0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sırf bu yüzden araca biner binmez kapıları kilitliyorum . Adana'da ışıklarda araca yapışıyorlar ve sorgusuz sualsiz camı silmeye başlıyorlar . Ben çözümü buldum tam cama yapışacakları sırada silecekleri çalıştırıyorum arkadaki arabaya geçiyorlar . Bu bahsettiğim olay Adana'nın merkezinde yaşanıyor ve hiç bir güvenlik gücü sesini çıkarmıyor sonrada araçta cam filmi gördüler mi hemen ceza .Kardeşim durum böyle iken cam filmi kullanmayacağım da ne yapacağım .
Hayır inip dövelim desek üstünde bıcağı mı var, silahlı mı belli değil. Huzurun iyice kaçtığını düşünüyorum.
dogalgaz borusu taşimama kimse engel olamaz
Tırsmaya başladım. [emoji38]
ne olur ne olmaz ama kavga dovus en son caredir benim icin o pompaciyi dovmediysem zaten kolay kolay kimseyle kavga etmem
Yanlız o pompacıyı sağlam pompalamak lazım.
Dilenciler benim araca hiç yanaşmıyor. 3 numara film var onlarda biliyor bundan iş çıkmaz diyorlar gelende bakıyor gidiyor
Her sakallı dedem olmadığı gibi her arap kılıklı da Suriyeli değil. yukarıda da belirttim gelenlerin % 5 mazlum gerisi hikaye ve katmerli bela .Suriye de devleti yıkmaya çalışanların % 98 Suriye li değil. Libya da Kaddafi Libya halkı tarafından mı devrildi ve öldürüldü?Konu Türkiye de yeni dönem idi ama etrafımız ateş çemberi ve ister istemez konular dağılıyor.
Evimin onundeki cop kutusunun icindeki seyleri bosaltip kumaş tarzi seyleri asfalta yaymislar copten cikarmislar galiba yatiyolar 12 13 yasinda cocuguda kamplarda her ihtiyaclari varmis diye duydum niye coplerde yasiyolarki boyle onumuz kiş ozaman napcaklar , geçen markete gittim elimde poşet kucuk cocuk yapisti posete birakmiyo acirmisin yoksa kufur mu edersin bilmiyorum ama zaten turkiyede dilenen bir mevcut insan vardi bide bunlar cikti
Masallah gencler yikim ekibi gibi konu birakmadilar.
forumdada sizler bizler olduk mu
Biz varız.Sen ,ben yok Anıl
en kötüsü bu olurdu heralde. diğer arkadaşlarda aynısını mı düşünüyor acaba ? yoksa benim doğrularım en doğru diyenler var mı
forumda siz-biz olayı zaten var fakat olumlu yanı dile getirilmiyor olmasıdır. bugüne kadar birçok tartışmaya girdim, kimlerin hangi durumda yeterli çoğunluk sağlanınca atıp tutacağını ya da kimlerin yazmamak için kendini zor tuttuğunu iyi bilirim.aynı türkiye gibi, ülkede yaşanan durumların forumda da hissedilmesi doğaldır. forumun güzel yanı bilgi paylaşımı amaçlı olması ve burada siyaset, din gibi konuların paydasında yer almadığı arkadaşlık ve kardeşlik bağlarının oluşturulmasına vesile olmasıdır.