Gönderen Konu: Yeni Passat fiyatı Nete Düştü bayide hala yok:))))  (Okunma sayısı 22002 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Passat fiyatı Nete Düştü bayide hala yok:))))
« Yanıtla #100 : Ekim 17, 2014, 21:25:29 »
herhalde bir markanın forumu o markayı bukadar sevmez yani :) aracından memnun olmayanlar satsada kurtulsak ya  :) ali abi sen hariç :)
tutan yok yaa gidin passat alın yani satın avensisleri işimize gelir arıyoruz zaten avensis nasılsa beş para etmez helalinden veriyim 30bin tl.araba degil nasılsa :D
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Ekim 17, 2014, 21:25:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Ekim 17, 2014, 22:05:36 »
herhalde bir markanın forumu o markayı bukadar sevmez yani :) aracından memnun olmayanlar satsada kurtulsak ya  :) ali abi sen hariç :)
tutan yok yaa gidin passat alın yani satın avensisleri işimize gelir arıyoruz zaten avensis nasılsa beş para etmez helalinden veriyim 30bin tl.araba degil nasılsa :D

ben ne satacam kardeş bu paraya bu arabayı bulmuşum ya çok sıkışmam lazım  :D :)ya da Allah muhafaza kaza yapmış olmam lazım yoksa ben daha iyisini bulamam.
ha eleştiririz eksilerini söyleriz ama gidipte şu marka daha iyi toyota çöp demeyiz her markanın kendine özgü tatlılıkları var

toyota sorunsuzluk mesela
citroen pnömatik sistem
peugeot düşük yakıt
renault dcı motoru

vs vs vs

hepsinin totalde en iyisi olduğu ararsan
google did you mean?

at arabası diyecektir
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Ekim 17, 2014, 22:17:33 »
Arabalari satip at mi alsak napsak :rofl:
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #103 : Ekim 17, 2014, 22:19:59 »
ben ne satacam kardeş bu paraya bu arabayı bulmuşum ya çok sıkışmam lazım  :D :)ya da Allah muhafaza kaza yapmış olmam lazım yoksa ben daha iyisini bulamam.
ha eleştiririz eksilerini söyleriz ama gidipte şu marka daha iyi toyota çöp demeyiz her markanın kendine özgü tatlılıkları var

citroen pnömatik sistem
peugeot düşük yakıt
renault dcı motoru

vs vs vs

google did you mean?

at arabası diyecektir

:) lafım sana degil zaten ali abi oyuzden sen haric dedim ama paran cebindeyken eksikleride olsa bilerek (okadar para veriyosan biliyorsun diye varsayiyorum) alıp sonrada begenmeyip baska markalari ovup bunu sacma sapan elestirenlere yani satsinlar hemen aliyim 30bin tl ye naslsa anca okadar eder  :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Ekim 17, 2014, 22:26:09 »
132 beygirlik Avensisleri verip 132 beygir alın hara kurun.6 sayfa oldu başlık Passat bayilere gelmemiş.  Vw platformlarında Toyota'dan bu kadar bahsedilmiyor, bu forumdaki üyeler  Toyota'yı övecek veya körü körüne savunacak  diye bir şey yok ancak forumu ve Toyota markasını bu kadar aşağıya çekmeyelim.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #105 : Ekim 17, 2014, 22:28:16 »
132 beygirlik Avensisleri verip 132 beygir alın hara kurun.6 sayfa oldu başlık Passat bayilere gelmemiş.  Vw platformlarında Toyota'dan bu kadar bahsedilmiyor, bu forumdaki üyeler  Toyota'yı övecek veya körü körüne savunacak  diye bir şey yok ancak forumu ve Toyota markasını bu kadar aşağıya çekmeyelim.

tam demek istedigim buydun iste benimde aytac abi tesekkurederim
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 151 kere teşekkür etti
  • 92 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #106 : Ekim 17, 2014, 22:30:35 »

citroen pnömatik sistem
peugeot düşük yakıt
renault dcı motoru

vs vs vs

google did you mean?

at arabası diyecektir

citroen hydroactive sistemi var hidrolik yani pünomatik değil ve çok konforlu diye biliyorum  :D
AURIS 1.4D-4D PREMIUM M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Ekim 17, 2014, 23:47:22 »
herhalde bir markanın forumu o markayı bukadar sevmez yani :) aracından memnun olmayanlar satsada kurtulsak ya 

Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim .10 ay daha sabredin satıp golf veya passat almayı düşünüyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #108 : Ekim 18, 2014, 00:03:08 »
Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim .10 ay daha sabredin satıp golf veya passat almayı düşünüyorum .

hicbir isim veya sahis kastetmedim yanlis anlasilmasin direk kesin olan bi gercegi soledim sadece. Forum bu konuda fazla gaddar benim gözümde sadece bunu soledim tercih sizin en yakin zamanda satarsiniz umarım
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #109 : Ekim 18, 2014, 00:26:19 »
hicbir isim veya sahis kastetmedim yanlis anlasilmasin direk kesin olan bi gercegi soledim sadece. Forum bu konuda fazla gaddar benim gözümde sadece bunu soledim tercih sizin en yakin zamanda satarsiniz umarım

Ogün bey yanlış anlamadım kırılmadım da sizde haklısınız sonuçta aracınız toyota ve anladığım kadarı ile memnunsunuz dolayısıyla kötü yorum oldu mu rahatsız olabiliyorsunuz anlıyorum . Bende aracımdan memnunum isteklerimi karşılıyor ama satış sonrası hizmette yaşadıklarımdan dolayı ben hevesle aldığım aracı 4 yıldır tiksinerek kullanıyorum 1 yıla kalmaz değiştirmeyi de düşünüyorum ve bu kesinlikle toyota ile olmayacak . Rahatsızlık konusuna dönecek olursak yazdığım yorumlar sizi rahatsız ediyor olabilir başta da belirttim sizi anlıyorum ama yorumlarım da yanlışım varsa belirterek yorum yaparsanız sevinirim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #110 : Ekim 18, 2014, 00:47:37 »
Ogün bey yanlış anlamadım kırılmadım da sizde haklısınız sonuçta aracınız toyota ve anladığım kadarı ile memnunsunuz dolayısıyla kötü yorum oldu mu rahatsız olabiliyorsunuz anlıyorum . Bende aracımdan memnunum isteklerimi karşılıyor ama satış sonrası hizmette yaşadıklarımdan dolayı ben hevesle aldığım aracı 4 yıldır tiksinerek kullanıyorum 1 yıla kalmaz değiştirmeyi de düşünüyorum ve bu kesinlikle toyota ile olmayacak . Rahatsızlık konusuna dönecek olursak yazdığım yorumlar sizi rahatsız ediyor olabilir başta da belirttim sizi anlıyorum ama yorumlarım da yanlışım varsa belirterek yorum yaparsanız sevinirim .

ben asla toyota yetkili servisi seven biri olmadim ozel servisler kat kat iyi yani ankarada. Yani ben gercek anlamda aracimdan memnunum. Sizin durumunuzu biraz okumustum yazmistiniz bilac yerde oyuzden asla rahatsiz olmam aramizda gercek anlamda sorun yasiyanlar var yani haklisiniz o konuda.gecen airbag kontrolune gittim mecburen yetkili servise klimanin tusu bozuk geldi ornek olarak veriyim yaniki gozum gibi bakarim o konsola ben.beni rahatsizeden yorumlar eskiden su arabalari sadece hayaledebilcek gucteyken simdi peynir ekmek gibi sahip olup cok gereksiz yerlerden sikayetci olanlar icin.sizin durum farkli yani. Ama bikere sogudunmu soguyosun umarim hemen satarsiniz
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #111 : Ekim 18, 2014, 00:51:23 »
ben asla toyota yetkili servisi seven biri olmadim ozel servisler kat kat iyi yani ankarada. Yani ben gercek anlamda aracimdan memnunum. Sizin durumunuzu biraz okumustum yazmistiniz bilac yerde oyuzden asla rahatsiz olmam aramizda gercek anlamda sorun yasiyanlar var yani haklisiniz o konuda.gecen airbag kontrolune gittim mecburen yetkili servise klimanin tusu bozuk geldi ornek olarak veriyim yaniki gozum gibi bakarim o konsola ben.beni rahatsizeden yorumlar eskiden su arabalari sadece hayaledebilcek gucteyken simdi peynir ekmek gibi sahip olup cok gereksiz yerlerden sikayetci olanlar icin.sizin durum farkli yani. Ama bikere sogudunmu soguyosun umarim hemen satarsiniz

Eyvallah .

Satış için acelem yok ama en geç 1 seneye değiştirmeyi düşünüyorum . Hayırlısı olur inşallah .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #112 : Ekim 18, 2014, 01:00:15 »
Eyvallah .

Satış için acelem yok ama en geç 1 seneye değiştirmeyi düşünüyorum . Hayırlısı olur inşallah .

Icinize sinen keyifle binceginiz bir araba olsunda yeter zaten.hayirliysa olsun.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #113 : Ekim 18, 2014, 10:18:22 »
:) lafım sana degil zaten ali abi oyuzden sen haric dedim ama paran cebindeyken eksikleride olsa bilerek (okadar para veriyosan biliyorsun diye varsayiyorum) alıp sonrada begenmeyip baska markalari ovup bunu sacma sapan elestirenlere yani satsinlar hemen aliyim 30bin tl ye naslsa anca okadar eder  :)

yok lafından değil :) hem bana lafın olsa da sorun değil herkes lafını söyleyebilir saygı çerçevesinde saygı duyarım :)
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #114 : Ekim 18, 2014, 11:20:26 »
ülkenin genel sorunu burada da aynı. insanlar isyan ediyor, devlet isyancıları bastırıyor. kimse de çıkıp sormuyor bu insanlar neden isyan ediyor diye. eğer toyota'yı gerçekten seviyorsak burada markayı korumaktan ziyade her türlü kusuru, kötü durumu, özensizlikteki düşüşleri, servis şikayetlerini vb. aklınıza ne gelebiliyorsa çekinmeden, abartmadan yazmamız gerek ki; bir yerlere sinyal gitsin.

şimdi size soruyorum; ae 101'ler, e 12'ler hizmet sürelerini doldurup yollara veda ettiklerinde gönül rahatlığıyla içinize sinerek yeni model toyota araçlara ikinci elde ciddi rakamlar verip satın alacak mısınız ? yoksa ne yapalım toyota alırsak iyidir, şurası kötü, burası eksik ama olsun mu denilecek ? genel olarak soruyorum.

sırtınızdan binlerce lira para kazananların sırtından inmeyin ki verdiğiniz paraların karşılığını huzurlu bir şekilde alın. bu ticarette de geçerli, devlet yönetiminde de.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 335000
  • Model Yılı: '06
  • 64 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #115 : Ekim 18, 2014, 12:22:25 »
Bence hiç katmalım wv her halukarda toyotayı ezer zaten bende pişmanım avensis aldığım için tofaşlardan selektör yemekten bıktım gidip aynı para full polo alacağım sonuçta wv dünyanın en kalitelisi(!)

Bu durumun sebebi arabaya göre küçük gelen motor takıyorlar. Ucuz diye alınıyor. Sonra güçlü motoru olan araç gibi beklentimiz oluyor. Kasaya uygun motor çok önemli.

Şimdi bende de safkan Toyota avensis var. Motoru vs başka marka değil. Araba orj.

Şimdi bu arabaya selektör yapabilen yok. İbre temiz yol oldumu iki gazlamada 180 e oturuyor. Işıklarda kalkınca her seferinde cezayı yedik diye aklımdan geçiyor. Aynadan bakıyorum herkes daha yeni ışıklardan çıkıyor biz 200 m ilerdeyiz. Uzun yol gittiğimizde hep arabaları gurup halinde seyir halinde önümüzde görüyoruz geçiyoruz. Sonra yeni gurup sonra yeni gurup. Rampalarda hep soldayız sanki hepsi duruyor. Peşimizden 1 tane araba gelmiyor hep yalnız gidiyoruz.

Şimdi bu arabaya Tofaşlar selektör yapar da şehir içinde trafikte şerit değiştirmek isteyen vs olursa öyle olur. Bu da arabanın yada firmanın kötü olduğu anlamına gelmez.

Ww alın küçük motorlu, onunda durumu aynı olacaktır. Markanın amblemi motora güç vermiyor. Polo vardı benzinli dolu arabayla kalkış yapmak için 3 bin devire basıp motor stop etmesin diye uğraşıyordum. 

Arabalara son zamanda 1,2 - 1,4 motor takıp yüksek güç için kullanan firmalar çoğaldı. İyi de motor o strese ne kadar dayanacak. Ki sarfiyat da büyük motorla aynı.

Arabaları karşılaştıracaksak emsal olmalı. Aynı motor güç segmenti ile sınıflandırıp öyle bakmak lazım. bir markanın en küçük motorlu modeli ile diğer markanın büyük motorlusunu karşılaştırmak doğru olmaz. Tıpkı C sınıfı ile D sınıfını kıyaslamak gibi olur.

En kalitelisi derken fiyat kalite dengesi olarak tüketicinin beklentisini karşılama düzeyi fiyatına göre en iyi WW derseniz kabül etmem. Avensisin 124 bin TL ye dizel 2.0 modeli var. Aynı fiyatlı passatla kıyaslayın sonucu kabül ederim.  Her markanın kendi içinde en iyi denecek modelleri vardır. Kalite kıstasında en iyi derseniz Ros Roys ile kıyaslayın 1,5 - 2 milyon euroya otomobilleri var. Şimdi bu aracın standartlarını karşılayamayan araçlar kalitesiz mi olur. Hayır olmaz.

Mesaj Birleştirildi: Ekim 18, 2014, 12:33:52
Bindiğiniz araçlara haksızlık ediyorsunuz kaçınız yolda kaldınız hanginizin başını büyük dertlere soktu toyota, yok turbosu yokmuş yok donanımı yokmuş vergi sistemin adam akıllımı camry avolon bizim neyimize dün yine 1.6 hacimdeki araçlara yeni vergi düzenlemesi geleceğine dair haberler çıktı boş jettaları corollaları focusları herhalde 100binden satacaklar beğenmediğiniz avensisde 150bin tl leri aşacak oda boş donanımlısı toyotaya kızmak yerine vergiler yüzünden her koyamadığı bir donanım için devletin vergilendirme sistemine kızın ben niçin 2.0 d4d dizel yada d-cat kullanamıyorum halbuki bu motora sahip araçlarda türkiyede adını dahi duymadığınız donanımlar var bunlar toyotanın yüzünden mi yoksa devlet yüzünden mi avensise boş donanım diyosunuz elegant extranın comforlinedan aşağı kalır yanı varmı neyi eksik belki fazlası bile var kumanda dan cam kapamayı donanımdan sayanlar tabi passatı avensisden üstün görüyorlar normal, bir kere alt yapı olarak avensisin lexuslara benzer yapıya sahip olduğunu bilen var mı passatın highline donanımı ile premium avensisi bir karşılaştırın bakalım hangisinin donanımı eksik çıkacak basit  bir geri görüş kamerası için 2bin 3bin isteyen wv bu forumda övmeyi bırakın çıkar benim gibi bir kaç tanesi eleştiride bulunur avensise kötü bir araç muamelesi yapanıda kaale almam  :trinity:

Tıpkı sizin gibi düşünüyorum. +1

Araçları kıyaslarken objektif olmalı.

Mesela bir zaman nissanın 2 milyon dolarlık jipini incelemiştim. Mercedesten jeep in marka babası jeep e kadar öyle hiçbirinde jip yoktu. Onların hepsi kalitesiz mi oldu şimdi.
2006 2.0 Dizel D-4D Avensis Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Ekim 18, 2014, 12:41:17 »
Arabanin armasi olcak arabanin markasina para verilir babamin lafi gercektende hakli  , toyota kotu veya wv iyi diye demiyorum genel bir soz :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #117 : Ekim 18, 2014, 13:23:50 »
Arabanin armasi olcak arabanin markasina para verilir babamin lafi gercektende hakli  , toyota kotu veya wv iyi diye demiyorum genel bir soz :)

Bende de öyle bir şey var ki en çok sempati duyduğum marka Toyota ve arması amma lakin artık arabalarını sevemez oldum özellikle Corolla'yı. Kıçı kırık dediğimiz Hyundai bile sorunsuzlukta Toyota'yı sollamış aynı fiyata daha donanımlı daha oturaklı arabalar varken neden aynı parayı Corolla'ya vereyim ki günümüz de ne artısı kaldı ki Toyota'nın ! Ele alınır bir kaç şeyi kaldı ucuz bakım maaliyetleri gibi.

Biliyorum ki Toyota haddinden fazla güzel arabalar yapıyor karşılaşmaya soktuğumuz araçlardan bin kat daha iyi araçlar yapıyor, ama o araçlar ülkemize gelmiyor. Gelmesine gerek yok sen güncel olan araçlarını bir elden geçir o da yeter bize...

Kimsenin zoruna gitmesin. Toyota kimsenin babasının malı değil benim aracım da Corolla. Ben niye alıyorum tamamen prim yapmak için başka hiç bir türlü almam Corolla'yı...

Toyota isteklerimize göre araba getirene kadar şahsi zevkime bineceiğim bir model yoktur Toyota'da (premiumlar hariç) ama ne tuhaftır ki bir forum sitesi olarak en hareketli en mükemmel en bilgili forum da burası.

Toyota'nın yeri ayrı toyotaclubtr'nin yeri ayrı...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Ekim 18, 2014, 13:55:07 »
Bu durumun sebebi arabaya göre küçük gelen motor takıyorlar. Ucuz diye alınıyor. Sonra güçlü motoru olan araç gibi beklentimiz oluyor. Kasaya uygun motor çok önemli.

Şimdi bende de safkan Toyota avensis var. Motoru vs başka marka değil. Araba orj.

Şimdi bu arabaya selektör yapabilen yok. İbre temiz yol oldumu iki gazlamada 180 e oturuyor. Işıklarda kalkınca her seferinde cezayı yedik diye aklımdan geçiyor. Aynadan bakıyorum herkes daha yeni ışıklardan çıkıyor biz 200 m ilerdeyiz. Uzun yol gittiğimizde hep arabaları gurup halinde seyir halinde önümüzde görüyoruz geçiyoruz. Sonra yeni gurup sonra yeni gurup. Rampalarda hep soldayız sanki hepsi duruyor. Peşimizden 1 tane araba gelmiyor hep yalnız gidiyoruz.

Şimdi bu arabaya Tofaşlar selektör yapar da şehir içinde trafikte şerit değiştirmek isteyen vs olursa öyle olur. Bu da arabanın yada firmanın kötü olduğu anlamına gelmez.

Ww alın küçük motorlu, onunda durumu aynı olacaktır. Markanın amblemi motora güç vermiyor. Polo vardı benzinli dolu arabayla kalkış yapmak için 3 bin devire basıp motor stop etmesin diye uğraşıyordum. 

Arabalara son zamanda 1,2 - 1,4 motor takıp yüksek güç için kullanan firmalar çoğaldı. İyi de motor o strese ne kadar dayanacak. Ki sarfiyat da büyük motorla aynı.

Arabaları karşılaştıracaksak emsal olmalı. Aynı motor güç segmenti ile sınıflandırıp öyle bakmak lazım. bir markanın en küçük motorlu modeli ile diğer markanın büyük motorlusunu karşılaştırmak doğru olmaz. Tıpkı C sınıfı ile D sınıfını kıyaslamak gibi olur.

En kalitelisi derken fiyat kalite dengesi olarak tüketicinin beklentisini karşılama düzeyi fiyatına göre en iyi WW derseniz kabül etmem. Avensisin 124 bin TL ye dizel 2.0 modeli var. Aynı fiyatlı passatla kıyaslayın sonucu kabül ederim.  Her markanın kendi içinde en iyi denecek modelleri vardır. Kalite kıstasında en iyi derseniz Ros Roys ile kıyaslayın 1,5 - 2 milyon euroya otomobilleri var. Şimdi bu aracın standartlarını karşılayamayan araçlar kalitesiz mi olur. Hayır olmaz.

Mesaj Birleştirildi: Ekim 18, 2014, 12:33:52
Tıpkı sizin gibi düşünüyorum. +1

Araçları kıyaslarken objektif olmalı.

Mesela bir zaman nissanın 2 milyon dolarlık jipini incelemiştim. Mercedesten jeep in marka babası jeep e kadar öyle hiçbirinde jip yoktu. Onların hepsi kalitesiz mi oldu şimdi.

Hayatınız da hiç küçük motorlu vw size selektör yapmadıysa , beyefendiliğinden dir bence, sizin onu görüp çekilmenizi beklemiştir. Ayrıca 180kmh gibi yüksek süratlere çıkmanızı fazla tavsiye etmem, hem trafik kurallarını ihlal ediyorsunuz, hem çevredeki insanlara korku salıyorsunuz, ayrıca 180kmh a ulaşmanız çok uzun sürdüğünden, bir sürü zaman ziyan ediyorsunuz.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #119 : Ekim 18, 2014, 14:00:51 »
Hayatınız da hiç küçük motorlu vw size selektör yapmadıysa , beyefendiliğinden dir bence, sizin onu görüp çekilmenizi beklemiştir. Ayrıca 180kmh gibi yüksek süratlere çıkmanızı fazla tavsiye etmem, hem trafik kurallarını ihlal ediyorsunuz, hem çevredeki insanlara korku salıyorsunuz, ayrıca 180kmh a ulaşmanız çok uzun sürdüğünden, bir sürü zaman ziyan ediyorsunuz.

Atiba Hutchinson, çatışma başlasın!  :lol: