanırım şuanda versolarda bmw işbirlikli 1,6 dizel motor var yani dizel motor alımı yapıldı ama tüm araçlarında yok 2015e kadar
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 92 kere teşekkür etti
« Yanıtla #205 : Kasım 03, 2014, 21:23:21 »
dizel motor alması lazım iyi hoş diyorsunuz da verdiğiniz örnekler çok kötü örnekler 1,5 dciler yoğun uzun yol kullanımında cok kısa kmlerde motor yaptırıyolar turbo yakıyolar(Eniştem reno özel reno servisi kesin bilgi yani) 1,5 crdilede de çok kişi 100 bin km civarında turbo değişimine gitti. Ayrıca biraz habersizsiniz sanırım şuanda versolarda bmw işbirlikli 1,6 dizel motor var yani dizel motor alımı yapıldı ama tüm araçlarında yok 2015e kadar

Bizde reno moturlu dacia lar vardı 20 adete yakın hiç birinde dediğiniz problemi yaşamadık ki hepsi arazi koşullarında kullanıldı, hatrı sayılır pick-up'lar tökezlerken duster lar tık demedi. Crdi 'a gelirsek bizzat kullandım 0 km teslim aldım  ( 2011 model ) 130 bin küsür km tam bir yıl içinde yol yaptım oda tık demedi. Münferit olaylar çıkabilir ama ben bizzat tecrübe ettiklerimi baz alırım. Ve evet haberim yoktu bmv ile işbirliği yaptığı, iyide olmuş "BİR İŞ DÜZGÜN OLSUN İSTİYORSAN İŞİ EHLİNE BIRAKACAKSIN !" TOYOTA dizel motor üretmesin, BECEREMİYOR zaten eline yüzüne bulaştırmış durumda 5 senedir SERİ HATALI ÜRETİM OLURMU? hangi akla mantığa sığar? belki bu şekilde biraz yol kat edip bir şeyler öğrenirler.
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #206 : Kasım 03, 2014, 21:39:43 »
Bizde reno moturlu dacia lar vardı 20 adete yakın hiç birinde dediğiniz problemi yaşamadık ki hepsi arazi koşullarında kullanıldı, hatrı sayılır pick-up'lar tökezlerken duster lar tık demedi. Crdi 'a gelirsek bizzat kullandım 0 km teslim aldım  ( 2011 model ) 130 bin küsür km tam bir yıl içinde yol yaptım oda tık demedi. Münferit olaylar çıkabilir ama ben bizzat tecrübe ettiklerimi baz alırım. Ve evet haberim yoktu bmv ile işbirliği yaptığı, iyide olmuş "BİR İŞ DÜZGÜN OLSUN İSTİYORSAN İŞİ EHLİNE BIRAKACAKSIN !" TOYOTA dizel motor üretmesin, BECEREMİYOR zaten eline yüzüne bulaştırmış durumda 5 senedir SERİ HATALI ÜRETİM OLURMU? hangi akla mantığa sığar? belki bu şekilde biraz yol kat edip bir şeyler öğrenirler.
Gökhan abi dizel motor yapamama gibi bişeyleri yok ama son 3-4 yıldır sanki inatla bi başarısızlık için uğraşıyolar gibiler. Bu bmw işine de kısa vadede dizele çözüm getirip bu arada da bi soluk alıp tekrar sağlam bir dizel motor üretimi için girdiler. İnşallah hayırlı bişeyle çıkarlar
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 92 kere teşekkür etti
« Yanıtla #207 : Kasım 03, 2014, 22:08:20 »
Gökhan abi dizel motor yapamama gibi bişeyleri yok ama son 3-4 yıldır sanki inatla bi başarısızlık için uğraşıyolar gibiler. Bu bmw işine de kısa vadede dizele çözüm getirip bu arada da bi soluk alıp tekrar sağlam bir dizel motor üretimi için girdiler. İnşallah hayırlı bişeyle çıkarlar

Yasin hocam, bende aynen böyle düşünerek en ufak bir araştırma yapmadan dizel toyota aldım gözüm kapalı. Hata bir kere yapılır hatadır olur, 5 sene dur duraksız hatalı üretim olur mu el insaf. Bmw ile anlaşmaları sevindirici en azından BECEREMEDİKLERİNİ kabullenmişler ve işin ustasından bir şeyler kapmaya çalışıyorlar sanırım. Buda bir strateji anlayışla karşılarım.  :alkis: :alkis: :alkis:

Toyotanın başkanı Akio TOYODA gaz pedalının hatalı üretimlerden dolayı eğilerek özür dilemişti hatırlıyormusun? Şimdide tüm genel müdürleriyle birlikte  TÜRKİYE'ye gelerek tüm toyota kullanıcılarından bırak eğilerek yere kapanmış şekilde özür dilemeli ve gerekeni yapmalılar. Ellerinde ne kadar arızalı motor varsa ülkemize kakalamanın hesabını verecekler emin ol. Bu okadar basite alınacak bir olay değil bir aracın en önemli parçası motorudur. Ve sen bunu 5 sene hatalı üretip Türkiye'ye yolluyorsun. Yok öyle bir dünya herkes bilecek. Bak yine sinirlerim hopladı yeminle. >:(
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #208 : Kasım 03, 2014, 22:25:59 »
Bu isi honda da opel de ford da hatta vw de yapti.ve hepsi televizyonda haberlerde duyuruldu.  Bu kadar abartilcak birsey görmüyorum. Sebebide makinali uretimden kaynaklidir. Eger matematigi ayarlamasi hatasiz olursa hatasiz uretim yaparsin ancak enufak bi hesaplama hatasi srri hatali uretimi getirir.yani tek arac hatali uretilmesi imkansizdir kanimca yani. Almanyada ne bmwler audiler var herkeze gormesini tavsiye ederim.onlari gordukten sonra burdakilere bmw demezsiniz zaten.yani her marka icin gecerli bu. Almanyadaki e30 88 modeller arabalarda cc var.burda ozel siparis ile 5aracta sadece.adamlar v12 motor ile geziyor 3 serisinde fabrikasyon.

olay toyota opel vs degil. Olay ulkenin geriligidir sahsi dusuncem
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #209 : Kasım 03, 2014, 22:33:48 »
Zaten her marka Türkiyeyi 3. dünya ülkesi gibi görerek zayıf donanımlı araçlar yolluyor. Çıkan problemlere çözüm getirmiyorlar. Açıkçası bizi pek de takmıyolar. Olay bundan kaynaklanıyor.
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #210 : Kasım 03, 2014, 22:39:07 »
Tabi bu arada bilincsiz tuketim faktorunude unutmayalim.tum markalarin amansiz satış rakamlarida ortada.adamlar satiyorlar ve dolayisiyla hiçbir degisiklik yapmaya ihtiyaclari yok
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #211 : Kasım 03, 2014, 23:04:36 »
Tabi bu arada bilincsiz tuketim faktorunude unutmayalim.tum markalarin amansiz satış rakamlarida ortada.adamlar satiyorlar ve dolayisiyla hiçbir degisiklik yapmaya ihtiyaclari yok
Tamam da abi buna tüketicinin yapabileceği bişey yok ki. Şimdi ben bugün yeni araba almak istesem mecburen alıcam.Yurt dışından araç getirtebilecek kapasitede değiliz ki :(
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #212 : Kasım 03, 2014, 23:10:34 »
Tamam da abi buna tüketicinin yapabilecegi bişey yok ki. Şimdi ben bugün yeni araba almak istesem mecburen alıcam.Yurt dışından araç getirtebilecek kapasitede değiliz ki :(

toplum olarak bilincli sagduyulu hareket edip almicaz.satamicaklar.benzer konularda yurtdisindaki insanlar yapiyor uyguluyorlarbu taktigi. Ama turkiyede yapilirmi tabikide hayir
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 92 kere teşekkür etti
« Yanıtla #213 : Kasım 03, 2014, 23:12:40 »
Bu isi honda da opel de ford da hatta vw de yapti.ve hepsi televizyonda haberlerde duyuruldu.  Bu kadar abartilcak birsey görmüyorum. Sebebide makinali uretimden kaynaklidir. Eger matematigi ayarlamasi hatasiz olursa hatasiz uretim yaparsin ancak enufak bi hesaplama hatasi srri hatali uretimi getirir.yani tek arac hatali uretilmesi imkansizdir kanimca yani. Almanyada ne bmwler audiler var herkeze gormesini tavsiye ederim.onlari gordukten sonra burdakilere bmw demezsiniz zaten.yani her marka icin gecerli bu. Almanyadaki e30 88 modeller arabalarda cc var.burda ozel siparis ile 5aracta sadece.adamlar v12 motor ile geziyor 3 serisinde fabrikasyon.

olay toyota opel vs degil. Olay ulkenin geriligidir sahsi dusuncem

QA/QC (kalite kontrol)  işte bu yüzden var. Makine hata yaparsa makineyi düzeltirsin. Gerçi kalitesiz üretim yaptıklarını onlarda biliyorlar neyi kontrol edecekler ki sende haklısın Ogün hocam

Mesaj Birleştirildi: Kasım 03, 2014, 23:15:49
Tamam da abi buna tüketicinin yapabileceği bişey yok ki. Şimdi ben bugün yeni araba almak istesem mecburen alıcam.Yurt dışından araç getirtebilecek kapasitede değiliz ki :(

Aslında yapılacak o kadar çok şey var ki Yasin hocam, ama bu kafa ile daha ülke olarak çok ittirirler bize emin ol   :olmamış:

Alan sensin PARA SENDE GÜÇ SENDE  !!! almazsın biter, bu kadar basit.O zaman ülkene tekrar girip satış yapmak isterse 5 kere düşünür " Ya bu adamlar kaliteli mal ile kalitesizi ayırıyorlar ya kaliteli üretip ayaklarına gideceğiz yada bu ülkeye gitmeyeceğiz" derler. Kalitesiz mal ile karşıma çıkmasın kimse.
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #214 : Kasım 03, 2014, 23:21:01 »

Mesaj Birleştirildi: Kasım 03, 2014, 23:15:49
Aslında yapılacak o kadar çok şey var ki Yasin hocam, ama bu kafa ile daha ülke olarak çok ittirirler bize emin ol  :olmamış:
son derece eminim zaten :D
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #215 : Kasım 03, 2014, 23:21:59 »
Aynen yapılması gereken o kadar cok sey var ki. Ama burasi yapilmamasi gerekenlerin yapildigi bi ulke malesef.hep ayni ornekleri veriyorum ama oturup dusunmek lazım.hem sikayetciyiz ama eski zamanlara oranla bayilere giren musteri sayisi cok cok daha fazla.eskiden korkardik cebimizdeki parayla bunlari nasil aliriz diye.hatta alamazdik hayalederdik.ama şimdi.  Halbuki daha cok sikayetciyiz. 10senebindigimiz arabalara 3-4 sene biniyoruz.detayli dusunmek lazim olayi.pazarlama sektoru asla tek bir konuya alana bagli degildir pazarlama sektoru zincirdir.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #216 : Kasım 03, 2014, 23:26:58 »
bu konuda aklıma bişey geldi şuanda.
İnternette mobil imza topluyolar ya  biz de bir toyota forumu olarak en azından toyotaya karşı bu şekilde bir dilekçe yazıp forumdaki herkesten mobil imza alsak bence dikkat çekeriz. derseniz ki bu ne işe yarayacak hiçbirşeye yaramasa bile en azından tüketicinin düşüncesi ortaya çıkmışolur belki birilerinin kafasına bir nokta koyabiliriz
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 92 kere teşekkür etti
« Yanıtla #217 : Kasım 03, 2014, 23:27:54 »
Aynen yapılması gereken o kadar cok sey var ki. Ama burasi yapilmamasi gerekenlerin yapildigi bi ulke malesef.hep ayni ornekleri veriyorum ama oturup dusunmek lazım.hem sikayetciyiz ama eski zamanlara oranla bayilere giren musteri sayisi cok cok daha fazla.eskiden korkardik cebimizdeki parayla bunlari nasil aliriz diye.hatta alamazdik hayalederdik.ama şimdi.  Halbuki daha cok sikayetciyiz. 10senebindigimiz arabalara 3-4 sene biniyoruz.detayli dusunmek lazim olayi.pazarlama sektoru asla tek bir konuya alana bagli degildir pazarlama sektoru zincirdir.

Pazarlama sektörününde aldatmacası bu işte " Hiç ihtiyacın olmayan bir şeye kesinlikle sahip olmalısın " dürtüsünü yerleştirmek. Ben bi 10 sene binerim diye aldım şubat ayında Fuarda ateşe verebilirim  :rofl: ısınırız biraz

Mesaj Birleştirildi: Kasım 03, 2014, 23:32:12
bu konuda aklıma bişey geldi şuanda.
İnternette mobil imza topluyolar ya  biz de bir toyota forumu olarak en azından toyotaya karşı bu şekilde bir dilekçe yazıp forumdaki herkesten mobil imza alsak bence dikkat çekeriz. derseniz ki bu ne işe yarayacak hiçbirşeye yaramasa bile en azından tüketicinin düşüncesi ortaya çıkmışolur belki birilerinin kafasına bir nokta koyabiliriz

"En kötü karar kararsızlıktan iyidir" bence bu bile bir adım. Fuar organizasyonu protesto için en ideal seçim, ertelenmesi de koordine olmak için bence süper oldu.   :tamam:
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #218 : Kasım 03, 2014, 23:35:39 »

Mesaj Birleştirildi: Kasım 03, 2014, 23:32:12
"En kötü karar kararsızlıktan iyidir" bence bu bile bir adım. Fuar organizasyonu protesto için en ideal seçim, ertelenmesi de koordine olmak için bence süper oldu.   :tamam:
Bunu yeni bir konu açıp bir metin üzerine karar kıldıktan sonra dediğim online imza kampanyasını gerçekleştirelim bence. Protesto da yaparız sakarya fabrikasına kendimizi de zincirleriz :rofl: :rofl:
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 92 kere teşekkür etti
« Yanıtla #219 : Kasım 03, 2014, 23:44:14 »
Bunu yeni bir konu açıp bir metin üzerine karar kıldıktan sonra dediğim online imza kampanyasını gerçekleştirelim bence. Protesto da yaparız sakarya fabrikasına kendimizi de zincirleriz :rofl: :rofl:

Kameraları da çağırdık mı bu iş tamam  :rofl: :rofl: ama imza kampanyası ciddi ciddi hayata geçirilmeli. Bu arada yeni bir fikir geldi aklıma seri ilan da verebilirim şöyle ki "Aracınız Toyota d-4d motoramı sahip? Ve motorunuz tüm Toyotalar gibi yağ mı yakıyor? Çözüm için irtibata geçiniz !" ( yada diğer tüm kronik sorunlar için uygulanabilir bir slogan :rofl: ) Arkasından tüm bilgi ve dökümanları paylaş  :islik: :islik: :islik:
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!