0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
S.NO: ADI VE SOYADI SİYAH RENK BEYAZ RENK TOPLAM ADET I I I I I I I I I I I I 1 Ali Katma(1 beyaz 1 siyah )(kalıba göre xl-large)2 Ogün Cetinkaya(large)-fiyat makul oldukça nişanlımada alıcam araba resimli kendi istedi(small-medium)3 Yüksel Işık4 Onur Turan (Siyah/L/1--Beyaz/L/1)5 Mehmet Öztürk(L-XL -- Beyaz)6 Ayberk Çetin(medium)7 Eren Acar(medium-large)8 Onur Güney(large)9 Kadir Güneş (XL - XXL )10İlke Arslan11Hasan Hüseyin Özgür12Yaşar Akgün(??anlamadım)13Ender Eruysal(large ve medium kalıba göre)14Okay Okşit15süleyman Ay(xl)-eşi ve çocukları(sayısı?)16Serkan Uygur(xl)17Özgür ÖLÇER(L)18Eren ACAR(M-L)19Ersan KARAGÜL (L Siyah/1+Beyaz/1) (Slimfit olursa XL Siyah/1+Beyaz/1)20Serkan Uygur (1 beyaz 1siyah) XL21Hasan duman ( 1beyaz S Beden slım fıt olursa M beden
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Eylül 27, 2014, 22:15:18S.NO: ADI VE SOYADI SİYAH RENK BEYAZ RENK TOPLAM ADET I I I I I I I I I I I I 1 Ali Katma(1 beyaz 1 siyah )(kalıba göre xl-large)2 Ogün Cetinkaya(large)-fiyat makul oldukça nişanlımada alıcam araba resimli kendi istedi(small-medium)3 Yüksel Işık4 Onur Turan (Siyah/L/1--Beyaz/L/1)5 Mehmet Öztürk(L-XL -- Beyaz)6 Ayberk Çetin(medium)7 Eren Acar(medium-large)8 Onur Güney(large)9 Kadir Güneş (XL - XXL )10İlke Arslan11Hasan Hüseyin Özgür12Yaşar Akgün(??anlamadım)13Ender Eruysal(large ve medium kalıba göre)14Okay Okşit15süleyman Ay(xl)-eşi ve çocukları(sayısı?)16Serkan Uygur(xl)17Özgür ÖLÇER(L)18Eren ACAR(M-L)19Ersan KARAGÜL (L Siyah/1+Beyaz/1) (Slimfit olursa XL Siyah/1+Beyaz/1)20Serkan Uygur (1 beyaz 1siyah) XL21Hasan duman ( 1beyaz S Beden slım fıt olursa M beden22. Çağrı TEPEGÖZ 2 adet siyah XL-M
S.NO: ADI VE SOYADI SİYAH RENK BEYAZ RENK TOPLAM ADET I I I I I I I I I I I I 1 Ali Katma(1 beyaz 1 siyah )(kalıba göre xl-large)2 Ogün Cetinkaya(large)-fiyat makul oldukça nişanlımada alıcam araba resimli kendi istedi(small-medium)3 Yüksel Işık4 Onur Turan (Siyah/L/1--Beyaz/L/1)5 Mehmet Öztürk(L-XL -- Beyaz)6 Ayberk Çetin(medium)7 Eren Acar(medium-large)8 Onur Güney(large)9 Kadir Güneş (XL - XXL )10İlke Arslan11Hasan Hüseyin Özgür12Yaşar Akgün(??anlamadım)13Ender Eruysal(large ve medium kalıba göre)14Okay Okşit15süleyman Ay(xl)-eşi ve çocukları(sayısı?)16Serkan Uygur(xl)17Özgür ÖLÇER(L)18Eren ACAR(M-L)19Ersan KARAGÜL (L Siyah/1+Beyaz/1) (Slimfit olursa XL Siyah/1+Beyaz/1)20Serkan Uygur (1 beyaz 1siyah) XL21Hasan duman ( 1beyaz S Beden slım fıt olursa M beden22. Çağrı TEPEGÖZ 2 adet siyah XL-M
Bende isterim Siyah ve Beyaz'dan S-M
XL-M 2 Siyah
1beyaz S Beden slım fıt olursa M beden
arkadaşlar listeye nasıl ekliyeceğim kendimi bilmiyorum adnan demirci siyah renk bir adet 2xl bir adet 3xl listeye ekleyin lütfen
mehmet bey s ve m bedende ilave ederseniz memmnun olurum renk konusunda kararsısız beden şimdilik bu
Beyaz Siyah / XL / 1er adetRengine karar veremedim 2 sindende alayim
beni listeden cikartin . Ogun abi soylemisti
Eyüp Sancaktar Medium Sİyah
konuyu sonuna kadar okudum şuan.benide ekleyin diyeceğim ama fiyat yüksek olursa alamam deyip sizin emeklerinize karşı mahcup olmak istemem.ama sayıyı ortalama olarak belirleyip fiyat mı alınacak?
daha önce ismimi eklemiştim listeye silinmiş. neden silindiğini bilemiyorum.Gökhan SEZER 1 adet siyah M ekleyebilirmisiniz?
Excel listemizde varsın gökhan abi