Gönderen Konu: Yeni Passat fiyatı Nete Düştü bayide hala yok:))))  (Okunma sayısı 22004 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Passat fiyatı Nete Düştü bayide hala yok:))))
« Yanıtla #80 : Ekim 15, 2014, 14:47:26 »
Bence hiç katmalım wv her halukarda toyotayı ezer zaten bende pişmanım avensis aldığım için tofaşlardan selektör yemekten bıktım gidip aynı para full polo alacağım sonuçta wv dünyanın en kalitelisi(!)

Bu yorumu kişiye özel olarak mı algılamalıyız?
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Ekim 15, 2014, 14:47:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Ekim 15, 2014, 15:29:10 »
yani şimdi 1.4 lt turbo 120 hp linea alır avensis'i. sizin iş çok zor ali bey. satıp kurtulun* sinir hastası olursunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 151 kere teşekkür etti
  • 92 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Ekim 15, 2014, 15:32:41 »
Bu yorumu kişiye özel olarak mı algılamalıyız?
bencede kişiye özel çünkü wv almanyada bizim eski doğan şahin misali halk arabasıdır dünyanın en iyisi dersek kişisel görüş oluyor. ha audi ye dense hmmm derim.
AURIS 1.4D-4D PREMIUM M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Ekim 15, 2014, 15:33:49 »
Bence hiç katmalım wv her halukarda toyotayı ezer zaten bende pişmanım avensis aldığım için tofaşlardan selektör yemekten bıktım gidip aynı para full polo alacağım sonuçta wv dünyanın en kalitelisi(!)

Bu yorumda komik bir nükte var (!), bana mı öyle geliyor. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 151 kere teşekkür etti
  • 92 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Ekim 15, 2014, 15:37:08 »
Bu yorumda komik bir nükte var (!), bana mı öyle geliyor. :)
:lol: bimukabele
AURIS 1.4D-4D PREMIUM M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 281 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Ekim 16, 2014, 09:24:43 »
yani şimdi 1.4 lt turbo 120 hp linea alır avensis'i. sizin iş çok zor ali bey. satıp kurtulun* sinir hastası olursunuz.

satamadım sorun orda lineayla takasa girdim 2011 model en boş donanımıyla üstüne 5 bin lira istediler. bende aracı satarsam ilk işim efsane kasa linea alıp performans ekonomi güvenlik ve sorunsuzluğun keyfini sürmek olacak
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 281 kere teşekkür etti
« Yanıtla #87 : Ekim 16, 2014, 09:49:52 »
satamadım sorun orda lineayla takasa girdim 2011 model en boş donanımıyla üstüne 5 bin lira istediler. bende aracı satarsam ilk işim efsane kasa linea alıp performans ekonomi güvenlik ve sorunsuzluğun keyfini sürmek olacak

Ali Bey ciddi misiniz, ironi mi yapıyorsunuz? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Ekim 16, 2014, 09:51:40 »
Alı bey haklı.Hatta bu konu medyays dustu.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #89 : Ekim 16, 2014, 09:52:40 »
Ali Bey ciddi misiniz, ironi mi yapıyorsunuz? :)

bu ülkede gerçek hocam.
Maksat bazı kardeşlerimiz mutlu olsun.
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #90 : Ekim 16, 2014, 10:14:30 »
Bindiğiniz araçlara haksızlık ediyorsunuz kaçınız yolda kaldınız hanginizin başını büyük dertlere soktu toyota, yok turbosu yokmuş yok donanımı yokmuş vergi sistemin adam akıllımı camry avolon bizim neyimize dün yine 1.6 hacimdeki araçlara yeni vergi düzenlemesi geleceğine dair haberler çıktı boş jettaları corollaları focusları herhalde 100binden satacaklar beğenmediğiniz avensisde 150bin tl leri aşacak oda boş donanımlısı toyotaya kızmak yerine vergiler yüzünden her koyamadığı bir donanım için devletin vergilendirme sistemine kızın ben niçin 2.0 d4d dizel yada d-cat kullanamıyorum halbuki bu motora sahip araçlarda türkiyede adını dahi duymadığınız donanımlar var bunlar toyotanın yüzünden mi yoksa devlet yüzünden mi avensise boş donanım diyosunuz elegant extranın comforlinedan aşağı kalır yanı varmı neyi eksik belki fazlası bile var kumanda dan cam kapamayı donanımdan sayanlar tabi passatı avensisden üstün görüyorlar normal, bir kere alt yapı olarak avensisin lexuslara benzer yapıya sahip olduğunu bilen var mı passatın highline donanımı ile premium avensisi bir karşılaştırın bakalım hangisinin donanımı eksik çıkacak basit  bir geri görüş kamerası için 2bin 3bin isteyen wv bu forumda övmeyi bırakın çıkar benim gibi bir kaç tanesi eleştiride bulunur avensise kötü bir araç muamelesi yapanıda kaale almam  :trinity:
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #91 : Ekim 16, 2014, 10:52:53 »
Bindiğiniz araçlara haksızlık ediyorsunuz kaçınız yolda kaldınız hanginizin başını büyük dertlere soktu toyota, yok turbosu yokmuş yok donanımı yokmuş vergi sistemin adam akıllımı camry avolon bizim neyimize dün yine 1.6 hacimdeki araçlara yeni vergi düzenlemesi geleceğine dair haberler çıktı boş jettaları corollaları focusları herhalde 100binden satacaklar beğenmediğiniz avensisde 150bin tl leri aşacak oda boş donanımlısı toyotaya kızmak yerine vergiler yüzünden her koyamadığı bir donanım için devletin vergilendirme sistemine kızın ben niçin 2.0 d4d dizel yada d-cat kullanamıyorum halbuki bu motora sahip araçlarda türkiyede adını dahi duymadığınız donanımlar var bunlar toyotanın yüzünden mi yoksa devlet yüzünden mi avensise boş donanım diyosunuz elegant extranın comforlinedan aşağı kalır yanı varmı neyi eksik belki fazlası bile var kumanda dan cam kapamayı donanımdan sayanlar tabi passatı avensisden üstün görüyorlar normal, bir kere alt yapı olarak avensisin lexuslara benzer yapıya sahip olduğunu bilen var mı passatın highline donanımı ile premium avensisi bir karşılaştırın bakalım hangisinin donanımı eksik çıkacak basit  bir geri görüş kamerası için 2bin 3bin isteyen wv bu forumda övmeyi bırakın çıkar benim gibi bir kaç tanesi eleştiride bulunur avensise kötü bir araç muamelesi yapanıda kaale almam  :trinity:

ben de bunu anlatıyorum donanımlar kırpılarak ülkeye geliyor sonra da avensis donanımsız deniyor ama wv istediğini donanımı getiriyor parasını fazlasıyla alarak.
sonra da sonanımı eksik deniyor avensisi şu anki eksiği tabi ülkemizi düşünürse turbo benzinli ve di<el motor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #92 : Ekim 16, 2014, 12:53:20 »
e toyota da getirsin o donanımları. 1.6 lt premium avensis getirsin mesela ? vergi farkı mı olacak donanımda sanıyorsunuz. toyota donanım getirmiyorsa o donanımları satacağı fiyattan sinek avlayacağı içindir. 1.6 lt avensis kaç adet satıyor yılda bir bakın. vergiyse aynı vergi. donanım getirmemekle kalmıyor, bir de malzemelerden çalmaya başladı. daha şükür ki avensis'e yansımadı ama diğer model araçların durumu ortada. avensis yine de şu anki fiyatları ile mantıklı bir araçtır. corolla yerine avensis alırım ben mesela. fazla fiyat farkı yok. içine bindiğimde en azından özenle üretilmiş bir otomobile binmiş gibi hissediyorum ki öyle de zaten.

şaka bir yana bırakın linea falan geçsin yanınızdan. plastik yığını uçsa ne olur, uçmasa ne olur. avensis saygıyı hak eden bir araçtır. 1998 modeli de öyle, 2014 de fakat bu alj denen topluluk sabancı'nın s'si olamaz. satışı fazla olan modelin fiyatlarını uçuruyorlar. avensis çok satan bir araç olsun, 74 bin tl etiketli avensis'e en az 80 bin tl fiyat çekerler. nerede kaldı esnaflık ? müşteri memnuniyeti ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 281 kere teşekkür etti
« Yanıtla #93 : Ekim 16, 2014, 14:12:40 »
Toyota'nın düşük donanımlı olduğunu ya da üst düzey özellikleri olmadığını, sadece basit özelliksiz ve dolayısıyla az özellik az sorunlu diye varsayan arkadaşlarımıza şunu belirtmek istiyorum. 93 model bir otomobilde iç hava kalite sensörü olur mu? Hemde  AE 101 corolla gibi alt/orta sınıf bir otomobilde bile bu konfor unsuru bundan 21 sene evvel uygulandı mı? Peki bu özellik şu an kaç tane 2014 model sıfır otomobilde var?

Şunun bilinmesi gerekir: Toyota özelliksiz ve basit modeller üreten bir marka değil. Toyota az özellik az sorun mantığıyla çalışan bir kurum/marka değil. Ancak Toyota Türkiye'nin SAbancı'dan buyana bir Türkiye pazar algısı var ve buna göre hareket ediyorlar. Japonlar genelde iyi hesap yapan ve ilkeleri doğrultusunda hareket etmeyi seven insanlardır. Aslında bugün tartışılan donanım konusu yeni bir olgu değil 20 seneden beridir uygulanan ve bana göre aslında değişmeyen bir politikadır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #94 : Ekim 16, 2014, 15:53:18 »
Hayat gerçeklerden ve verilerden ibaret.Toyota bu yılda en değerli otomobil firması.Türkiyemizde vergi ve milleti devlet eliyle sövüşleme sebebiyle biz ancak bu Toyotalara bineriz. Corolla avensis döngüsü sanarız Toyota'nın başka modeli yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #95 : Ekim 16, 2014, 17:22:29 »

şaka bir yana bırakın linea falan geçsin yanınızdan. plastik yığını uçsa ne olur, uçmasa ne olur.

İnandın heee :rofl: :rofl: :rofl:

Hey Allahım Sana geliyorum yarabbim  :argh: :argh: :argh: :argh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #96 : Ekim 16, 2014, 18:45:44 »
İnandın heee

neye inandığımı düşündünüz bilmiyorum. yazdıklarınızda değinmece sanatını kullandığınızı biliyorum ciddi olmadığınız için ben de oyuna katıldım ama bir ara bağlantı koptu sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #97 : Ekim 16, 2014, 18:49:12 »
Bu hükümete vergilendirme sistemine gelene kadar tepki gösterilmesi gereken bir sürü konu var ve bizlerden tık olmadığı gibi arada şaşırıp tepki gösterenede engel oluyoruz . Ondan bizlere herşey müstahak inşallah % 90 değilde % 190 yaparlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #98 : Ekim 16, 2014, 19:13:03 »
 Arkadaşlar bir vergi konusudur tutturmuşsunuz. 2014 model olan tüm Corollara'da aynı vergi ödeniyor tüm Passat'lara da ve tüm Avensis'lere de... (1,4-1,6 motor)

Çoğu arkadaşımızın konuların da saptırma görüyorum. Siz neticeye değil Hatice'ye bakıyorsunuz. Öncelikle şunu unutmayın Toyota Volkswagen'den kesinlikle daha kötü bir marka değildir. Bunun aksini kimse söyleyemez.
  Ama önemli olan hangi aracın beni tatmin etmesidir. Diyorsunuz ki Toyota Avensis'ten şunu kaldırmış şunu çıkarmış böyle yapmış. Ama yurt dışında ki versiyonları görsen oooo diyorsunuz..

Eee bizene yurtdışından ! Biz yurt dışında mı yaşıyoruz. Biz memleketimiz de kendi egolarımızı tatmin eden aracı bulup imkanlarımız yettiği derece de onu satın alıp kullanıyoruz.

Bu arada bu yorumları yapan arkadaşlar (yani ben ve benim gibi eşyorumlar atan) dışardan olaya atlamış Toyota'yı bilmeyen adamlar değil hepsinin altında bir Toyota modeli olan insanlar.

Sorunsuzluk deniliyor 2006 yılında sıfır alınmış 2,0 dizel Passat'ımız allah'a binlerce şükür bizi hiç yolda bırakmadı 275,000 km de sattık ve en büyük masrafı bir kere baskı balata değiştirdik.

Arkadaşlar Passat D segmentinin üstünde bir araç herşeyiyle akranlarına göre bir adım önde. Ha daha üstünü yok mu ? Tabi ki var PEugeot 508 allure modelini alın donanımı görün maşallahı var ama gel gelelim herşey donanım değil...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Ekim 16, 2014, 19:56:10 »
Arkadaşlar bir vergi konusudur tutturmuşsunuz. 2014 model olan tüm Corollara'da aynı vergi ödeniyor tüm Passat'lara da ve tüm Avensis'lere de... (1,4-1,6 motor)

Çoğu arkadaşımızın konuların da saptırma görüyorum. Siz neticeye değil Hatice'ye bakıyorsunuz. Öncelikle şunu unutmayın Toyota Volkswagen'den kesinlikle daha kötü bir marka değildir. Bunun aksini kimse söyleyemez.
  Ama önemli olan hangi aracın beni tatmin etmesidir. Diyorsunuz ki Toyota Avensis'ten şunu kaldırmış şunu çıkarmış böyle yapmış. Ama yurt dışında ki versiyonları görsen oooo diyorsunuz..

Eee bizene yurtdışından ! Biz yurt dışında mı yaşıyoruz. Biz memleketimiz de kendi egolarımızı tatmin eden aracı bulup imkanlarımız yettiği derece de onu satın alıp kullanıyoruz.

Bu arada bu yorumları yapan arkadaşlar (yani ben ve benim gibi eşyorumlar atan) dışardan olaya atlamış Toyota'yı bilmeyen adamlar değil hepsinin altında bir Toyota modeli olan insanlar.

Sorunsuzluk deniliyor 2006 yılında sıfır alınmış 2,0 dizel Passat'ımız allah'a binlerce şükür bizi hiç yolda bırakmadı 275,000 km de sattık ve en büyük masrafı bir kere baskı balata değiştirdik.

Arkadaşlar Passat D segmentinin üstünde bir araç herşeyiyle akranlarına göre bir adım önde. Ha daha üstünü yok mu ? Tabi ki var PEugeot 508 allure modelini alın donanımı görün maşallahı var ama gel gelelim herşey donanım değil...

Toyotanın bir kötü yanıda ;

Örneğin passattın 1.4 motorunu 2.0 da olan donanımlarla alabiliyorsun ama toyotaya gelince 2.0 a özel donanımlar koyuyorlar ya kardeşim o seçeneği kat 1.6 yada çok mu zor ağırlık yapıyor da motoru mu zorluyor toyota yazdım ama bazı diğer markalarda da var ve bu markalar genelde japon araçları . Aynı olay 1.4 dizel 1.6 benzinli ve 1.33 benzinli motorlarda da var mesela 1.33 corollayı ful almak isterseniz alamıyorsunuz . Donanımdan ziyade otomatik şanzıman seçeneğinde de sıkıntı var .

Diğer ülkedeki toyota seçeneklerine gelince beni ilgilendirmiyor . Ben burada maddi durumumun izin verdiği alabileceğim en iyi arabayı almaya çalışırım . Toyotanın diğer ülkelerdeki 3.0 veya daha yüksek hacimli ağzına kadar donanım dolu araçları da umurumda olmamakla birlikte o 3.0 daki donanımları 1.6 hacimli motor seçeneği olan avensise katmak zor olmasa gerek en azından bu donanımları 1.6 da opsiyon olarak sunabilirdi parası olan alırdı olmayan yine şimdiki seçenekleri seçerdi böylece hem müşteri daha memnun hem toyota daha kazançlı çıkardı .

Bu arada konu yine Alman Japon tartışmasına doğru gidiyor . Güzel güzel tartışıp eleştiri yapmaktan yana bir sıkıntı yok yeter ki bir birimizi kırmayalım . :)