Gönderen Konu: Yeni Türkiye  (Okunma sayısı 11361 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Türkiye
« Yanıtla #60 : Ağustos 12, 2014, 17:18:25 »
Yeni Türkiye demek ne demek. Hiç hoşlanmıyorum ve devletin başındakilerin bunu psikolojik bilinç altı yaptıklarını biliyorum. Türkiyemiz zaten yeni. Genç Cumhuriyet. 91 yıllık çınar.
   İstikrar vs vs bunları ben geçerim. Atatürk'ün tek başına okuduğu kitap sayısı 5000. O bazı şeyleri yaparken çevresinde 1000 kişilik bir kadro ya da ekip yoktu tek o vardı(TEK ADAM'dı) karar verirkende gökten vahiy gelmiyordu okuduğu kitaplar sayesinde ne olacağını kestirebiliyordu. Benim Türk'üm facebook, twiterr'a o kadar kaptırmış ki kendini orada gördüğü yalanlara önce inanıyor sonra çevresine çok bilmiş gibi pazarlıyor satıyor. yazık.

ADAM GİBİ ADAM ATAM. NUR İÇİNDE YAT.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ağustos 12, 2014, 17:18:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Ağustos 12, 2014, 19:40:33 »
Besle kargayı oysun gözünü.Türkmenlere yardım eli uzatmayanlara bak sen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Ağustos 12, 2014, 20:01:32 »
bu suriyeliler istanbul'da bir ayaklansa savaş çıkar, abartmıyorum. içlerinde iyi ve medeni insanlar var, hakkını yiyemem fakat misafir olarak gelip t.c. vatandaşları kadar haklara sahip olmaları (daha fazlası da mevcut) yönetimin bencilliğini yeteri kadar gözler önüne seriyor diye düşünüyorum. olaylar fazla büyümeden tekrardan kamplara dönüş sağlanmazsa kaos ortamı oluşabilir. tabi bu hükümetin umrunda mı ? değil tabi ki çünkü t.c. vatandaşlığına geçip oy kullanıyorlar.

sizin o "başka aday göremiyorum", "bizi en güzel şekilde temsil ediyor" dediğiniz insanlar sizi zerre kadar umursamıyor. sadece çıktıkları noktada kalmak için her yolu deniyorlar çünkü hizmet ettikleri oluşumların işine böyle geliyor. daha önce de böyleydi, daha sonra da böyle olacak. sadece hitap ettikleri kitleler değişiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Ağustos 12, 2014, 20:18:04 »
Bu iyi gunlerimiz film kopacak gibi geliyor onumuzdeki yillarda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Ağustos 12, 2014, 21:30:28 »
bu suriyeliler istanbul'da bir ayaklansa savaş çıkar, abartmıyorum. içlerinde iyi ve medeni insanlar var, hakkını yiyemem fakat misafir olarak gelip t.c. vatandaşları kadar haklara sahip olmaları (daha fazlası da mevcut) yönetimin bencilliğini yeteri kadar gözler önüne seriyor diye düşünüyorum. olaylar fazla büyümeden tekrardan kamplara dönüş sağlanmazsa kaos ortamı oluşabilir. tabi bu hükümetin umrunda mı ? değil tabi ki çünkü t.c. vatandaşlığına geçip oy kullanıyorlar.

sizin o "başka aday göremiyorum", "bizi en güzel şekilde temsil ediyor" dediğiniz insanlar sizi zerre kadar umursamıyor. sadece çıktıkları noktada kalmak için her yolu deniyorlar çünkü hizmet ettikleri oluşumların işine böyle geliyor. daha önce de böyleydi, daha sonra da böyle olacak. sadece hitap ettikleri kitleler değişiyor.

Tamamen haklısınız.  Yurdunda kendi halkından bir çok kişi aç yatarken, Bir sürü işsiz evsiz varken  onları ülkeye sokmak ne derece mantıklı ? Önce halkını gözet paran çoksa milleti besle... Şimdide hastanelere dolduracaklar. Kendi vatandaşı gelecek yatmaya yer yok ee ne olacak sonra ?

Bizde zamanında aynı duruma düşmüştük hatta dört biryandan bir sürü millet tepemizdeydi. Bizdemi kaçsaydık ?

Neden sağa sola kaçıyorlar neden savunmuyorlar topraklarını ? Mantık: Banane, ne diye ölcem nasılsa türkiye var besler bizi... Ne ala...

Koca suudi arabistan var orada ? Adamlar bizden kat kat zengin...

Şimdi yazdıklarımı bir çok kişi yanlış anlayacak ya neyse. Anlatmak istediğimi anlayanlar olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Ağustos 12, 2014, 21:40:33 »

Düşüncelerime tercüman olmuşsunuz. Altına imzamı atıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Ağustos 12, 2014, 22:49:52 »
Birkaç noktaya değinmek lazım.
Yeni Türkiye:Türkiye her kadar kuruluş tarihi 29 ekim  1923 olarak resmiyet kazansa da  Türkiye MEB hariç tüm dünya da 19 mayıs 1919 ta temelleri atıldı şeklinde öğretilir.1923 ten bu yana Cumhurbaşkanı nı milletvekillleri seçerdi. Oysa yeni dönemden itibaren halk temsili demokrasi yöntemi ile değil direkt temsil ile halk seçmeye başlamıştır. Yeni Türkiye demek karşı devrim demek mi? Göreceli...Benim fikrim kayıplar kazanımların gerisinde kalmıştır.
Gelelim şu Suriyeli belasına

1-Suriyeden gelenlerin arasında gerçekten mazlum olan gelenlerin sadece % 5 dir.
2-Suriye, Türkiye sınırları 1940 larda Türkiye tarafı ve  1961 -1965 yılları arasında Suriye kısmı mayınlanmıştır.
Soru
Mayınların insan haklarına ve yapısına aykırı olduğu gerekçesi ile İsrailli bir firmaya  kimler temizletmiştir ve hatta bu konuda Beşşar ESAD ile kafa kol ilişkisine giren kimdi?

3-Türkiye ye gelenlerin %50 den fazlası zaten Suriyeli değildir. İspat:Kahraman Türk subayını Türkiye'nin ortasında (NİĞDE) katleden kitapsız katil mel unu şeytanın üzerinde çıkan kimlik ve kendi ifadeleri

4-Suriye liler ölümleri pahasına savaşmaya devam etmektedir.
5-Suriyede ne Kitapsız , hırsız, tecavüzcü,kanun kaçağı, VATAN HAİNi varsa çok yazı ki Türkiye ye gelmiş ve korunmuştur. İspat:Devleti olduğu halde 1939 da Türkiye ye kendi istekleri ile katılan gerçek milliyetçi vatan sever Hatay halkı Antakya devlet Hastanelerinden tedavi olamazken el nusra vampirleri tedavi edilmiştir.Yataklar onlara ayrılmış Türklerin tedavi yapılmamıştır.

6-Suriye halkının sadece % 20 şiidir.%75 Sunni % 05 hiristiyan ve diğerdir.

Türkiye halkından kasıtlı olarak dillendirilmeyen gerçek ise oradaki Türkmenlerin  % 90 şii ve % 10 Sunni olduğudur. Türkmenlerin soykırımına izin verilmiştir.Bunu yapan suriye ordusu değildir. Oysa herkes ermeni olmuştu değilmi bir ara.Ben de arap kökenliyim ama herkes mısırlı ,gazzeli olmuştu.Siz önce insan olun ,insan...

7- Suriye ordusu % 80 oranında Sunni neferlerden oluşur.Sunni den kasıt el nusra, el kaide ,işid gibi islamı yok etmeye and içmiş kafirler değil Allah ve Resul u yolunda giden Müslümanlardır.
8-Halen görevde olan Suriye parlementosunda Şii millet vekili oranı % 5 tir.Kürtler kürt kimliği ile Suriye vatandaşı olarak temsil edilmektedir.Konu uzun ve sinir bozucu kesiyorum...
Bence çözüm:
1- En başta sınırlar Anka misali küllerinden türemiş Türk askerine teslim edilmeli ve kafes kırılmalıdır. Türk askeri ücret istemez ve hatta silahta istemez önünde durmayın yeter...Ha durmak isteyen durabilir.....Ezer....o günler çok yakın....
Suriye kısmında Suriye askerleri Türkiye tarafından engellenmektedir. Suriye jetleri sınırlarını koruyamamaktadır.
2-Suriye sınırları derhal mayınlanmalıdır.
Kaçakçılık meslek değildir. Şahinlerimiz  bir kaç kaçakçıyı vurdu diye vatan haini ilan edildi. Onların ailerlerinden özür dilendi maaş bağlandı.Türk pilotlar istifa etmek zorunda kaldı Suriye li pilotlar Türkiye tarafında vurduruldu. Vuran Türk askeri değildi.
Türk jeti Rusya tarafından düşürüldü ama Suriye düşürdü dendi. Türk jetini suriye vurmadığı gibi suriye jetini de Türkiye vurmadı. Bu görmemek için harbi kör olmak lazım. Körler çok ama çok fazla.....

Van depreminde oradaki halk perişanlık içinde çadırlarda kaldı Suriye den gelenlere benim yada senin sahip olmadığı olanaklar tanındı. Bu nasıl adelet dedi ya Barış ,işte böyle adalet kardeşim.Şavaşın onuru olur.5 yaşındaki kız ve erkekler aileleri hiristiyan diye kafaları kesildi isid tarafından.Oysa onurlu asker aman dileyene kurşun sıkmaz.İslamda çocuklar melek ten sayılır.Günahsızdırlar....
Neyse sinirlerin çok fena yıprandı kesmek en güzeli......

Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Ağustos 12, 2014, 23:00:58 »
Thailand'ta suriyeli kalmadi hepsi Turkiye'ye gitti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Ağustos 13, 2014, 00:39:48 »
Thailand'ta suriyeli kalmadi hepsi Turkiye'ye gitti.
Türkiye'deki Suriyeliler Suriye'de bulunan akraba eş dostlarını Türkiye'ye davet ediyorlar Türkler'in salak ve aptal olduğunu ve ülkemizde hertürlü haktan yararlanabildiklerini anlatıyorlar bunu çok iyi arapça bilen arkadaşım bir Suriyeli'nin telefon konuşmasına kulak misafiri olup benimle paylaştığında öğrendim. İleride bunlar başımıza büyük dertler açacaklar devlet hangi kafayla ülkenin dört bir yanına bunları yerleştirdi aklım sırrım ermiyor ülkemizde barınan sayıları en son bildiğim 800.000 civari olmalı.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Ağustos 13, 2014, 00:41:53 »
Türkiye'deki Suriyeliler Suriye'de bulunan akraba eş dostlarını Türkiye'ye davet ediyorlar Türkler'in salak ve aptal olduğunu ve ülkemizde hertürlü haktan yararlanabildiklerini anlatıyorlar bunu çok iyi arapça bilen arkadaşım bir Suriyeli'nin telefon konuşmasına kulak misafiri olup benimle paylaştığında öğrendim. İleride bunlar başımıza büyük dertler açacaklar devlet hangi kafayla ülkenin dört bir yanına bunları yerleştirdi aklım sırrım ermiyor ülkemizde barınan sayıları en son bildiğim 800.000 civari olmalı.

Yavaş yavaş başladılar. İlk geldiklerinde birisi patronunun kafasını sopayla ezmişti. Geçenlerde biri ev sahibini bıçaklamış. Daha neler neler olacak.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 13, 2014, 00:46:55
Kaynak olay haber. Bursa yerel tv ve gazetesi.

http://www.olay.com.tr/makale/ahmet-emin-yilmaz/gizli-goc-dalgasi...-bursada-suriyeli-sayisi-20-bi/23460.html#.U-qKPmMivug

Bursa nüfus olarak Anadolu`nun hemen tüm kentlerinden, Balkan ülkelerinden, Kafkas bölgesinden gelenlerin yaşadığı bir kent.
O nedenle...
Bugüne kadar pek çok göç dalgası ile karşı karşıya kaldı. Yakın zamanda Bulgaristan`dan gelen zorunlu göçü hep birlikte yaşadık. Göç dalgalarının hiçbiri toplumsal sorun olmadı. Gelenler de akrabalarının yanında uyumu kolay sağladı kısa zamanda kent yaşamına katıldı.
Bu kez...
Farklı bir göç dalgası söz konusu. Buna, bir çeşit gizli göç demek de mümkün.
İşte...
O gizli göçün kahramanları olarak Suriyeliler karşımıza çıkıyorlar.
Bursalılar onların varlıklarını önce kavşaklarda dilenen ya da cam silen çocuklarla fark ettiler. Son zamanlarda ise kent merkezine uzak mahallerden yer yer sürtüşme haberleri geliyor.
Suriyeliler çok hızlı bir şekilde Bursa`da çoğalıyorlar. Nasıl çoğaldıklarının öyküsünü Bursa Müftülüğü önderliğinde kurulan Suriyelilere Yardım Derneği`nin yönetim kurulu üyelerinden Fehmi Kılıç anlattı:
"Suriyeli bir aile gelip beni buldu. Esat zulmünden önce Bursa ile tekstil alışverişi yaptıklarını, o gelişlerinde Çekirge`deki otellerde kaldıklarını, fakat zulümden kaçtıkları için paralarının olmadığını anlattılar. Geçici olarak barınmaları için yardım istediler."
Aynı zamanda...
Saadet Partisi Gürsu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan Kılıç şöyle devam etti:
"Ailenin zor durumda olduğunu görünce alıp Gürsu Yenidoğan Mahallesi`ndeki evime getirdim ve misafir ettim."
Sonrası ilginç:
"Bir gün baktım, 3-4 Suriyeli aile daha geldi. Meğer, misafir ettiğim aile haberim yokken telefon edip kendilerine burada bakıldığını söylemişler ve yakınlarını da çağırmışlar."
Bu kadar konuğu evinde barındırması mümkün olmayan Fehmi Kılıç, derneğin de yardımıyla gelenleri mahallesindeki boş evlere yerleştiriyor.
Fakat...
Sayı her geçen gün arttığı için Yenidoğan Mahallesi küçük çaplı bir Suriyeliler misafirhanesi haline geliyor.
Gelenler yalnızca Yenidoğan`a yerleşmiyorlar elbette.
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Selim Sait Terzioğlu, SP İl Başkanı Mehmet Atmaca ve SP İl Basın-Yayın Müşaviri Salih Kocatepe ile birlikte ziyaretimize gelen Kılıç tespitlerini şöyle paylaştı:
"Yenidoğan`daki Suriyeli sayısı 3 bini buldu. Yıldırım`ın çeşitli mahallerindeki sayı 10 bini aşıyor. Ayrıca Emek, Bağlarbaşı, Fatih, Çiftehavuzlar mahallerinde de çok sayıda Suriyeli yaşıyor. Bursa`daki toplam Suriyeli sayısı 20 bini buldu."
Bir tespit daha paylaştı:
"Bursa Terminali`ne gün aşırı 3-4 otobüs Suriyeli geliyor."
Görüne o ki...
Kontrolsuz bir ülkeden kaçanlarla kontrolsuz bir göç dalgası söz konusu. Gelenlerin kimi Suriye pasaportu taşıyor, kiminin hiç belgesi yok. Kim oldukları bile belli değil.
O nedenle...
İleride ciddi sorunlar yaşanmadan önlem almak gerekiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Ağustos 13, 2014, 00:48:13 »
Yavaş yavaş başladılar. İlk geldiklerinde birisi patronunun kafasını sopayla ezmişti. Geçenlerde biri ev sahibini bıçaklamış. Daha neler neler olacak.
Pislik millet oldukları ilk başlarda Hatay'da esnafa yaptıklarından belliydi zaten üstüne bölge bölge dağıttılar besliyorlar kendi halkına bu değeri vermeyen hükümet hala başta cumhurluğa kadarda yükseldiler allah sonumuzu hayır etsin ufuk karanlık.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Ağustos 13, 2014, 00:54:02 »
Dinden bahsedip bunlara sebep olanlar ahirette bu yaşananların hesabını nasıl verecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Ağustos 13, 2014, 00:57:43 »
Pislik millet oldukları ilk başlarda Hatay'da esnafa yaptıklarından belliydi zaten üstüne bölge bölge dağıttılar besliyorlar kendi halkına bu değeri vermeyen hükümet hala başta cumhurluğa kadarda yükseldiler allah sonumuzu hayır etsin ufuk karanlık.
Hemde ne pislik.

Başka yerlerde nasıl bilmiyorum ama Erzurum'da birkaç kez trafik ışıklarında denk geldim bunlara. Arabaya yanaşıp para istiyorlar. Dilenci gibi istese eyvallah. Ama sanki o para onun hakkıymış da alacaklı gibi arabaya yapışıyorlar. Acayip rahatsız oluyorum bu durumdan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Ağustos 13, 2014, 01:01:53 »
Dinden bahsedip bunlara sebep olanlar ahirette bu yaşananların hesabını nasıl verecekler

Dinle alakaları olsa kendi ülkesindeki kardeşleri aç yatarken elin hırsızını uğursuzunu teröristini ülkesine sokupta beslemez. Adamın kimseyi taktığı yokki oyları alsın yeter. Kimse kusra bakmasın gözlerini açamayanlar zamanı gelip açtıklarında çok geç olacak.  Gazisine maaş bağlamayanlar elin itine köpeğine maaş bağlıyor. ALLAH yukarda zamanı gelir elbet hesap sorulur.

Bunlara sebep olanların karısına çoluğuna çocuğuna bir zarar geldiğinde görürüm ben onları...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Ağustos 13, 2014, 01:01:54 »
Evimin onundeki cop kutusunun icindeki seyleri bosaltip  kumaş tarzi seyleri asfalta yaymislar copten cikarmislar galiba yatiyolar 12 13 yasinda cocuguda kamplarda her ihtiyaclari varmis diye duydum niye coplerde yasiyolarki boyle  onumuz kiş ozaman napcaklar , geçen markete gittim elimde poşet kucuk cocuk yapisti posete birakmiyo  acirmisin yoksa kufur mu edersin bilmiyorum ama zaten turkiyede dilenen bir mevcut insan vardi bide bunlar cikti
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #77 : Ağustos 13, 2014, 01:13:16 »
Evimin onundeki cop kutusunun icindeki seyleri bosaltip  kumaş tarzi seyleri asfalta yaymislar copten cikarmislar galiba yatiyolar 12 13 yasinda cocuguda kamplarda her ihtiyaclari varmis diye duydum niye coplerde yasiyolarki boyle  onumuz kiş ozaman napcaklar , geçen markete gittim elimde poşet kucuk cocuk yapisti posete birakmiyo  acirmisin yoksa kufur mu edersin bilmiyorum ama zaten turkiyede dilenen bir mevcut insan vardi bide bunlar cikti

Her konuda külliyen zararlar. Dilenciler bile kavga ediyor artık o derece. İşsizlik dizboyu milletin bir gıdım ekmeğinede zaten göz koyanlar vardı birde bunları getirdiler tam oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Ağustos 13, 2014, 01:17:57 »
Her konuda külliyen zararlar. Dilenciler bile kavga ediyor artık o derece. İşsizlik dizboyu milletin bir gıdım ekmeğinede zaten göz koyanlar vardı birde bunları getirdiler tam oldu.
aynen katiliyorum isiklarda dileniyolar arabalara geliyorlar  yapisiyolar   zaten  bu ulkede dilenen kisim çingene ve kimse yanliş anlamasin aramizda doğulu memleketi olan varsa  lafim onlara değil serseri gibi gezen kurtler var ortalikta teror estiriyolar esenyurtu bilen varsa  anliyodur demek istedigimi beylikduzunde oturuyorum   migrostan karsiya gecince insan kalitesi okadar dusuyo ki sanki baska bi ulkedeyim koprude dilenenler suriyeliler allah sonumuzu hayir etsin
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Ağustos 13, 2014, 01:24:16 »
Hemde ne pislik.

Başka yerlerde nasıl bilmiyorum ama Erzurum'da birkaç kez trafik ışıklarında denk geldim bunlara. Arabaya yanaşıp para istiyorlar. Dilenci gibi istese eyvallah. Ama sanki o para onun hakkıymış da alacaklı gibi arabaya yapışıyorlar. Acayip rahatsız oluyorum bu durumdan.

Sırf bu yüzden araca biner binmez kapıları kilitliyorum . Adana'da ışıklarda araca yapışıyorlar ve sorgusuz sualsiz camı silmeye başlıyorlar . Ben çözümü buldum tam cama yapışacakları sırada silecekleri çalıştırıyorum arkadaki arabaya geçiyorlar . Bu bahsettiğim olay Adana'nın merkezinde yaşanıyor ve hiç bir güvenlik gücü sesini çıkarmıyor sonrada araçta cam filmi gördüler mi hemen ceza .Kardeşim durum böyle iken cam filmi kullanmayacağım da ne yapacağım .