0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmet bey renk beyaz olsun s ve m bedende ilave ederseniz memmnun olurum
@Ogün Cetinkaya (29657) @Mehmet Öztürk (7160) Ogün, Mehmet, aktif arkadaşlarımız olarak eğer yaparım diyorsanız ekteki excel tablosunu kaydedin. Mevcutları ve iletiler ile gelen bilgileri bu tabloya işlersek doğru ve temiz bir listemiz olur. Herkesin bu tabloya kendi işlemesi pek pratik değil. İstendiğinde veya liste tamamlandığında tabloyu foruma yüklersiniz.
mesajı yeni gördüm abi mehmet arkadaşımız hazırlamış bir tablo saolsun.karışıklık olmasın diye ellemicem benimkinde yanlışlık var gerekli düzeltmeleri yaparım bende.bitane large bitane small olcak benimde.
Elimden geldiğince götüreceğim . Ogün ne renk istiyorsun sen ?
Tamam Ogün. Müsait olup olmama durumu olur diye ikinize de yazdım. Mehmet götürüyor gördüğüm kadarı ile yardımcı oluruz ona da.
Bu da çok küçük değil yani Ercü
mehmet bey 3 adet mi alacaksınız evet XL-M-S hepsi beyaz mı olacak şu anda beyaz olsun istiyoruz
eren acar adlı arkadaş liseteden çıkarılcak bu arada onuda söliyim
Su kola isim yazdirma olayi ne oldu
Artı işlemler isteyenler tekrar kendisi yaptırması gerekiyor gibi duruyor. Yani biz araba baskısı yaptıracaksak tekrar masraf edip uğraşacağız
önceki konudada demiştim ben aynı tişört bize gönderilmeden ayrılsın ve onlar aynı yerde baskısı yapılsın diye düşünüyorum ben mehmet.
Mehmet Bey benim için 1 tane beyaz gözüküyor ek olarak 1 tanede siyah olacak toplam 2 tane.İkiside xl
Ben yazdırmak isterim abi aceb ne kadar maliyet çıkarırlar. Tshirt yarışçı havası verir biraz