Gönderen Konu: Yeni Türkiye  (Okunma sayısı 11359 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Türkiye
« Yanıtla #80 : Ağustos 13, 2014, 01:33:06 »
Sırf bu yüzden araca biner binmez kapıları kilitliyorum . Adana'da ışıklarda araca yapışıyorlar ve sorgusuz sualsiz camı silmeye başlıyorlar . Ben çözümü buldum tam cama yapışacakları sırada silecekleri çalıştırıyorum arkadaki arabaya geçiyorlar . Bu bahsettiğim olay Adana'nın merkezinde yaşanıyor ve hiç bir güvenlik gücü sesini çıkarmıyor sonrada araçta cam filmi gördüler mi hemen ceza .Kardeşim durum böyle iken cam filmi kullanmayacağım da ne yapacağım .
Hayır inip dövelim desek üstünde bıcağı mı var, silahlı mı belli değil. Huzurun iyice kaçtığını düşünüyorum.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Ağustos 13, 2014, 01:33:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Ağustos 13, 2014, 01:33:35 »
Sırf bu yüzden araca biner binmez kapıları kilitliyorum . Adana'da ışıklarda araca yapışıyorlar ve sorgusuz sualsiz camı silmeye başlıyorlar . Ben çözümü buldum tam cama yapışacakları sırada silecekleri çalıştırıyorum arkadaki arabaya geçiyorlar . Bu bahsettiğim olay Adana'nın merkezinde yaşanıyor ve hiç bir güvenlik gücü sesini çıkarmıyor sonrada araçta cam filmi gördüler mi hemen ceza .Kardeşim durum böyle iken cam filmi kullanmayacağım da ne yapacağım .

Dilenciler benim araca hiç yanaşmıyor. 3 numara film var onlarda biliyor bundan iş çıkmaz diyorlar gelende bakıyor gidiyor :D

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 13, 2014, 01:35:14
Hayır inip dövelim desek üstünde bıcağı mı var, silahlı mı belli değil. Huzurun iyice kaçtığını düşünüyorum.

Kaybedecek birşeyi olmayan insandan herşey beklenir. Kendimizi değilde ailemizi düşünelim bu gibi durumlarda. Kaos ortamı olması yakındır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Ağustos 13, 2014, 01:41:52 »
Adamlar geliyor senin ülkenin can ve mal güvenliğini tehdit ediyor üstüne üstlük ekonomine verdikleri zarar ortada sen kendi vatandaşını sahiplen önce bir bakalım.Yaş tahtaya basmazlar onları buraya getirmelerinde bir amaç olmalı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Ağustos 13, 2014, 01:43:05 »
Onlarin kaybetcegi bisey yok kavga etmek cahillik olur  benim aractada 3numara film var ama geliyolar tabi benim yine dogalgaz borusu taşimama kimse engel olamaz :D
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #84 : Ağustos 13, 2014, 01:45:44 »

dogalgaz borusu taşimama kimse engel olamaz :D

Tırsmaya başladım. [emoji38]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #85 : Ağustos 13, 2014, 01:48:27 »

Tırsmaya başladım. [emoji38]
  ne olur ne olmaz :D ama  kavga dovus en son caredir benim icin o pompaciyi dovmediysem zaten kolay kolay kimseyle kavga etmem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #86 : Ağustos 13, 2014, 01:49:59 »
  ne olur ne olmaz :D ama  kavga dovus en son caredir benim icin o pompaciyi dovmediysem zaten kolay kolay kimseyle kavga etmem
Yanlız o pompacıyı sağlam pompalamak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #87 : Ağustos 13, 2014, 01:51:45 »
Yanlız o pompacıyı sağlam pompalamak lazım.
kaskimi bugun aldim bidahaki sefere :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Ağustos 13, 2014, 02:03:59 »

Aşağıya indiğin gibi seni soyup soğana çevirirler . Dövme olayı hiç olmaz çünkü bir ıslıkta bir bakmışsın bir kişi olmuş on kişi .

Dilenciler benim araca hiç yanaşmıyor. 3 numara film var onlarda biliyor bundan iş çıkmaz diyorlar gelende bakıyor gidiyor :D

3 numara çok koyu falan diyoruz ama bu durumlarda gerçekten işe yarıyor . Ama polis bundan sonra film için bir şey derse yüzlerine vuracağım siz önce ışıklardaki dilenenleri temizleyin filmi sökmesi kolay diyeceğim . Köy de küçük bir kasabada olsa yine tamam diyeceğim ama dediğim gibi bu olay Adana'nın merkezinde oluyor ve bütün güvenlik güçleri görmezden geliyorlar .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Ağustos 13, 2014, 06:27:31 »
Her sakallı dedem olmadığı gibi her arap kılıklı da Suriyeli değil. yukarıda da belirttim gelenlerin % 5 mazlum gerisi hikaye ve katmerli bela .Suriye de devleti yıkmaya çalışanların % 98 Suriye li değil. Libya da Kaddafi Libya halkı tarafından mı devrildi ve öldürüldü?

Konu Türkiye de yeni dönem idi ama etrafımız ateş çemberi ve ister istemez konular dağılıyor.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #90 : Ağustos 13, 2014, 07:20:58 »
Her sakallı dedem olmadığı gibi her arap kılıklı da Suriyeli değil. yukarıda da belirttim gelenlerin % 5 mazlum gerisi hikaye ve katmerli bela .Suriye de devleti yıkmaya çalışanların % 98 Suriye li değil. Libya da Kaddafi Libya halkı tarafından mı devrildi ve öldürüldü?

Konu Türkiye de yeni dönem idi ama etrafımız ateş çemberi ve ister istemez konular dağılıyor.
Masallah gencler yikim ekibi gibi konu birakmadilar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #91 : Ağustos 13, 2014, 10:19:24 »
Evimin onundeki cop kutusunun icindeki seyleri bosaltip  kumaş tarzi seyleri asfalta yaymislar copten cikarmislar galiba yatiyolar 12 13 yasinda cocuguda kamplarda her ihtiyaclari varmis diye duydum niye coplerde yasiyolarki boyle  onumuz kiş ozaman napcaklar , geçen markete gittim elimde poşet kucuk cocuk yapisti posete birakmiyo  acirmisin yoksa kufur mu edersin bilmiyorum ama zaten turkiyede dilenen bir mevcut insan vardi bide bunlar cikti

Bizim dilenciler onları mafeder :D Söz konusu dilenmekse kimseyi iplemezler :)
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #92 : Ağustos 13, 2014, 10:44:28 »

Abi bu konuda zaten kendimi zor tutuyorum sende ateşe kömürle geliyorsun . :) Ama kararlıyım siyasetle ilgili fazla konuşmayacağım bir söylediğini 1000 yapıyorlar . Diyeceğim tek şey hayırlısı olsun . Suriyeliler konusunda ise size sonuna kadar katılıyorum .

Masallah gencler yikim ekibi gibi konu birakmadilar.

Gibi fazla abi . :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #93 : Ağustos 13, 2014, 13:31:10 »
forumdada sizler bizler olduk mu :) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #94 : Ağustos 13, 2014, 14:35:00 »
forumdada sizler bizler olduk mu :) 

Biz varız.Sen ,ben yok Anıl :)
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #95 : Ağustos 13, 2014, 14:41:57 »
Biz varız.Sen ,ben yok Anıl :)

en kötüsü bu olurdu heralde. diğer arkadaşlarda aynısını mı düşünüyor acaba ? yoksa benim doğrularım en doğru diyenler var mı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #96 : Ağustos 13, 2014, 15:01:14 »
en kötüsü bu olurdu heralde. diğer arkadaşlarda aynısını mı düşünüyor acaba ? yoksa benim doğrularım en doğru diyenler var mı :)

forumda siz-biz olayı zaten var fakat olumlu yanı dile getirilmiyor olmasıdır. bugüne kadar birçok tartışmaya girdim, kimlerin hangi durumda yeterli çoğunluk sağlanınca atıp tutacağını ya da kimlerin yazmamak için kendini zor tuttuğunu iyi bilirim.

aynı türkiye gibi, ülkede yaşanan durumların forumda da hissedilmesi doğaldır. forumun güzel yanı bilgi paylaşımı amaçlı olması ve burada siyaset, din gibi konuların paydasında yer almadığı arkadaşlık ve kardeşlik bağlarının oluşturulmasına vesile olmasıdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #97 : Ağustos 13, 2014, 15:08:19 »
Vatanimiz, Milletimiz icin hayirlisi olsun.Secilmis bir Cumhurbaskani var.Bu ulkenin bireyleri olarak Ulkemizin cikarlari ve menfaatleri dogrultusunda halkla ic ice bir reisi cumhur temenni sinde bulunuyorum.
Secimden sonrada bazi parti yoneticilerinin Ulkemizde cikacak huzursuzluk vs kaos ortamindan sorumludur gibi beyanaatlarida dogru bulmuyorum.Etrafimizd bu kadar cadi kazani kurulmuskdn ufak bir kivilcim tum ulkeyi yakar.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #98 : Ağustos 13, 2014, 15:11:27 »
forumda siz-biz olayı zaten var fakat olumlu yanı dile getirilmiyor olmasıdır. bugüne kadar birçok tartışmaya girdim, kimlerin hangi durumda yeterli çoğunluk sağlanınca atıp tutacağını ya da kimlerin yazmamak için kendini zor tuttuğunu iyi bilirim.

aynı türkiye gibi, ülkede yaşanan durumların forumda da hissedilmesi doğaldır. forumun güzel yanı bilgi paylaşımı amaçlı olması ve burada siyaset, din gibi konuların paydasında yer almadığı arkadaşlık ve kardeşlik bağlarının oluşturulmasına vesile olmasıdır.

+ gerilip üzülmeye gerek yok  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Ağustos 13, 2014, 15:22:05 »
yeni türkiye kavramı ve başlıgı çok  geniş bir tanımı içine alan bir başlık aslında.eger oransal olarak konuşcak olursak türkiyede boşanmaların artması evlilik yaşının gittikçe yukarı çıkması evlenmeden birlikte yaşam şeklinin artması genç nufusun azlıgı aile içi geçimsizlik şiddet gibi konularda artış olması lüks yaşamın artması ama borçların hiç kapanmaması  sıradan bir ev fiyatının bile 400bin tl lere ulaştıgı aldatmaların vs arttıgı bir türkiyeden bahsedebiliriz aslında.tabi buarada psikolojik olarak çöküntülerin arttıgını gençlerin bile çok küçük yaşlardan kötülüklerle tanışıp o yolda gitmesindeki artışlar vs de eklenebilir.başlıga uygun olsun diye böle bir yorum yaptım.sonuçta bunlarda yeni yeni olmaya başlamış çok geçmişi olmıyan güncel durumlar türkiye için.

başlık belki bir siyasi içerikli olaradk açıldı birşey diyemem ama yeni türkiyenin içerisinde bunlarda var ve dahada sayılabilir diye düşündügüm için.
2002 corolla sol vvt-i