0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biz birbirimizi yerken adamlar götürüyor, olan yine bize oluyor. Gerçekten adamlar dilediği gibi götürüyor ve biz hala yok o şöyle yok böyle demenin peşindeyiz. Yalnız bu seçimin siyasetle alakası kalmadı, kim hangi hükümet varken para yiyorsa onu destekliyor çıkarı olmayıp da beğenen kişi sayısı çok az...
Cumhurbaşkanı hakkında eleştiri yapmak suçtur arkadaşlar. Savcılar resen yani talimat beklemeden cumhurbaşkanı hakkında yapılan eleştiriler konusunda dava açmaya tekilidirler. Lutfen yorumlarımıza dikkat edelim.Lütfen bu ismi kullanırken artık dikkat ediniz.Trabzonda yapılan sisdağı şenliklerinde kadınlar ve erkeklerin birlikte horon tepmeleri haramdır dendi. Bunu söyleyen samsun müftüsüdür ve kaymakam ile ilçe belediye başkanı tarafında tebrik edilmiştir yöre insanı nerede ise toptan RTE ye evet demiştir. Otonazi Türkiyede yasaktır ama bunun başka şekilleri vardır.Müştüye göre kadınlar oynar kadınlar seyreder,erkekler oynar erkek ve kadınlar seyreder.Yaylada haremlik selamlık olarak oturulmalıdır.Buyurun horona çek dizleri,kollar çubuk olacak...
abi bu aralar kafam dumanlı valla.yani açıkcası kapım herkeze açık umarım anlatabilmişimdir forum kuralları içerisinde
Al benden de o kadar Sermiyan Miydat filminde çok güzel replik kullanmıştı (hükümet kadın)Beyaz en güzel siyahta belli olur....16 defa batmış bir gemi 17 cide inanılmaz yükselir.Anadolu kartalı bilinen tarihten bu yana vardı var olacak.Bazen yaşadığı yerin ismi değişti o kadar....
İlk defa burada seçime yönelik güzel sözler duyuyorum. Bu da beni mutlu etti açıkçası.Halkın(yani oy kullananların) %52 sini geri zekalı yobaz bişey bilmeyenler olarak yargılamak aslında aynı vasıflara kendinizi koymaktır benim görüşüme göre. Oraya oyunu veren kişi orada kendine ait bişeyler bulmuştur kendini oraya yakın hissetmiştir vermiştir. Kendi kararı. Ülkemizde demokrasi var ancak seçime kadar demokrasi demokrasi diye yırtınan bizler seçimden sonra birden demokrasinin anasına bacısına söver oluyoruz.Çok yazık.İstesek de istemesek de Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti'nin artık cumhurbaşkanıdır ve gittiği her yerde beni seni yani bizi temsil edecektir. Sadece bu yüzden saygı duymalıyız. Kendime gelirsek yapılan birçok yanlışa rağmen yapılan birçok doğru ve güzel şeyin hatrına; bundan da çok yıllardır gördüğümüz muhalefetin kötülüğüne, hiçbir iş yapamayacak durumda olmasına binaen Recep Tayyip Erdoğan'a oyumu verdim. Beni gerici, yobaz vs olarak yargılayabilir hatta küfür de edebilirsiniz ama ben diğerlerine oy verenlere bunu yapmıyorsam, bu tarz söylemleri de hak etmiyorumdur. Ayrıca şu da bilinsin isterim Ekmelettin İhsanoğlu'nun daha önce kullanılan maşa siyasetçilerden olmadığına kanaat getirseydim oyum kesinlikle onun olurdu. İslam dininin en büyük örgütsel oluşumunun başında olan birisinin din hakkında fazlasıyla bilgiye sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Velhasıl Ekmelettin beyin eşi İslami tarzda bir bayan değil. Onu da geçtim kendisi Fatiha suresinin mealini kağıda bakarak okuyamadı. Bu şekilde eleştiriyorum ama oku deseniz meali ben de ezberden okuyamam.Ancak o bulunduğu konum itibariyle benimle eşdeğer değil. Sürekli Mehmet Akif üzerinden siyaset yaptı ancak uğranda binlerce gencimizin feda olduğu İstiklal Marşı'mızın dizelerini yine bakarak zor okuduğu gibi onların İstiklal Marşı'mızdan alıntı olduğunu bilemedi. Son olarak şunu söylüyorum. Recep Tayyip Erdoğan o koltuğu Atatürk kadar hak etmeden oraya oturdu. Peki oraya bugüne kadar kim Atatürk kadar hak ederek çıktı? Ya da seçimdeki diğer adaylar Erdoğan'dan daha fazla mı hak ediyordu? Benim cevabım hayır.Erdoğan üç aday içinden en fazla hak edeniydi bence.İnşallah bundan sonra yaptığı büyük hataları yapmaya devam etmez ve doğru yaptığı şeylerin peşinden koşarak ülkeme faydalı olur.Ülkemize hayırlı olsun.
Sonuclar bekledigim gibi oldu. Bence en az 4 aday olmaliydi. ilk turda herkes kendi adayini cikaracakti ikinci turda en guclu adayla catinin altina girilseydi sonuc daha farkli olurdu. Yeni donem hayirli olsun.
Türkiyenin oy atan seçmenlerinin %52 sinin gördügü gerçekleri göremiyorsak bence (şahsım adına) bizde bir sorun var.Bu dilimdede ben toplam seçmen oranının %27 lik kısmındayım.
Orası öyle fakat bu ülkenin ekonomisini olumsuz etkilerdi.Benim hayalim Türkiyede parti kirliliği yerine 3 yada dört parti olsun.
yaşadıgım olayı hiç unutmuyorum belediye seçimlerinde.okadar sölememe ragmen çalıştıgı yerin görev vermesi üzerine nişanlım görevli seçilmişti.yanlış hatırlamıyorsam gece 3 civarıydı.uyku tutmadı haliyle beni o gidene kadar eve.hoş beklemeye gerek kalmadı bianda o aradı.ogün buraya bastılar sayma işlemi tamamladık ama arka kapıdan çıkmak zorunda kalcaz birazdan gelip alırmısın lütfen diye.kendimce önlemlerimi alıp nasıl gittigimi hatırlamıyorum oraya.sanırım başkada birşey sölememe gerek yok.zaten balkon konuşmasında i.melih gökçe yoktu farkeden olduysa nedemek istedigimide anlamıştır diye düşünüyorum