0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Düzenlendi .Aynen güzel olur Mantıklı çokta güzel olur ogün ama o şekilde uğraşılacağını düşünmüyorum.
gidip ayrı ayrı yerlerde baskı yapmak daha zor ve maliyetli geliyor bana.nerde yapılcagını konuşurken böle özel istegimiz olanlarda var denilirse bizede bir fiyat çıkarılmış olur aslında.benim düşüncem tabi bu
Tabi iki iki uğraşmasak çok daha güzel olur. O şekilde pazarlık yaparsak bizim için iyi olacaktır.
Önce talepler toplanıp sayı çıksın, ona göre de fiyatı olur ne kadar çok sipariş verilirse fiyat düşer. Daha sonra takip ettiğimiz listeden özel istekleri olanlar işaretlenir ve ona göre yol alınır Ogün.
Ogün ben kalıbı bozmadan ortaya koyacağım .Arkayada aracın arkasını koyacağım .
1 siyah 1 beyaz 2'si de XL
Nette aynı ürün var, üstünde Toyota ve Trd amblemleri dahil. Bisiklet yaka olanda sadece siyah var ve adet sorunu görünüyor, gömlek yakanın siyah ve ve beyazı var. Ama burada bir kaç yere bakmak lazım üretim için, iyi ve uygun bir yer bulunacağından eminim. Kadir'de kumaş örneği alacaktı, kaliteli ve uygun olursa direk oraya başlatırız zaten. İşin bu kısmı biraz zahmet istiyecek ve vakit alacak. Ama eminim sonunda en ideali olacak.