Gönderen Konu: Toyotaclubtr tshirt organizasyonu.  (Okunma sayısı 48518 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyotaclubtr tshirt organizasyonu.
« Yanıtla #60 : Eylül 29, 2014, 13:59:57 »
Arkadaşlar FİYAT alabilmek için tasarımların orjinal boyutta olan resimlerine ihtiyacım var. Kollarda,omuzda ve önde yer alacak olan logolarada ayrı ayrı ihtiyacım var. Ayrıca kumaş kalitesinin nasıl olacağı ile ilgili herhangi bir görüş hakim değil. Bunu da netleşelim. Penyemi olacak (5 lirayada var 50 lirayada) kumaş mı olacak (75 dokumamı 100 dokumamı) Bunların hepsi fiyatı etkilemekte.
Yada herkezin beğendi bir markanın yada markasız bir tişörtün kumaşınımı numune olarak alalım.
Son olarak uygun fiyatların 4-5 bin adet aralığında olduğu taktirde fiyatlar makul ölçülere geleceğini dünki görüşmeler neticesinde almış bulunuyorum.

Bunların neticesinde bizlere 1 adet numune yapılarak verilecektir. Beğenmemiz yada değişiklikler yapıldıktan sonra net rakamın oluşacağını imalatçı arkadaşlardan öğrendim. (Kendileri marka firmalar ile çalışmakta)
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Eylül 29, 2014, 13:59:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 185000
  • Model Yılı: '05
  • 10 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Eylül 29, 2014, 14:22:00 »
fiyatlarda makul olur türkiye tekstil ülkesi 
renk beyaz olsun
kendime xl ailemede
 m beden
 s   beden
 toplam 3 adet  listeye alırsanız sevinirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 83000
  • Model Yılı: '06
  • 11 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Eylül 29, 2014, 18:28:20 »
S. NO       ADI SOYADI                 RENK, BEDEN ADET BİLGİSİ                         TOPLAM

1-             Ali KATMA                       siyah / L veya XL /           1 ad.                             1 ad.
2-             Ogün ÇETİNKAYA            siyah / L-S-M /                 2 ad.                             2 ad.
3-             Yüksel IŞIK                     Beyaz - L veya M             1 ad.                             1. ad.     
4-             Onur TURAN                   siyah /L / 1 ad. beyaz / L / 1 ad.                             2 ad.
5-             Mehmet ÖZTÜRK            siyah / L veya XL               1 ad.                              1 ad.
6-             Ayberk ÇETİN                 siyah / M                          1 ad.                              1 ad.
7-             Eren ACAR                      siyah / M veya L               1 ad.                              1 ad.
8-             Onur GÜNEY                   siyah / L                           1 ad.                             1 ad.
9-             Kadir GÜNEŞ                   siyah / XL veya XXL          1 ad.                             1 ad.
10-            İlke ASLAN                     siyah / L veya M 1 ad. beyaz /L veya M 1 ad.           2 ad.
11-           H.Hüseyin ÖZGÜR            -----                               -----                                 ----
12-           Yaşar AKGÜN                   -----                               -----                                 ----
13-           Ender ERUYSAL               siyah / M veya L                1 ad.                              1 ad.
14-           Okay OKŞİT                    Siyah-Beyaz (s)                1                                      2 ad.                               
15-           Süleyman AY                   siyah / XL                        -----                                 ----                 
16-           Serkan UYGUR                 siyah / XL                         1 ad.                              1 ad.
17-           Özgür ÖLÇER                   siyah / L                           1 ad.                              1 ad.
18-           Ersan KARAGÜL               siyah / L veya XL / 1 ad beyaz / L veya XL / 1 ad.      2 ad.
19-           Gökhan SEZER                siyah / M                           1 ad.                              1 ad
Ya Kalitesizsiniz..! Ya da Kalite Sizsiniz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 97000
  • Model Yılı: '04
  • 31 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Eylül 29, 2014, 21:14:42 »
1 Siyah 1 Beyaz L veya XL

Mesaj Birleştirildi: Eylül 29, 2014, 21:23:34
Tam boy olarak yok malesef ps de hazırkalıp Üzerinde çalıştığım için ama kullandığım logoların orjinalleri'ni eklerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Eylül 29, 2014, 21:50:47 »
arkadaşlar en büyük beden xxl mi yoksa 3xl olacakmı ?
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Eylül 29, 2014, 21:54:36 »
arkadaşlar en büyük beden xxl mi yoksa 3xl olacakmı ?

Daha baskı/kumaş vb hususlar kesinleşmedi Bekir Bey. Üretilecek kalıba göre mevcut bedenlerden sapmalar olabilir.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Eylül 29, 2014, 23:23:48 »
S. NO       ADI SOYADI                 RENK, BEDEN ADET BİLGİSİ                         TOPLAM

1-             Ali KATMA                       siyah / L veya XL /           1 ad.                             1 ad.
2-             Ogün ÇETİNKAYA            siyah / L-S /                     2 ad.                             2 ad.
3-             Yüksel IŞIK                    Beyaz - L veya M               1 ad.                             1. ad.     
4-             Onur TURAN                  siyah /L / 1 ad. beyaz / L /  1 ad.                             2 ad.
5-             Mehmet ÖZTÜRK            siyah / L veya XL               1 ad.                             1 ad.
6-             Ayberk ÇETİN                 siyah / M                          1 ad.                             1 ad.
7-             Eren ACAR                      siyah / M veya L               1 ad.                             1 ad.
8-             Onur GÜNEY                   siyah / L                           1 ad.                             1 ad.
9-             Kadir GÜNEŞ                   siyah / XL veya XXL          1 ad.                             1 ad.
10-            İlke ASLAN                     siyah / L veya M 1 ad. beyaz /L veya M 1 ad.          2 ad.
11-           H.Hüseyin ÖZGÜR            -----                               -----                                 ----
12-           Yaşar AKGÜN                   -----                               -----                                 ----
13-           Ender ERUYSAL               siyah / M veya L                1 ad.                              1 ad.
14-           Okay OKŞİT                    Siyah-Beyaz (s)                1                                      2 ad.                               
15-           Süleyman AY                   siyah / XL                        -----                                 ----                 
16-           Serkan UYGUR                 siyah / XL                         1 ad.                              1 ad.
17-           Özgür ÖLÇER                   siyah / L                           1 ad.                              1 ad.
18-           Ersan KARAGÜL               siyah / L veya XL / 1 ad beyaz / L veya XL / 1 ad.      2 ad.
19-           Gökhan SEZER                siyah / M                           1 ad.                              1 ad
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Eylül 30, 2014, 00:19:19 »
19 kişiyiz. Konuyu görmeyenler var sanırım. Bence 25'i geçer alacaklar.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Eylül 30, 2014, 00:32:32 »
19 kişiyiz. Konuyu görmeyenler var sanırım. Bence 25'i geçer alacaklar.
HAKAN abi "Her şey kesinleşince konuyu anasayfaya da taşırız" demişti.
Konu anasayfaya çıkınca sayı artar diye düşünüyorum.

Hatta forumun Facebook sayfasında da yayınlanmalı.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Eylül 30, 2014, 00:46:22 »
HAKAN abi "Her şey kesinleşince konuyu anasayfaya da taşırız" demişti.
Konu anasayfaya çıkınca sayı artar diye düşünüyorum.

Hatta forumun Facebook sayfasında da yayınlanmalı.

facebookdan hiç umudum yok işte benim açıkcası bu konuda.
bide şimdi bi fiyatlar kesinlessinde tabi sonrasında gene artış olur ;)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Eylül 30, 2014, 08:27:32 »
Cuma fırsat bulur ve pc den girersem ana sayfada haber olarak konuyu yayınlarız arkadaşlar, çok daha faydalı olur.

En azından logolar, tshirt falan tamamdır, geriye hazırlanması kaldı. Adet belli olunca bir kaç yerden daha fiyat almak lazım.  Kadir'in belirttiği gibi, kalite sınıfı da belirlenip, adete göre daha kati fiyatlar belli olur. İlk tahminim 50 idi ama sanırm 100 'lü rakamlara ulaşılacak.

Birarkadaştan ricam; liste işini(uygun formatta renk, beden, adet olarak) üyelerin verdiği bilgiye göre ele alıp, güncel ve doğru tutması. Yoksa en çok pembe xs tshirt gidecek. ;) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Eylül 30, 2014, 09:03:45 »

2-             Ogün ÇETİNKAYA            siyah / L-S /                     2 ad.                             2 ad.
3-             Yüksel IŞIK                    Beyaz - L veya M               1 ad.                             1. ad.     
4-             Onur TURAN                  siyah /L / 1 ad. beyaz / L /  1 ad.                             2 ad.
5-             Mehmet ÖZTÜRK            Beyaz/ Normal Kalıp L        1 ad.                             1 ad.
6-             Ayberk ÇETİN                 siyah / M                          1 ad.                             1 ad.
7-             Eren ACAR                      siyah / M veya L               1 ad.                             1 ad.
10-            İlke ASLAN                     siyah / L veya M 1 ad. beyaz /L veya M 1 ad.          2 ad.

Bu liste doğru mu herkes siyah mı istiyor ? Ben beyaz diyorum siyah gözüküyor. Değiştiriyorum :)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 5000
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Eylül 30, 2014, 09:18:40 »
Listede sıkıntı var sanırım.Bende 1 beyaz 1 siyah istiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Eylül 30, 2014, 09:38:15 »
@Ogün Cetinkaya (29657) @Mehmet Öztürk (7160) Ogün, Mehmet, aktif arkadaşlarımız olarak eğer yaparım diyorsanız ekteki excel tablosunu kaydedin. Mevcutları ve iletiler ile gelen bilgileri bu tabloya işlersek doğru ve temiz bir listemiz olur. Herkesin bu tabloya kendi işlemesi pek pratik değil. İstendiğinde veya liste tamamlandığında tabloyu foruma yüklersiniz.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 97000
  • Model Yılı: '04
  • 31 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Eylül 30, 2014, 10:55:33 »
Bende 1 siyah 1 beyaz l veya xl istiyorum duzenleyip eklemistim ama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Eylül 30, 2014, 11:54:21 »
Listeyi excele aktardım. Bundan sonrakiler için de eklerim de buda sizde dursun dedim :)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 185000
  • 10 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Eylül 30, 2014, 12:00:19 »
yani bi düzenlemeye gidilsin  ilaveler olunca tabloya  eklenir  ben sürekli yazmama ragmen  bi türlü düzenlenmdi liste

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 5000
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #77 : Eylül 30, 2014, 12:07:51 »
@Mehmet
Listeyi excele aktardım. Bundan sonrakiler için de eklerim de buda sizde dursun dedim :)

Mehmet Bey benim için 1 beyaz xl daha eklermisiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 64500
  • Model Yılı: '12
  • 3 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Eylül 30, 2014, 12:11:46 »
merhaba arkadaşlar,benim içinde Siyah 1 adet Large eklerseniz sevinirim...emeği olanlara teşekkürler..görüşürüz.
Edepli edebinden susar. Edepsiz, "ben susturdum" zanneder.
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Peugeot 406 2.0 BVA (1998) 2009-2012
Toyota Auris  1.33  2012-

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Eylül 30, 2014, 12:29:49 »
@Mehmet
Mehmet Bey benim için 1 beyaz xl daha eklermisiniz
merhaba arkadaşlar,benim içinde Siyah 1 adet Large eklerseniz sevinirim...emeği olanlara teşekkürler..görüşürüz.

Eklenmiştir.Teşekkürler :)