Gönderen Konu: Yeni Türkiye  (Okunma sayısı 11358 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Türkiye
« Yanıtla #20 : Ağustos 11, 2014, 02:36:25 »
Biz birbirimizi yerken adamlar götürüyor, olan yine bize oluyor. Gerçekten adamlar dilediği gibi götürüyor ve biz hala yok o şöyle yok böyle demenin peşindeyiz. Yalnız bu seçimin siyasetle alakası kalmadı, kim hangi hükümet varken para yiyorsa onu destekliyor çıkarı olmayıp da beğenen kişi sayısı çok az...
Tabiki , nerdeyse bütün iş adamları malum kişinin peşinde, çünkü oluşacak bir değişim, işlerini sekteye uğratacak, rüşvet , yolsuzluk gibi durumlar tamamen el değiştirecek, yeni düzenlemeler , yeni adamlar bulmak zorundalar, bu da onlara ciddi para kaybedecek, ülkenin durumu onlar için hiç önemli değil, vatandaşın nabzı attıkça vergi veriyor nasıl olsa, onlar devletin malını afiyetle yemeye devam.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 11, 2014, 02:36:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 11, 2014, 04:35:19 »
Cumhurbaşkanı hakkında eleştiri yapmak suçtur arkadaşlar. Savcılar reeen yani talimat beklemeden cumhurbaşkanı hakkında yapılan eleştiriler konusunda dava açmaya yekilidirler. Lutfen yorumlarımıza dikkat edelim.
Lütfen bu ismi kullanırken artık dikkat ediniz.

Trabzonda yapılan sisdağı şenliklerinde kadınlar ve erkeklerin birlikte horon tepmeleri haramdır dendi. Bunu söyleyen samsun müftüsüdür ve kaymakam ile ilçe belediye başkanı tarafında tebrik edilmiştir yöre insanı nerede ise toptan RTE ye evet demiştir. Otonazi Türkiyede yasaktır ama bunun başka şekilleri vardır.Müftüye göre kadınlar oynar kadınlar seyreder,erkekler oynar erkek ve kadınlar seyreder.Yaylada haremlik selamlık olarak oturulmalıdır.Buyurun horona
çek dizleri,kollar çubuk olacak...
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 11, 2014, 05:08:37 »
Cumhurbaşkanı hakkında eleştiri yapmak suçtur arkadaşlar. Savcılar resen yani talimat beklemeden cumhurbaşkanı hakkında yapılan eleştiriler konusunda dava açmaya tekilidirler. Lutfen yorumlarımıza dikkat edelim.
Lütfen bu ismi kullanırken artık dikkat ediniz.

Trabzonda yapılan sisdağı şenliklerinde kadınlar ve erkeklerin birlikte horon tepmeleri haramdır dendi. Bunu söyleyen samsun müftüsüdür ve kaymakam ile ilçe belediye başkanı tarafında tebrik edilmiştir yöre insanı nerede ise toptan RTE ye evet demiştir. Otonazi Türkiyede yasaktır ama bunun başka şekilleri vardır.Müştüye göre kadınlar oynar kadınlar seyreder,erkekler oynar erkek ve kadınlar seyreder.Yaylada haremlik selamlık olarak oturulmalıdır.Buyurun horona
çek dizleri,kollar çubuk olacak...

abi bu aralar kafam dumanlı valla.yani açıkcası kapım herkeze açık umarım anlatabilmişimdir forum kuralları içerisinde
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Ağustos 11, 2014, 05:27:16 »
abi bu aralar kafam dumanlı valla.yani açıkcası kapım herkeze açık umarım anlatabilmişimdir forum kuralları içerisinde
Al benden de o kadar :) Sermiyan Miydat filminde çok güzel replik kullanmıştı (hükümet kadın)
Beyaz en güzel siyahta belli olur....
16 defa batmış bir gemi 17 cide inanılmaz yükselir.Anadolu kartalı bilinen tarihten bu yana vardı var olacak.Bazen yaşadığı yerin ismi değişti o kadar....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 11, 2014, 05:30:14 »
Al benden de o kadar :) Sermiyan Miydat filminde çok güzel replik kullanmıştı (hükümet kadın)
Beyaz en güzel siyahta belli olur....
16 defa batmış bir gemi 17 cide inanılmaz yükselir.Anadolu kartalı bilinen tarihten bu yana vardı var olacak.Bazen yaşadığı yerin ismi değişti o kadar....

Türkiye her zaman son dakika gollerini sevmiştir abi.
tüm ülkelerin gözünde hiç iken hepsi hücuma geçmişken bu  hale gelmiş bir milletiz.
olay sadece Atatürk degil.Atatürk ismini bile şuan bilmemizi saglıyan arkasında olan insanlar var.
maç 90dk ve uzatmalardan oluşur abi.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ağustos 11, 2014, 05:36:07 »
haydi vira Bismillah,ya Allah....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 11, 2014, 07:57:48 »
Küçük bir ayrıntı!!
Diyoruz ki 2 kişiden 1i RTE ye oy vermiş.

Bu hesaplanırken geçerli oy sayısından hesaplanmış.
Ancak kararsızlar yani tüm seçmen dahil edilir ise;

%40
%30
%7
%23 çekimser

Gibi bir tablo çıkıyor.

Kısaca;
5 seçmenden 2si RTEye oy vermiş!!
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 11, 2014, 08:59:03 »
2. tura kalsaydı yine RTE seçilecekti, ancak sandığa gitmeyenler, Türkiye'nin kaderi ile oynamıştır. Önemli olan sandığa gidip oy vermek kime verdiğin önemli değil.Gelecek yıl genel seçimler de var önümüzdeki 10 yıl çok şeye gebe hayırlısı olsun bakalım..
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Model Yılı: -
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 11, 2014, 09:18:38 »
Öncelikle seçim sonuçları memleketimiz için hayırlı olsun diyorum. Cumhurun takdirine saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. Lütfen birbirimizi ötekileştirmeyelim. Hepimiz bu vatanın evlatlarıyız...

Ancak bir özeleştiri yapmadan da kendimi alamıyorum. Neden o kadar değerli politikacılar varken MHP ile CHP birleşti. Bu işe kimler ön ayak oldu bilmiyorum ama resmen karşı tarafın ekmeğine yağ sürüldü. Bence iki parti ayrı ayrı kendi adaylarını çıkarmış olsalardı bugün ikinci tur seçimlerini konuşuyor olacaktık! Ve belki de çok daha farklı senaryolar konuşuluyor olacaktı. Bahsettiğim sebepten ötürü tepki olarak sandığa gitmedim.

1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 11, 2014, 09:20:05 »
İlk defa burada seçime yönelik güzel sözler duyuyorum. Bu da beni mutlu etti açıkçası.

Halkın(yani oy kullananların) %52 sini geri zekalı yobaz bişey bilmeyenler olarak yargılamak aslında aynı vasıflara kendinizi koymaktır benim görüşüme göre. Oraya oyunu veren kişi orada kendine ait bişeyler bulmuştur kendini oraya yakın hissetmiştir vermiştir. Kendi kararı. Ülkemizde demokrasi var ancak seçime kadar demokrasi demokrasi diye yırtınan bizler seçimden sonra birden demokrasinin anasına bacısına söver oluyoruz.Çok yazık.
İstesek de istemesek de Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti'nin artık cumhurbaşkanıdır ve gittiği her yerde beni seni yani bizi temsil edecektir. Sadece bu yüzden saygı duymalıyız.

Kendime gelirsek yapılan birçok yanlışa rağmen yapılan birçok doğru ve güzel şeyin hatrına; bundan da çok yıllardır gördüğümüz muhalefetin kötülüğüne, hiçbir iş yapamayacak durumda olmasına binaen Recep Tayyip Erdoğan'a oyumu verdim. Beni gerici, yobaz vs olarak yargılayabilir hatta küfür de edebilirsiniz ama ben diğerlerine oy verenlere bunu yapmıyorsam, bu tarz söylemleri de hak etmiyorumdur. Ayrıca şu da bilinsin isterim Ekmelettin İhsanoğlu'nun daha önce kullanılan maşa siyasetçilerden olmadığına kanaat getirseydim oyum kesinlikle onun olurdu. İslam dininin en büyük örgütsel oluşumunun başında olan birisinin din hakkında fazlasıyla bilgiye sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Velhasıl Ekmelettin beyin eşi İslami tarzda bir bayan değil. Onu da geçtim kendisi Fatiha suresinin mealini kağıda bakarak okuyamadı. Bu şekilde eleştiriyorum ama oku deseniz meali ben de ezberden okuyamam.Ancak o bulunduğu konum itibariyle benimle eşdeğer değil.  Sürekli Mehmet Akif üzerinden siyaset yaptı ancak uğranda binlerce gencimizin feda olduğu İstiklal Marşı'mızın dizelerini yine bakarak zor okuduğu gibi onların İstiklal Marşı'mızdan alıntı olduğunu bilemedi.
Son olarak şunu söylüyorum. Recep Tayyip Erdoğan o koltuğu Atatürk kadar hak etmeden oraya oturdu. Peki oraya bugüne kadar kim Atatürk kadar hak ederek çıktı? Ya da seçimdeki diğer adaylar Erdoğan'dan daha fazla mı hak ediyordu? Benim cevabım hayır.Erdoğan üç aday içinden en fazla hak edeniydi bence.

İnşallah bundan sonra yaptığı büyük hataları yapmaya devam etmez ve doğru yaptığı şeylerin peşinden koşarak ülkeme faydalı olur.

Ülkemize hayırlı olsun.
Yasinciğim her cümlene katılıyorum. Her şeyi özetlemişssin. Dün tweeterde aziz nesinin(sözüm ona aydın türk milletine hakaret eden aydınlardan) fotoları yayınlanmış  malum yine % 60'ı gerizekalı türk milleti deveyi diken lafları  peki dün aziz nesini mezardan kaldırsaydık kime oy verirdi ekmeleddin e mi???? Diyeceği söz bu milletin %100ü aptaldır.  İstiklal marşını söyleyemeyen 9ışığı bilmeyen bir adamı mhpden aday gösterirsen ülkücülerde hdpyle masaya oturmasın diye RTEye oyunu vermiştir. Ekmelleddinin chp maziside çok iç açıcı değil... millet çatıda kendini bulamadı tatilini yarıda kesmedi... her ikiside muhafazakarsa ekmel RTEden farkı yoksa bırakında millet denediği 12 yıldır tanıdığı adama versin.
Yiğiti öldür hakkını ver RTEden fazla hak eden yok alıntı yapıpta tartışmayalım lütfen diğer sevmeyen arkadaşların hassasiyetlerini anlıyorum o hassasiyetlerle büyüdüm ama burda tartışma ortamı yazışarak incitiyoruz  yanlış anlaşılıyoruz realde en çok muhaliflerle konuşmayı seviyorum bu konuları ama yazışarak hayır saygılarımla...
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ağustos 11, 2014, 10:11:20 »
Ekmeleddin hoca hiç bir zaman chpli yada mhpli olmamıştır. Hoca muhafazakardır ve şimdiki akp ye daha çok yakındır. Farklı aday olsaydı kesinlikle sonuç değişirdi ama adayın kim olduğu önemlidir.
Seçimin tek turda bitmesi vatan için hayırlı olmuştur bence zira diğer adayların RTE karşısında şansları yoktur. Farazilerle yola çıkamayız. CHP ye de MHP ye yeni kan lazım. Keşke MHP  HEPAR la birleşip başına Pamukoğlu geçse. Ama hayalden öte değil bu.

Seçim bir kısım tarafından kayıp edildi ise bunun sorumlusu sandık başına gitmeyenlerdir. Ülkesi için fikri olmayan var olan fikri istese de istemese de kabul edecektir.
RTE nin meşhur balkon konuşmasında samimiyetine inanmasam da kesinlikle paylaştığım söylemleri de vardır.
Tek Devlet,tek Bayrak,tek Vatan....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 11, 2014, 10:12:18 »
yine boş evlere gelen hayâli seçmen pusulaları doluydu ortalık. muhalefetten birinin herhangi bir seçimde seçilmesi için halkın %70 civarının oyunu alması gerek ki %50 civarı ile kazanabilsin.

bu dakikadan sonra zevk almaya bakın çünkü ilâhi bir olay gerçekleşmedikçe ülkenin çöküşünü ömrümüz yettiğince izleyeceğiz. dexer cılar da uyutulmuş zihinleri ile koltuklarını kabartmaya devam edecek, ta ki piyango kendilerine vurana kadar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ağustos 11, 2014, 11:36:41 »
Sonuclar bekledigim gibi oldu. Bence en az 4 aday olmaliydi. ilk turda herkes kendi adayini cikaracakti ikinci turda en guclu adayla catinin altina girilseydi sonuc daha farkli olurdu.

Yeni donem hayirli olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ağustos 11, 2014, 12:15:44 »
Sonuclar bekledigim gibi oldu. Bence en az 4 aday olmaliydi. ilk turda herkes kendi adayini cikaracakti ikinci turda en guclu adayla catinin altina girilseydi sonuc daha farkli olurdu.

Yeni donem hayirli olsun.
Orası öyle fakat bu ülkenin ekonomisini olumsuz etkilerdi.Benim hayalim Türkiyede parti kirliliği yerine 3 yada dört parti olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ağustos 11, 2014, 12:31:46 »
sanırım önce doğru nedir bunu anlamamız lazım. sadece yazarak düşünmek istiyorum...

biz osmanlıydık 600 yıl ayakta kaldık dünyaya hükmettik ve din üzerine kurulu bir medeniyettik . 

sonra insanlar din birliği ile değil milliyetçilikle birleşmeye başladılar. bizde türk ulusuyuz dedik.
peki osmanlının ve işleyişinin geri gelme ihtimali var mı ?  tanzimat ıslahat gibi fermanlar neden yayınlandı ? neden bir arada kalamadık.

her imparatorluk çökmek zorunda mı ?

aslında tarih kitaplarında anlatılanlar hızlı çekim video kaydı gibi. biz bu hızda anlamıyoruz. ama durumu genel değerlendirenler var. nadir de olsa tarihin nasıl işlediğini ve ilerisini görüp haber verenler var.
karizmaya oy vermek medeni bir iş midir yoksa eski bir alışkanlık mıdır içimize işleyen ?

ben okulda anlatılanlardan bağımsız , kendi araştırmamı yaparım. ve hayatta kalmanın gelişmeden geçtiğini anlayabiliyorum. dünya değişiyor. değişime ayak uydurmak gerek. yoksa geri kalırsınız ve mutlaka satrancı iyi oynayan biri sizi yıkıp geçer. ve unutmayın günümüzde geri kalmış medeniyetler haricinde top tüfek tank savaşları kalmadı.

burada medeniyet nasıl olunur diye sormak lazım. mesela biz bir medeniyetiz ve kendimize has özelliklerimiz var. geleneklerimiz var. bunlar bizi biz yapan özel şeyler. acaba diyorum atatürk mü medeniyetimizi yok etti yoksa devrimlerle daha uzun süre dünya üzerinde varlık göstermemiz için bir yol mu açtı ?

ben halkın azınlık kısmıyım. ama demekki eskiden olduğu gibi tek başlı bir yönetim istiyoruz. dinin önemi daha fazla olmalı diyoruz. yada bunu dediğimizi biliyormuyuz ? :)
bir kesim dünya üzerinde güçlü varlıklı olarak kalmak istiyor. diğerleri ise osmanlı benzerini.
ama unutmayın, osmanlının güçlü yanları ancak orta çağda işe yarıyordu.

ve en çok üzülerek dinlediğim hikayede bir kurtuluş savaşı vermek yerine bir devletin himayesine girmeyi daha doğru bulanlar.

bugün himayeyi kabul edenler aynı yolda mı ilerliyor merak ediyorum.
gelenlerin , getirilenlerin bunları bizlere aktarabildiğini düşünmüyorum...
sessiz devrimi yaşıyoruz , umarım ki ben yanılıyorumdur ve herşey iyiye gider.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • kasko yok, muska var .)
  • Kilometre: 60
  • Model Yılı: '05
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ağustos 11, 2014, 13:19:29 »
Türkiyenin oy atan seçmenlerinin %52 sinin gördügü gerçekleri göremiyorsak bence (şahsım adına) bizde bir sorun var.

Bu dilimdede ben toplam seçmen oranının %27 lik kısmındayım.

helal olsun abi keşke herkes objektij olarak kendine bu soruyu sorabilse ''acaba ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bu adam nasıl bu kadar oy alıyor diye?''
Sahip olamadıklarının tüm teknik özelliklerini bilen, forumlarda yüzlerce sayfa okuyan sen:sahip olduklarının kıymetini biliyormusun?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ağustos 11, 2014, 14:55:50 »
kılık kıyafet devrimi boşuna yapılmadı, yapılmıyor. refah seviyesi yüksek toplumlara bir göz atın, sokaktaki insanları birbirinden ayıramazsınız. bizim gibi ülkelerde 100 metreden "solcu, sağcı, kapalı, kürt vb." olduğu anlaşılır. hepsinde inandırılmış bir dış görünüş bahanesi vardır. böyle olunca ötekileştirilmiş gruplar arası çatışma çıkar. "hepimiz kardeşiz" yalanına ve çırpınışlarına inanmıyorum. her bölünmüş gruptaki çoğu birey bir diğerinden haz etmiyor. bu yönde de dolduruluyorlar. öyle olunca da hangi grup çoğunlukta ve kolay yönlendirilebilir ise o topluluğun ilgisini çekecek bir düzenbaz devletin başına geçirilir. daha sonra ülkeyi "istenildiği" gibi idare eder. jeopolitik konumu israil'e göre önemli olan ülkeler böyle çekip çevrilir. çocuk, genç, yaşlı ölümleri onlar için önemli değildir.

tek bilmediğim nasıl bir kırılma noktası yaşayacağımız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ağustos 11, 2014, 15:41:46 »
Orası öyle fakat bu ülkenin ekonomisini olumsuz etkilerdi.Benim hayalim Türkiyede parti kirliliği yerine 3 yada dört parti olsun.
Haklisin abi ama bence ne kadar cok parti olursa o kadar iyi. Ozellikle marjinal partileri barajla yok etmeleri demokrasi katliyamidir. En iyi muhalefeti ve salt dogrulari hep 5%'nin altindaki partiler korkusuzca dile getirebilir. Bakiniz Hepar, Odp, Isci, Emek Saadet ve bunun gibi partilere.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ağustos 11, 2014, 15:48:23 »
yaşadıgım olayı hiç unutmuyorum belediye seçimlerinde.okadar sölememe ragmen çalıştıgı yerin görev vermesi üzerine nişanlım görevli seçilmişti.yanlış hatırlamıyorsam gece 3 civarıydı.uyku tutmadı haliyle beni o gidene kadar eve.hoş beklemeye gerek kalmadı bianda o aradı.ogün buraya bastılar sayma işlemi tamamladık ama arka kapıdan çıkmak zorunda kalcaz birazdan gelip alırmısın lütfen diye.kendimce önlemlerimi alıp nasıl gittigimi hatırlamıyorum oraya.sanırım başkada birşey sölememe gerek yok.zaten balkon konuşmasında i.melih gökçe yoktu farkeden olduysa nedemek istedigimide anlamıştır diye düşünüyorum

peki sen ankara toptncı halimdeki olayı biliyor musun
hal müdürü tayyibin kampanyasına bağış mkbuzlarını getirim demiş 15gün önceyaklaşık 300 komisyomcu zorla bağış yaptı
peki yapmassa ne olacaktı

hal evrakları tekrar incelenecek hesaplar tekrar çıkartılacak usulsüzlükler misliyle cezalandırılacaktı

ona rağmen yüzde 51 aldılar

yazık
ankarada yerel seçimde yapılan pislikleri anlatsam diliniz uçuklar

o yüzde 52 nin en az yarısı zorla ya da istemeyerek oy veriyor

***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ağustos 11, 2014, 15:58:22 »
Koçum Tayyip :lol:  Alkışlayın Cumhurbaşkanımızı :lol: :lol:

:islik: :islik: