0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerçekten çok güzel bir iş oldu Ayberk. Her ne oranda ve şekilde olursa olsun emeği geçen herkesin eline sağlık. Tam olarak nerede imal edileceği belli olsun, temin edecek arkadaşlara göre bir plan yapacağız. Ayrıca Yalova'da iseniz Bursa buluşmasını da takip etmenizi öneririm Ersan. Ben de kesinlikle dokuma baskı taraftarıyım Kadir, normal baskının ne kadar çabuk çıkabileceğini biliyorum, sonra hiçbir şeye benzemez. Tshirt kumaşı olarak da değişik kalitelerde ürünler var, onlardan da iyi bir şey bulmak lazım.
Emeği geçen tüm forumdaşların emeklerine sağlık.Nakış işleme olursa daha uzun süreli kullanılabileceği kanaatindeyim.Hasan Hüseyin ÖZGÜR, Beyaz, XL
Abi orta kaliteli bir kumaş işimizi görür gibi (fiyat açısından) İşlemeli (Dokumalı) olması ise ömrü açısından uzun olur diye düşünüyorum. Baskı zamanla yıpranıp özelliğini kaybedecek. (Mutlaka en çok sevdiğimiz baskılı tişörtlerimiz olmuştur )Yarın bir aksilik olmaz sa imalatçı arkadaş ile görüşebilirim. Neticeyi aynı anda buradan duyurum zaten.
ozaman bende istiyorum beyaz ve siyah L beden 1er adet eğer slimfit model olacaksa XL beden 1er adet ayrıca bu tişörtlere uyumlu şapka modelleride olsa bence süper olurdu takipteyim
Abilerim şu kalıp ölçüsünü yaazsakta ona göre bizde beden söylesek