0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet bencede iyi fikir pazarlama taktiği
Mutlaka butun forumun cogu okumustur.Ancak sahsen sıfır yaka sevmedıgım ıcın tercıh etmeyecegım.Ayrıca cok belırsızlıkler var.Fıyat konusu bellı degıl.Kesım bellı degıl.Bunlar bıran once olursa sonuca ulasmak daha kolay olur.Iyı gunlerde kullansın alan arkadaslar
taslak 0 yaka ama v yakaya dön dürebilirim tasarımları örenek olarak fiyat kalıp konusu belirsiz şuanda bende düz kalıptan yanayım
Konuyu yeni gördüm, ben de renk konusunda kararsız kaldım 2 rengi de almaya karar verdim Onur Oral - Beyaz ve Siyah - Beden: L
Murat Gürsu siyah XL - beyaz mKendime ve eşime
iki renkten de bir adet istiyorum, biri arabamın şoför koltuğuna, diğeri de ön yolcu koltuğuna. (XL uygun olur sanırım)
M.Berk Kuşdemir - Medium - Beyaz
Kumaslarin beğenilmesine sevindim. Hakan abi son durum nedir?
Kumaşların bir kısım parçalarını Ahmet Güve'ye de verdim. Buluşmada herkes yorumladı zaten bir çok yönden. Gömlek yaka da konuşuldu ama öyle bir tasarımda öne büyük baskı hoş olmaz büyük ihtimalle, ayrıca fiyat da artar. Ama sonradan bu yaka yaptırılabilir. Bir kaç kumaş karşılaştırması ve fiyat teklifi daha bekleyelim, ona göre durumu netleştiririz. Bu arada sayımız da artar.
Güzel bir haber. Bende numune kumaş var. Yarısını sana göndermiştim yarısı bende İstanbulda incelemek isteyen olursa bende mevcuttur.
Gelirim bir ara sana abi Bende üsküdar üniversitesindeyim yakınım sana
Ne demek ilke herzaman beklerim. Altunizade millet parkının tam karşısındayım
Sagolasin abi. Bende capitolun karsisindaki kampusteydim fakat simdi uskudar merkezdeyim.