Gönderen Konu: Yeni Passat fiyatı Nete Düştü bayide hala yok:))))  (Okunma sayısı 21996 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Passat fiyatı Nete Düştü bayide hala yok:))))
« Yanıtla #220 : Kasım 04, 2014, 01:39:50 »
Kameraları da çağırdık mı bu iş tamam  :rofl: :rofl: ama imza kampanyası ciddi ciddi hayata geçirilmeli. Bu arada yeni bir fikir geldi aklıma seri ilan da verebilirim şöyle ki "Aracınız Toyota d-4d motoramı sahip? Ve motorunuz tüm Toyotalar gibi yağ mı yakıyor? Çözüm için irtibata geçiniz !" ( yada diğer tüm kronik sorunlar için uygulanabilir bir slogan :rofl: ) Arkasından tüm bilgi ve dökümanları paylaş  :islik: :islik: :islik:
Sadece d4d nin yağ yakmasıyla alakalı çalışırsak çok da bişey yapamayız diye düşünüyorum çünkü toyota zaten bu konuyla ilgili bir bülten yayınladı abi. Ama biz gerek donanımlardaki zayıflık olsun gerek diğer bazı eksikler olsun bunları hep beraber paylaşırsak daha çok dikkate alınırız. Aynı zamanda daha çok destek alırız aldığımız imza sayımız da artar.
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #220 : Kasım 04, 2014, 01:39:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '11
  • 92 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #221 : Kasım 04, 2014, 20:58:06 »
Sadece d4d nin yağ yakmasıyla alakalı çalışırsak çok da bişey yapamayız diye düşünüyorum çünkü toyota zaten bu konuyla ilgili bir bülten yayınladı abi. Ama biz gerek donanımlardaki zayıflık olsun gerek diğer bazı eksikler olsun bunları hep beraber paylaşırsak daha çok dikkate alınırız. Aynı zamanda daha çok destek alırız aldığımız imza sayımız da artar.

Tabiki haklısın, Benden hep destek, tam destek çalışmalara başlayalım  :D
<3 Sen Benim Her Gece Efkarım.... <3
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #222 : Kasım 04, 2014, 21:10:04 »
bunlar riskli işler. özellikle yöneticisi belli bir avuç insan kalır da diğerleri geri plândan izlerse bir ya da birkaç kişiyi ortadan kaldırabilirler. hatırlayan vardır; forumda bir beyefendi aracın parasını fazlasıyla geri aldı. toyota tarafından gönderilen resmi yazıyı paylaştı. yazı hemen kaldırıldı.

büyük paraların döndüğü topluluk ya da kuruluşlarla uğraşmanın en güzel yolu bireysel bilinçlenmedir. bu topluluk yeri gelir hükümet olur, yeri gelir sanayi kuruluşu olur, yeri gelir derin şike lobileri olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '11
  • 92 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #223 : Kasım 04, 2014, 21:22:42 »
bunlar riskli işler. özellikle yöneticisi belli bir avuç insan kalır da diğerleri geri plândan izlerse bir ya da birkaç kişiyi ortadan kaldırabilirler. hatırlayan vardır; forumda bir beyefendi aracın parasını fazlasıyla geri aldı. toyota tarafından gönderilen resmi yazıyı paylaştı. yazı hemen kaldırıldı.

büyük paraların döndüğü topluluk ya da kuruluşlarla uğraşmanın en güzel yolu bireysel bilinçlenmedir. bu topluluk yeri gelir hükümet olur, yeri gelir sanayi kuruluşu olur, yeri gelir derin şike lobileri olur.

İş oraya dayanırsa sıkıntı yok en iyi bildiğim iş ! Ama yazıları falan kaldırma hoş değil benim formda sizin kadar geçmişim yok bilmiyorum yani.
<3 Sen Benim Her Gece Efkarım.... <3
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!