Gönderen Konu: Toyotaclubtr tshirt organizasyonu.  (Okunma sayısı 49102 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyotaclubtr tshirt organizasyonu.
« Yanıtla #140 : Ekim 14, 2014, 22:00:39 »
Fiyatta adet de belirleyici olur. Ayrıca kaliteli ama uygun fiyatlı olsun diye uğraşı içinde herkes, belli meblağları geçmemek lazım. Yurt içi ve dışı yapan yerler araştırılıyor.
 En son ihtimal, hazır bir tshirt alıp ona logoları yaptıracağız.

Arkadaşlar, tabi ki mont vs de olur ancak ilk aşamada en kolaydan başlayayıp tshirtü halletmek gerek.

Bu konuda diğer başlıkta fotolu yorum yapmıştım yakalı polo diye tabir edilen tshirte ortaya büyük baskı ve sol üste logo şeklinde basılı halini 20tlye yapacaklardı 20 adet sipariş olursa... Bunun sadece bir örnek oldugunu o başlıktada söyledim ama ipleyen olmadı :D :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Ekim 14, 2014, 22:00:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Ekim 14, 2014, 22:36:54 »
Eee fiyatta belliymiş neyi bekliyoruz artık :)
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 110
  • Model Yılı: '04
  • 20 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Ekim 15, 2014, 09:51:07 »
1 adet siyah M beden bende katkıda bulunabilirim.İnşallah fiyat bizi üzmez  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #143 : Ekim 15, 2014, 10:47:06 »
fiyatlar ve bedenler netleşince xl-xxl 2 renktende 1 er adet alabilirim Ayrıca şapka fikrini destekliyorum
Kasım KANBERLER
Op.Dr.Kasım KANBERLER

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Ekim 15, 2014, 11:35:17 »
Arkadaşlar eklentide kumaş örnekleri yer almaktadır.
Her ne kadar resimden bakarak karar vermek mümkün olmasa da fikir açısından iyi olacağını düşünüyorum.
Numuneler 18 Ekim buluşmasında Hakan Abi tarafından gelen arkadaşların fikirlerine sunulacaktır.
Şahsi fikrim orta kalitede olduğudur. Bana en az 1-1,5 sene gider diye düşünüyorum.  :D(yıkama ıvır zıvır şartlar doğru olursa dahada uzar)
Kumaşların ışığı kırma durumu % 60 - 70 aralığında. (fikir verebilmesi için)
Numunelerin beğenilmesi durumunda örnek tişört imal edilerek bizlerin beğenisine sunulacaktır.
Beğenilmemesi durumunda üzerinde karar kıldığımız herhangi bir tişört baz alınarak yeniden fiyat v.b çalışma yapılacak ve bilgilendirileceğiz.
Kumaşta hem fikir olabilirsek minimum 1000 adet olmak kaydıyla Logoların nakış işlemesi dahil siyah beyaz renk farkı olmaksızın FİYAT 30-35 TL aralığında olacaktır. (Araçlarımızın fotoğraf baskıları hariç)
1000 adetin altında kalırsak fiyatların en az % 60-70 aralığında farklı olacağının bilgisini de almış bulunuyoruz.
Haricen araç foto baskısı için görüşülmedi ama en kısa sürede bu konuyu da netleştireceğiz.
Bizlere düşen şu anda ulaşabildiğimiz tüm arkadaşlarımızı konu ile ilgili haberdar edip adet sayımızı yükseltmek olacaktır.
Şahsi fikrim bu fiyatlarda (tişörtlerin istediğimiz gibi olması kaydıyla) hepimizin almak için çok düşüneceğini zannetmiyorum.

İstanbulda olup yakından görmek isteyen arkadaşlar olursa gün içinde Altunizade BP istasyonundayım görebilirler. ( Kahveler benden :D )
Konu ile ilgili her türlü görüş ve öneriye açığım.

Not: Numune ve fiyat bilgileri Tekstil piyasasında laleli esnafı tabiri ile anılan esnaflardan biri olan bir arkadaşımdan aldım. Durum netleştiğinde kendisi ile de görüşülebilir.
Gerek kumaş ile ilgili gerek fiyat ile ilgili tüm görüşmeler Site Yöneticimiz Hakan Öztürk'ün bilgileri dahilinde yapılmaktadır.

Mesaj Birleştirildi: Ekim 15, 2014, 11:42:11

Mesaj Birleştirildi: Ekim 15, 2014, 11:43:02

Mesaj Birleştirildi: Ekim 15, 2014, 11:44:22

Mesaj Birleştirildi: Ekim 15, 2014, 11:45:14

Mesaj Birleştirildi: Ekim 15, 2014, 11:47:17

Mesaj Birleştirildi: Ekim 15, 2014, 11:49:44
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 151 kere teşekkür etti
  • 92 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #145 : Ekim 15, 2014, 12:38:07 »
Arkadaşlar eklentide kumaş örnekleri yer almaktadır.
Her ne kadar resimden bakarak karar vermek mümkün olmasa da fikir açısından iyi olacağını düşünüyorum.
Numuneler 18 Ekim buluşmasında Hakan Abi tarafından gelen arkadaşların fikirlerine sunulacaktır.
Şahsi fikrim orta kalitede olduğudur. Bana en az 1-1,5 sene gider diye düşünüyorum.  :D(yıkama ıvır zıvır şartlar doğru olursa dahada uzar)
Kumaşların ışığı kırma durumu % 60 - 70 aralığında. (fikir verebilmesi için)
Numunelerin beğenilmesi durumunda örnek tişört imal edilerek bizlerin beğenisine sunulacaktır.
Beğenilmemesi durumunda üzerinde karar kıldığımız herhangi bir tişört baz alınarak yeniden fiyat v.b çalışma yapılacak ve bilgilendirileceğiz.
Kumaşta hem fikir olabilirsek minimum 1000 adet olmak kaydıyla Logoların nakış işlemesi dahil siyah beyaz renk farkı olmaksızın FİYAT 30-35 TL aralığında olacaktır. (Araçlarımızın fotoğraf baskıları hariç)
1000 adetin altında kalırsak fiyatların en az % 60-70 aralığında farklı olacağının bilgisini de almış bulunuyoruz.
Haricen araç foto baskısı için görüşülmedi ama en kısa sürede bu konuyu da netleştireceğiz.
Bizlere düşen şu anda ulaşabildiğimiz tüm arkadaşlarımızı konu ile ilgili haberdar edip adet sayımızı yükseltmek olacaktır.
Şahsi fikrim bu fiyatlarda (tişörtlerin istediğimiz gibi olması kaydıyla) hepimizin almak için çok düşüneceğini zannetmiyorum.

İstanbulda olup yakından görmek isteyen arkadaşlar olursa gün içinde Altunizade BP istasyonundayım görebilirler. ( Kahveler benden :D )
Konu ile ilgili her türlü görüş ve öneriye açığım.

Not: Numune ve fiyat bilgileri Tekstil piyasasında laleli esnafı tabiri ile anılan esnaflardan biri olan bir arkadaşımdan aldım. Durum netleştiğinde kendisi ile de görüşülebilir.
Gerek kumaş ile ilgili gerek fiyat ile ilgili tüm görüşmeler Site Yöneticimiz Hakan Öztürk'ün bilgileri dahilinde yapılmaktadır.

Mesaj Birleştirildi: Ekim 15, 2014, 11:42:11

Mesaj Birleştirildi: Ekim 15, 2014, 11:43:02

Mesaj Birleştirildi: Ekim 15, 2014, 11:44:22

Mesaj Birleştirildi: Ekim 15, 2014, 11:45:14

Mesaj Birleştirildi: Ekim 15, 2014, 11:47:17

Mesaj Birleştirildi: Ekim 15, 2014, 11:49:44

resimlerden anlamak gerçekten zor olacak. bu arada senin telde ölü pikselden muzdarip sanırsam :) samsung S3 mü S4 mü? ortada pembemsi renk değişimi var.
AURIS 1.4D-4D PREMIUM M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #146 : Ekim 15, 2014, 12:41:44 »
resimlerden anlamak gerçekten zor olacak. bu arada senin telde ölü pikselden muzdarip sanırsam :) samsung S3 mü S4 mü? ortada pembemsi renk değişimi var.

Resimler en azından fikir vermesi için buraya koydum. Gerçeği ile mutlaka farklılık var.

GM discovery pembemsi olan flaş açık çektim diğerleri flaşsız ve yüksek ortam ışığında çekim. HDR de denedim ama malum sarsmadan çekmek biraz daha zor birde ortam ışığı eklenince yakalayabildiğim en iyi kareleri ekledim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 151 kere teşekkür etti
« Yanıtla #147 : Ekim 15, 2014, 13:02:49 »
Resimler en azından fikir vermesi için buraya koydum. Gerçeği ile mutlaka farklılık var.

GM discovery pembemsi olan flaş açık çektim diğerleri flaşsız ve yüksek ortam ışığında çekim. HDR de denedim ama malum sarsmadan çekmek biraz daha zor birde ortam ışığı eklenince yakalayabildiğim en iyi kareleri ekledim.

anladım. kumaşlar biraz kalın gibi geldi penyeden ziyade naylon ve elasten karışımı svetşört lerdeki kumaşlara benziyor. biraz kalınmı yoksa yanılıyormuyum?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #148 : Ekim 15, 2014, 13:22:12 »
anladım. kumaşlar biraz kalın gibi geldi penyeden ziyade naylon ve elasten karışımı svetşört lerdeki kumaşlara benziyor. biraz kalınmı yoksa yanılıyormuyum?

Birazcık yanılıyorsun resimlerden dolayı. Kumaşlar penye kumaşı naylonluk yok biraz esneklikleri var. Sanırım oda dokuma sayısından kaynaklı. (örnek 100 dokuma değilde 75 dokuma)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #149 : Ekim 15, 2014, 13:27:48 »
Bu konuda diğer başlıkta fotolu yorum yapmıştım yakalı polo diye tabir edilen tshirte ortaya büyük baskı ve sol üste logo şeklinde basılı halini 20tlye yapacaklardı 20 adet sipariş olursa... Bunun sadece bir örnek oldugunu o başlıktada söyledim ama ipleyen olmadı :D :D
Ahmet'ciğim, her alternatifi ortaya koymaya çalışıyoruz. Kadir'den kumaş numunesi istemiştim, hafta sonuna bir parçasını Ahmet Güve'ye de vereyim, mümkünse ondan temin ve sana zahmet kumaş karşılaştırması yap bahsettiğin yerdeki ile. Ayrıca ön ve arka baskılar dahil(baz model için, dokuma baskı) fiyatı da alırsan süper olur.
Yurt dışından, birini Alper Sınav vasıtası ile bulduğumuz iki yer var, onları da değerlendiriyoruz, hepsinin sonunda en uygun olanı hep beraber seçeceğiz.

Bu arada hepimiz bu organizasyon bir an önce olsun istiyor, diğer taraftan talep toplama için makul bir süre de tanımak gerekir. Sonuçta belli adete çıkmak herkesin faydasına olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 151 kere teşekkür etti
« Yanıtla #150 : Ekim 15, 2014, 15:10:27 »
aslında fiyat kadar kumaş kaliteside önemli tabi ben şu yüzden sordum benim allerjim olduğu için naylon ve elasten gibi ek yüzdeleri fazla olan kumaşlar rahatsız ediyor. ama yinede giymesem bile alırım  :tamam: birde slimfitmi düz kalıpmı olacak? kesinleştimi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #151 : Ekim 15, 2014, 15:12:12 »
aslında fiyat kadar kumaş kaliteside önemli tabi ben şu yüzden sordum benim allerjim olduğu için naylon ve elasten gibi ek yüzdeleri fazla olan kumaşlar rahatsız ediyor. ama yinede giymesem bile alırım  :tamam: birde slimfitmi düz kalıpmı olacak? kesinleştimi?

Bana kalırsa düz kalıp olmalı. Herkezin beden yapısı farklı olacağından aradaki farkı kapatmak için düz kalıp tercih edilmeli diye düşünüyorum.
Yada ölçüleri bizde verebiliriz ama işi bilen bir arkadaş lazım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #152 : Ekim 15, 2014, 15:12:32 »
Mehmet kişi ve adet sayımız ne durumda?
30 kişi, 40 adet tişört

Benide ekledinizmi arkadaşlar daha önce yazmıştım 1 adet beyaz s veya m beden olabilir  :)
İsmin var ama bilgi yoktu :) eklenmiştir.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 151 kere teşekkür etti
« Yanıtla #153 : Ekim 15, 2014, 15:15:35 »
eğer düz kalıp olacaksa listeyi tutan arkadaşa zahmet benim slimfit 1 siyah 1beyaz XL iptal edebilir miyiz? tabi kesinleştiyse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #154 : Ekim 15, 2014, 15:48:04 »
eğer düz kalıp olacaksa listeyi tutan arkadaşa zahmet benim slimfit 1 siyah 1beyaz XL iptal edebilir miyiz? tabi kesinleştiyse.

Herhangi bir net kalıp şekli söz konusu değil Ersan Bey. O son aşamada oylama ile belli olur diye düşünüyorum. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 151 kere teşekkür etti
« Yanıtla #155 : Ekim 15, 2014, 15:57:42 »
Herhangi bir net kalıp şekli söz konusu değil Ersan Bey. O son aşamada oylama ile belli olur diye düşünüyorum. :)

aslın haklısınız herkes slimfit giyemeyebilir düz kalıpta bana daha mantıklı geliyor. yine oylama olursa sonuca bağlarız inşallah kısa zamanda  :saygi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #156 : Ekim 15, 2014, 16:12:38 »
aslın haklısınız herkes slimfit giyemeyebilir düz kalıpta bana daha mantıklı geliyor. yine oylama olursa sonuca bağlarız inşallah kısa zamanda  :saygi:

İnşallah. Burada bulunan tüm arkadaşlara sesimizi duyurabilirsek kısa sürede hallederiz.
Aslında bir kaç tane yapıp organizasyonlarda boy göstersek eminim herkez talep edecektir. (Fikir Hakan Abiden geldi)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 151 kere teşekkür etti
« Yanıtla #157 : Ekim 15, 2014, 19:07:59 »
İnşallah. Burada bulunan tüm arkadaşlara sesimizi duyurabilirsek kısa sürede hallederiz.
Aslında bir kaç tane yapıp organizasyonlarda boy göstersek eminim herkez talep edecektir. (Fikir Hakan Abiden geldi)

evet bencede iyi fikir pazarlama taktiği  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #158 : Ekim 15, 2014, 20:15:31 »
Mutlaka butun forumun cogu okumustur.Ancak sahsen sıfır yaka sevmedıgım ıcın tercıh etmeyecegım.Ayrıca cok belırsızlıkler var.Fıyat konusu bellı degıl.Kesım bellı degıl.Bunlar bıran once olursa sonuca ulasmak daha kolay olur.Iyı gunlerde kullansın alan arkadaslar
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 97000
  • Model Yılı: '04
  • 31 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #159 : Ekim 15, 2014, 21:33:14 »
 taslak  0 yaka ama v yakaya dön dürebilirim tasarımları örenek olarak  fiyat kalıp konusu belirsiz şuanda  bende düz kalıptan yanayım :islik: :islik: