0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence hiç katmalım wv her halukarda toyotayı ezer zaten bende pişmanım avensis aldığım için tofaşlardan selektör yemekten bıktım gidip aynı para full polo alacağım sonuçta wv dünyanın en kalitelisi(!)
Bu yorumu kişiye özel olarak mı algılamalıyız?
Bu yorumda komik bir nükte var (!), bana mı öyle geliyor.
bimukabele
yani şimdi 1.4 lt turbo 120 hp linea alır avensis'i. sizin iş çok zor ali bey. satıp kurtulun* sinir hastası olursunuz.
satamadım sorun orda lineayla takasa girdim 2011 model en boş donanımıyla üstüne 5 bin lira istediler. bende aracı satarsam ilk işim efsane kasa linea alıp performans ekonomi güvenlik ve sorunsuzluğun keyfini sürmek olacak
Ali Bey ciddi misiniz, ironi mi yapıyorsunuz?
Bindiğiniz araçlara haksızlık ediyorsunuz kaçınız yolda kaldınız hanginizin başını büyük dertlere soktu toyota, yok turbosu yokmuş yok donanımı yokmuş vergi sistemin adam akıllımı camry avolon bizim neyimize dün yine 1.6 hacimdeki araçlara yeni vergi düzenlemesi geleceğine dair haberler çıktı boş jettaları corollaları focusları herhalde 100binden satacaklar beğenmediğiniz avensisde 150bin tl leri aşacak oda boş donanımlısı toyotaya kızmak yerine vergiler yüzünden her koyamadığı bir donanım için devletin vergilendirme sistemine kızın ben niçin 2.0 d4d dizel yada d-cat kullanamıyorum halbuki bu motora sahip araçlarda türkiyede adını dahi duymadığınız donanımlar var bunlar toyotanın yüzünden mi yoksa devlet yüzünden mi avensise boş donanım diyosunuz elegant extranın comforlinedan aşağı kalır yanı varmı neyi eksik belki fazlası bile var kumanda dan cam kapamayı donanımdan sayanlar tabi passatı avensisden üstün görüyorlar normal, bir kere alt yapı olarak avensisin lexuslara benzer yapıya sahip olduğunu bilen var mı passatın highline donanımı ile premium avensisi bir karşılaştırın bakalım hangisinin donanımı eksik çıkacak basit bir geri görüş kamerası için 2bin 3bin isteyen wv bu forumda övmeyi bırakın çıkar benim gibi bir kaç tanesi eleştiride bulunur avensise kötü bir araç muamelesi yapanıda kaale almam
şaka bir yana bırakın linea falan geçsin yanınızdan. plastik yığını uçsa ne olur, uçmasa ne olur.
İnandın heee
Arkadaşlar bir vergi konusudur tutturmuşsunuz. 2014 model olan tüm Corollara'da aynı vergi ödeniyor tüm Passat'lara da ve tüm Avensis'lere de... (1,4-1,6 motor) Çoğu arkadaşımızın konuların da saptırma görüyorum. Siz neticeye değil Hatice'ye bakıyorsunuz. Öncelikle şunu unutmayın Toyota Volkswagen'den kesinlikle daha kötü bir marka değildir. Bunun aksini kimse söyleyemez. Ama önemli olan hangi aracın beni tatmin etmesidir. Diyorsunuz ki Toyota Avensis'ten şunu kaldırmış şunu çıkarmış böyle yapmış. Ama yurt dışında ki versiyonları görsen oooo diyorsunuz.. Eee bizene yurtdışından ! Biz yurt dışında mı yaşıyoruz. Biz memleketimiz de kendi egolarımızı tatmin eden aracı bulup imkanlarımız yettiği derece de onu satın alıp kullanıyoruz. Bu arada bu yorumları yapan arkadaşlar (yani ben ve benim gibi eşyorumlar atan) dışardan olaya atlamış Toyota'yı bilmeyen adamlar değil hepsinin altında bir Toyota modeli olan insanlar. Sorunsuzluk deniliyor 2006 yılında sıfır alınmış 2,0 dizel Passat'ımız allah'a binlerce şükür bizi hiç yolda bırakmadı 275,000 km de sattık ve en büyük masrafı bir kere baskı balata değiştirdik. Arkadaşlar Passat D segmentinin üstünde bir araç herşeyiyle akranlarına göre bir adım önde. Ha daha üstünü yok mu ? Tabi ki var PEugeot 508 allure modelini alın donanımı görün maşallahı var ama gel gelelim herşey donanım değil...