0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende de öyle bir şey var ki en çok sempati duyduğum marka Toyota ve arması amma lakin artık arabalarını sevemez oldum özellikle Corolla'yı. Kıçı kırık dediğimiz Hyundai bile sorunsuzlukta Toyota'yı sollamış aynı fiyata daha donanımlı daha oturaklı arabalar varken neden aynı parayı Corolla'ya vereyim ki günümüz de ne artısı kaldı ki Toyota'nın ! Ele alınır bir kaç şeyi kaldı ucuz bakım maaliyetleri gibi. Biliyorum ki Toyota haddinden fazla güzel arabalar yapıyor karşılaşmaya soktuğumuz araçlardan bin kat daha iyi araçlar yapıyor, ama o araçlar ülkemize gelmiyor. Gelmesine gerek yok sen güncel olan araçlarını bir elden geçir o da yeter bize... Kimsenin zoruna gitmesin. Toyota kimsenin babasının malı değil benim aracım da Corolla. Ben niye alıyorum tamamen prim yapmak için başka hiç bir türlü almam Corolla'yı... Toyota isteklerimize göre araba getirene kadar şahsi zevkime bineceiğim bir model yoktur Toyota'da (premiumlar hariç) ama ne tuhaftır ki bir forum sitesi olarak en hareketli en mükemmel en bilgili forum da burası. Toyota'nın yeri ayrı toyotaclubtr'nin yeri ayrı...
Atiba Hutchinson, çatışma başlasın!
Tamamen katiliyorum bizdede corolla var bunu satip toyota alirmisiniz diye sorsaniz hayir derim yeni corolla yeni modeller tamamen gunumuz teknolojisiyle daha dogrusu diger markalara bakinca ayni dolulukta degil kimse cikip sorunsuz oldugu icin koymuyorlar bisey demesin kia ceed simdi cok sorunlu araba mi servisten cikmayan bir arac mi arabada hafizali koltuk elektirikli koltuk isitmali koltuk hersey var ustune 1.6 otomatik dizel 136 beygir bunu toyota yapamiyosa bu onun ayibi hersey parasina gore diycekler bukadar dolu bir araci toyota paraniz olsada alamazsiniz cunku oyle bir donanim yok , ben toyota yi seviyorum ve kendini yenilemesi gerektigini dusunuyorum 60 bin vercegimize 70 verelim sorun degil diger markalara gore 10 daha pahali olsun ama onlara yakin esit olsun toyota olsun
peki sence kianın satışları niye bukadar iyi degil? şahsi düşüncem param olsa ikinci el avensis almayı düşünüyorum açıkcası ben.varsın donanımları passattan dandik kore arabasından(kia hariç güzel arabalar yapıyor çünkü vwden adam çaldı onuda söliyelim)ben hep aynı şeyi sölüyorum 10sene sonra her arabayı toyota ile karşılaştıralım.işte o zaman aradaki farkı anlarız diye düşünüyorum.evet eksikleri var hiç tartışmam parasının arabasıda degil(bu ülkede hiçbiri degil zaten) ama genede güzel ve kaliteli arabalar gerçekten.param olsa avensis düşüncem açıkcası.
10 sene sonra yeni kasa avensisinde eskileri kadar saglam durcagini dusunmuyorum yeni kasa corollaninda
eger firmalarda bir degişme olmassa olmıcagı kesin.anlatmak istedigim şu efsane passsatı asla hiçbirşeye degişmem passat dedinmi aklıma o gelir gerisi yalandır.onun kalitesiyle şimdikinin bile aynı degil.anlatmak istedigim 10sene sonra hangi avensis olursa olsun onun yanına hangi arabayı istersen koy.öle bakalım bide.kastım buydu yani
Bi onceki kasa passata simdi hos araba , yeni cikan tum araclar sisirme bana kalirsa , kia aklimi celiyor valla guzel araclar yapiyor ceed çok hoş
piyasası yok.parçası pahalı(hoş artık hepsinin pahalı)güzel arabalar diger çakma koreli firmaya 100 basar yani.biz abartıyoruz gerçekten herşeyi yaaa passat balina kasa zamanında passattı sonrası hep fason passat.donanım olabilir ama kalitesi hiçbir zaman o kasayı yakalıyamadı
b5 passat her zaman kral yaa.passatı passat yapan araba o zaten hala piyasası en aktif passatlardan
Ahh şu variant'ın da Türkiye'de tutulmaması caNımı sıkıyor. Benim de çok sevdiğim bir kasa tipi ama maalesef tutulmadığı için tercih etmem zor oluyor.
Yeni passat arkadan itermis galiba hayirli olsun passatla yanlayan apacilerimiz
Okan bunu nereden duydun araç tanıtılırken kesin söylenirdi ancak böyle bişey hiç duymadım yada atladım. Çünkü çok cesur atılım olmuş olur bu direk c serisi ve 3 serisine rakibim anlamı taşıyor.