Fiyatta adet de belirleyici olur. Ayrıca kaliteli ama uygun fiyatlı olsun diye uğraşı içinde herkes, belli meblağları geçmemek lazım. Yurt içi ve dışı yapan yerler araştırılıyor.
En son ihtimal, hazır bir tshirt alıp ona logoları yaptıracağız.
Arkadaşlar, tabi ki mont vs de olur ancak ilk aşamada en kolaydan başlayayıp tshirtü halletmek gerek.
(yıkama ıvır zıvır şartlar doğru olursa dahada uzar)
)Arkadaşlar eklentide kumaş örnekleri yer almaktadır.
Her ne kadar resimden bakarak karar vermek mümkün olmasa da fikir açısından iyi olacağını düşünüyorum.
Numuneler 18 Ekim buluşmasında Hakan Abi tarafından gelen arkadaşların fikirlerine sunulacaktır.
Şahsi fikrim orta kalitede olduğudur. Bana en az 1-1,5 sene gider diye düşünüyorum.(yıkama ıvır zıvır şartlar doğru olursa dahada uzar)
Kumaşların ışığı kırma durumu % 60 - 70 aralığında. (fikir verebilmesi için)
Numunelerin beğenilmesi durumunda örnek tişört imal edilerek bizlerin beğenisine sunulacaktır.
Beğenilmemesi durumunda üzerinde karar kıldığımız herhangi bir tişört baz alınarak yeniden fiyat v.b çalışma yapılacak ve bilgilendirileceğiz.
Kumaşta hem fikir olabilirsek minimum 1000 adet olmak kaydıyla Logoların nakış işlemesi dahil siyah beyaz renk farkı olmaksızın FİYAT 30-35 TL aralığında olacaktır. (Araçlarımızın fotoğraf baskıları hariç)
1000 adetin altında kalırsak fiyatların en az % 60-70 aralığında farklı olacağının bilgisini de almış bulunuyoruz.
Haricen araç foto baskısı için görüşülmedi ama en kısa sürede bu konuyu da netleştireceğiz.
Bizlere düşen şu anda ulaşabildiğimiz tüm arkadaşlarımızı konu ile ilgili haberdar edip adet sayımızı yükseltmek olacaktır.
Şahsi fikrim bu fiyatlarda (tişörtlerin istediğimiz gibi olması kaydıyla) hepimizin almak için çok düşüneceğini zannetmiyorum.
İstanbulda olup yakından görmek isteyen arkadaşlar olursa gün içinde Altunizade BP istasyonundayım görebilirler. ( Kahveler benden)
Konu ile ilgili her türlü görüş ve öneriye açığım.
Not: Numune ve fiyat bilgileri Tekstil piyasasında laleli esnafı tabiri ile anılan esnaflardan biri olan bir arkadaşımdan aldım. Durum netleştiğinde kendisi ile de görüşülebilir.
Gerek kumaş ile ilgili gerek fiyat ile ilgili tüm görüşmeler Site Yöneticimiz Hakan Öztürk'ün bilgileri dahilinde yapılmaktadır.
Mesaj Birleştirildi: 15 Ekm, 2014 11:42
Mesaj Birleştirildi: 15 Ekm, 2014 11:43
Mesaj Birleştirildi: 15 Ekm, 2014 11:44
Mesaj Birleştirildi: 15 Ekm, 2014 11:45
Mesaj Birleştirildi: 15 Ekm, 2014 11:47
Mesaj Birleştirildi: 15 Ekm, 2014 11:49
samsung S3 mü S4 mü? ortada pembemsi renk değişimi var.
resimlerden anlamak gerçekten zor olacak. bu arada senin telde ölü pikselden muzdarip sanırsamsamsung S3 mü S4 mü? ortada pembemsi renk değişimi var.
Resimler en azından fikir vermesi için buraya koydum. Gerçeği ile mutlaka farklılık var.
GM discovery pembemsi olan flaş açık çektim diğerleri flaşsız ve yüksek ortam ışığında çekim. HDR de denedim ama malum sarsmadan çekmek biraz daha zor birde ortam ışığı eklenince yakalayabildiğim en iyi kareleri ekledim.
anladım. kumaşlar biraz kalın gibi geldi penyeden ziyade naylon ve elasten karışımı svetşört lerdeki kumaşlara benziyor. biraz kalınmı yoksa yanılıyormuyum?
Bu konuda diğer başlıkta fotolu yorum yapmıştım yakalı polo diye tabir edilen tshirte ortaya büyük baskı ve sol üste logo şeklinde basılı halini 20tlye yapacaklardı 20 adet sipariş olursa... Bunun sadece bir örnek oldugunu o başlıktada söyledim ama ipleyen olmadı![]()
birde slimfitmi düz kalıpmı olacak? kesinleştimi?
aslında fiyat kadar kumaş kaliteside önemli tabi ben şu yüzden sordum benim allerjim olduğu için naylon ve elasten gibi ek yüzdeleri fazla olan kumaşlar rahatsız ediyor. ama yinede giymesem bile alırımbirde slimfitmi düz kalıpmı olacak? kesinleştimi?
Mehmet kişi ve adet sayımız ne durumda?
Benide ekledinizmi arkadaşlar daha önce yazmıştım 1 adet beyaz s veya m beden olabilir
eklenmiştir.
eğer düz kalıp olacaksa listeyi tutan arkadaşa zahmet benim slimfit 1 siyah 1beyaz XL iptal edebilir miyiz? tabi kesinleştiyse.
Herhangi bir net kalıp şekli söz konusu değil Ersan Bey. O son aşamada oylama ile belli olur diye düşünüyorum.
aslın haklısınız herkes slimfit giyemeyebilir düz kalıpta bana daha mantıklı geliyor. yine oylama olursa sonuca bağlarız inşallah kısa zamanda
İnşallah. Burada bulunan tüm arkadaşlara sesimizi duyurabilirsek kısa sürede hallederiz.
Aslında bir kaç tane yapıp organizasyonlarda boy göstersek eminim herkez talep edecektir. (Fikir Hakan Abiden geldi)